Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Lpg Bujisi Seçimi.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

2012 model lpg li focus 3' üm için lpg bujisi kullanmak istiyorum bu bujiler hakkinda bilgisi olan yada kullanan varmidir.

Yanıtlama zamanı:

Google.com sitesinde "LPG Uygulamaları,Bosch Lpg bujisi" gibi aramalar yaptırırsanız bir zahmet, çıkacaktır karşınıza.

Bkz.: Kardeş forum.

Yanıtlama zamanı:

Evet bu sorunun cevabını bende çok merak ediyorum

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Arkadasimin focus 2 de lpg den dolayi buji eridi ve sonucta motor yaptirdi lpg yi sokturdu takan firmada kabul etmedi onun icin buji önemli.

Yanıtlama zamanı:

Bujiler önemli bencede, prins takılırken bujilerinde uygun olanı ile değişmesi gerekiyor.

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

BOSH IRIDİYUM 0242236574 HR 7 NI 332 W EA 0,9 mm LPG BUJİSİ TANESİ 18 TL 30 bin km değisiyor ve daha iyi ateşleme yapıyor.

Yanıtlama zamanı:

Geçen gün kontrol için lpg takılan yere gittim ve bu konudan bahsettim. Usta buji erimesi ihtimal dahilinde ama pek bir şey olacağını düşünmüyorum dedi. Ama değiştirirsen de iyi olur dedi. Ben de değiştirdim. Bujilerim markası motocraft. Platinium diye geçiyor. Ben 60 ya da 80 e almıştım şimdi tam hatırlayamadım.

Eğer bujileri taktırırsanız uçlarını ayarlatmayı unutmayın. Uçları çok açık oluyormuş. Usta onu biraz kapatıyor.

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

merhabalar forumu uzun süredir misafir olarak takip ediyordum aranıza katılmak bugüne kısmet oldu :D 

Hakan bey;

aracımda hafif tekleme oluyordu 45000 bakımında serviste bujileri de değiştim 4 tane sine 25 lira aldılar fakat aracımda performans düşüşü var gibi sizde de aynı sıkıntı var mı acaba 

siz bujilerin performansından memnun musunuz ??

Yanıtlama zamanı:

Hakan bey; aracımda hafif tekleme oluyordu 45000 bakımında serviste bujileri de değiştim 4 tane sine 25 lira aldılar fakat aracımda performans düşüşü var gibi sizde de aynı sıkıntı var mı acaba  siz bujilerin performansından memnun musunuz ??

Öncelikle hoşgeldiniz.

Ben bujileri değiştirdikten sonra aracın gidişi iyileşti gibi geldi bana. Tabii bu durum psikolojik de olabilir. Eski bujilerden de memnundum. Yani bir sorun yoktu. Ama şimdi ek olarak içim rahat. Ya buji erirse, ya şu olursa diye düşünmüyorum. Biliyorsunuz LPG nin yanma ısısı benzinden daha yüksek olduğu için buji eritmesine karşı bujileri platin bujilerle değiştirilmesini tavsiye ediyorlar.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.