Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Özgür ŞAHİN

Üye
  • Katılım

  • Son ziyaret

Özgür ŞAHİN tarafından yazılan her şey

  1. Araç arıza lambası yaniyor lpg'yi takan yeri arayinca önemli değil oksijen sensöründen kaynaklanmıştır deniyor yola devam edilince bu durum oluşuyor bencede ariza lambası yaninca devam etmemek lazım.
  2. Arkadasimin focus 2 de lpg den dolayi buji eridi ve sonucta motor yaptirdi lpg yi sokturdu takan firmada kabul etmedi onun icin buji önemli.
  3. Arkadaslar bende basimiza gelen bir olayi kisaca anlatayim arkadasim sifir aldığı focus2 otomatik araca yakit fazla geldiği için lpg taktirdi.Araç 6 ay gibi bir kullanimdan sonra uzun yolda iken buji erimesinden dolayı piston eritti ve nihayetinde motor yaptirmak zorunda kaldı.Yaklasik o zaman 10bin tl masraf çıkardı ve ford zaten garanti dışı bırakmıştı lpg firmasıda hata kabul etmedi mahkemeye verdi onlarda bilirkisiden kullanıcı hatasi diyerek araç sahibine yıktılar.Bilginiz olsun.
  4. 2012 model lpg li focus 3' üm için lpg bujisi kullanmak istiyorum bu bujiler hakkinda bilgisi olan yada kullanan varmidir.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.