Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 201213 yıl Yazar comment_129860 Buarada gözden kaçmasın 6 ay sonra 3rd nesil ipad'de yenilendi yani 4th nesil çıktı.. işlemci değişti,lighting felan eklendi..yani şuan piyasada ki yeni ipad'ler eskidi bilginiz olsun Fiyatları eskisi ile aynı, yama gelmiş gibi oldu yani cihaza ama çok iyi işlemci 2 kat hızlı batarya aynı aksesuarlar iyi olmuş. Ben mini iPad'i beğendim, alabilseydim keşke.. Mini ipad sadece 308 gram hemde 650 TL Birde 13.3 Retina istiyorum o biraz pahalı 3.300 lira 1500 benimkini saysak 1.800 tl lazım bir yerden 2.500 tl çıksa keşke Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 201213 yıl comment_129872 IPad konusunda ayıp ettiler. Artık tüm cihazları noel öncesi çıkarmak istiyorlar sanırım bundan yaptılar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 201213 yıl Yazar comment_129874 IPad konusunda ayıp ettiler. Artık tüm cihazları noel öncesi çıkarmak istiyorlar sanırım bundan yaptılar. Kablo vs değişikliği birde ısınmaya el atılmış olabilir Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 201213 yıl comment_129893 Kablo vs değişikliği birde ısınmaya el atılmış olabilir Aslında şimdiki çok yeterliydi. Gördüğüm yeni işlemci ve gpu, alttaki yeni bağlantı noktası, daha hızlı wifi. Bunu anlamadım wifi n standartı vardı. Çift kanal gelmiş sanırım.Çift antenle iki kat hız gibi birşey sanırım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 201213 yıl comment_129994 Buarada gözden kaçmasın 6 ay sonra 3rd nesil ipad'de yenilendi yani 4th nesil çıktı.. işlemci değişti,lighting felan eklendi..yani şuan piyasada ki yeni ipad'ler eskidi bilginiz olsun Fiyatları eskisi ile aynı, yama gelmiş gibi oldu yani cihaza ama çok iyi işlemci 2 kat hızlı batarya aynı aksesuarlar iyi olmuş. Ben mini iPad'i beğendim, alabilseydim keşke.. Mini ipad sadece 308 gram hemde 650 TL Birde 13.3 Retina istiyorum o biraz pahalı 3.300 lira 1500 benimkini saysak 1.800 tl lazım bir yerden 2.500 tl çıksa keşke 6 ay sonra yine ipad i güncelledik diye yenisini çıkarmasınlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 201213 yıl Yazar comment_129995 6 ay sonra yine ipad i güncelledik diye yenisini çıkarmasınlar Yani ? Düşünürsen, olamayacağını anlarsın Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 201213 yıl comment_129996 Yani ? Düşünürsen, olamayacağını anlarsın e yaptılar işte...sonra niye olmasın? 6 ay önce lighting falan akıllarında değilmiydi ki? jobs sonrası apple ın değiştiğini söyleyen yazılar görüyorum...jobs 7inch tablete karşıymış mesela... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 201213 yıl Yazar comment_129997 e yaptılar işte...sonra niye olmasın? 6 ay önce lighting falan akıllarında değilmiydi ki? jobs sonrası apple ın değiştiğini söyleyen yazılar görüyorum...jobs 7inch tablete karşıymış mesela... Biraz düşün dedim, acele etme kasa olarak düşün.. Değişsin apple ne yapalım, ürünlerine bak beğeniyorsan al, steve manyağı değilim ben o yüzden pek bağlamıyor.. ayrıca 7 inc değil zaten 7.9 inc yani 8.0 diyebilirsin buna kapito? Böyle abuk şeylere takılma Alıcı isen mala bak sen Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 201213 yıl comment_130000 Biraz düşün dedim, acele etme kasa olarak düşün.. Değişsin apple ne yapalım, ürünlerine bak beğeniyorsan al, steve manyağı değilim ben o yüzden pek bağlamıyor.. ayrıca 7 inc değil zaten 7.9 inc yani 8.0 diyebilirsin buna kapito? Böyle abuk şeylere takılma Alıcı isen mala bak sen jobs lı apple felsefesine bakıyorum ben... google,amazon 7 inclik tabletler yaptı...apple bunları takip etti...jobs bunu yapacağına atardı kendini köprüden özlüyorum jobsı Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 201213 yıl Yazar comment_130001 jobs lı apple felsefesine bakıyorum ben... google,amazon 7 inclik tabletler yaptı...apple bunları takip etti...jobs bunu yapacağına atardı kendini köprüden özlüyorum jobsı ok. hala 7 diyorsun.. 7.9 diyorum sana Piyasa şartları demekki gerektirmiş adam her ikisini satıyor. Piyasa'da ki tüm tabletlere göre en fazla trafiğe sahip ipad %91 bunu eğer 95 yapamazsa tamam sen haklısın iyi yapmadılar deriz 85 olursa haklısın.. okey 100 milyon ipad satmış 2 yılda.. Onlarda da beyin var en az steve kadar.. steve'in pozisyonunu bilmiyordun galiba ? ürünlerden sorumlu değildi o adam ve kuvvetli müslüman düşmanıydı..bilgin olsun Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 201213 yıl comment_130002 ok. hala 7 diyorsun.. 7.9 diyorum sana Piyasa şartları demekki gerektirmiş adam her ikisini satıyor. Piyasa'da ki tüm tabletlere göre en fazla trafiğe sahip ipad %91 bunu eğer 95 yapamazsa tamam sen haklısın iyi yapmadılar deriz 85 olursa haklısın.. okey 100 milyon ipad satmış 2 yılda.. Onlarda da beyin var en az steve kadar.. steve'in pozisyonunu bilmiyordun galiba ? ürünlerden sorumlu değildi o adam ve kuvvetli müslüman düşmanıydı..bilgin olsun kötü ürün demiyorum yahu...ah steve ah...%99 yapacaktı adam... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 201213 yıl comment_130994 Conanın Apple ile dalgası : Son söz güzel "were drunk with power" http://teamcoco.com/...ini-has-company Ekim 31, 201213 yıl H. Cenk Köse tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 201313 yıl Yazar comment_145425 Elime mini iPad geçti Beğendim ele oturuyor rahat tutuluyor ve hafif. Alırmıyım? şuan almam retina ekranı çıkar 3-4 ay sonra %100 Diğer ipad'e tercih edebilirim. Kullanılabilirliği daha iyi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 201313 yıl comment_145427 Inceledim bende electro worldde. Retina olsaydi uzulurdum ipad aldik diye. Cok fark var retinayla arasinda Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 201313 yıl comment_145447 Monami candır! O değilde ben de yeni ipad mi alsam diye düşünüyorum Turkcell'den gidip bir detaylı araştırma yapayım. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın