Aydın Seker Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 bizim focus lardada sony var yanis olmasin:)) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Aydın bunlarda bir ekran var cizilmiyor taş gibi civiyle cizilmiyor oderece...bakma sen T al süper bişi hele kamerası inanılmaz güzel..S II kofti izmirde simitciler kullanıyor.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Seker Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Aydın bunlarda bir ekran var cizilmiyor taş gibi civiyle cizilmiyor oderece...bakma sen T al süper bişi hele kamerası inanılmaz güzel..S II kofti izmirde simitciler kullanıyor.... bak cizilirse senden alirim parasini Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Seker Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 arastirmalarima gore batarya durumu sakat bu sony de Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 al len...kapiş.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Seker Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 batarya durumu s2 den cok geride Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 Önce Xperia T ve V farkı için: http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4958&idPhone2=4899 Büyük ekranlı güçlü işlemcili telefonlarda pil her zaman sorun olacak. Xperia T/V'nin olumsuz yanı fiyatı, genelde One X ve S3'den pahalı satılıyor idi Avrupa'da, İngiltere nasıl bilemiyorum. Ve de o cihazlardan pahalı olmasını gerektirecek bir yanı yok, 13 MP kamerası dahil! Bir de Samsung düşünüyorsanız doğrudan S3'e bakın S2'ye değil. LG Optimus G'de göz ardı edilmemli bu arada... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 Bütçe ne.. Şu an için 16GB S3 hepsiburada da 1499 TL, S2 ise 1250 TL .. T nin fiyatını bilmiyorum ama genelde hakettiğinden pahalı oluyor sonyler. eğer bütçe 1250 civarı ise biraz daha verip S3ü kaçırmayın almışken en iyisini alın derim. Bütçe 1000 TL civarında ise HTC Desire X 949 TL fiyatla çok iyi bir F/P makinesi.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2012 Bütçe ne.. Şu an için 16GB S3 hepsiburada da 1499 TL, S2 ise 1250 TL .. T nin fiyatını bilmiyorum ama genelde hakettiğinden pahalı oluyor sonyler. eğer bütçe 1250 civarı ise biraz daha verip S3ü kaçırmayın almışken en iyisini alın derim. Bütçe 1000 TL civarında ise HTC Desire X 949 TL fiyatla çok iyi bir F/P makinesi.. T için markanın amiral gemisi diyorlar fiyat 1500 altı olmaz diye düşünüyorum. Tabii bu durumda zor satarlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Seker Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 sorunu çözdüm telefonumu tamir ettim,sony den başkası yalan ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Önder Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 gözünüz aydın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 sorunu çözdüm telefonumu tamir ettim,sony den başkası yalan ) Neymiş problem? Nasıl çözdünüz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2012 İkiside olur android olsunda.Fakat experianın özellikleri s2 den fazlaymış birde 1 sene kadar s2 kullanmış biri olarak o telefonda 2 adet çözülmemiş sorun mevcut biri ekran yanması(burn in) diğeri ise kameradaki beyazlarda pembelik sorunu.Bunları nette araştır demek istediğimi anlarsın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap