Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 201213 yıl comment_123397 Merhaba arkadaşlar.Bugün farkettim ki ruhsatta yazan şasi numarası 16 haneli arabada yazan 17 haneli.Bu durumu düzelttirmek için ne yapmam gerekli? Forumda aradım ama bulamadım. google amcaya sordum kimisi muayeneye gideceksin diyor.Kimisi trafiğe git hemen değiştirirler diyor.Nasıl bir yol izlemeliyim? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 201213 yıl comment_123400 yapacağınız işlemler iki kademelidir önce ruhsatın bağlı olduğu veya herhangi bir (tam olarak bilmiyorum) trafik tescil büro amirliği araç ruhsatı bölümünden bir ek-1 formu doldurmaktır memur şahsın onaylı imzalı ek-1 formuyla beraber internetten alınacak randevu ile muayene istasyonuna gidilir (muayene için değil tespit için olduğu muayene istasyonundaki vezne memuruna beyan edilir) akabinde elde edilen tespit tutanağı ile trafik tescil büro amirliği ruhsat bölümüne giderek eski ruhsat verilir ve düzenlenen yeni ruhsat araç sahibi tarafından teslim alınır olası bir tüzel kişi adına kayıtlı araçlar için sadece şirket yetkilisi olan bir kişinin veya araç üzerinden düzenlenmiş vekaletle evrağı temin etme şartı vardır.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 201213 yıl comment_123403 aldığın araba change ise gider ama elinin altından ozaman...öyle olmazmı emir... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 201213 yıl comment_123404 muhtemel kalem hatalarını sistem görmüyor tevfik abi olası change araçların şasi numaraları eğer ikiz ise zaten sistem bunları ayıklıyor trafik şube ek-1 doldurulmadan önce memur bu tetkikin ardından imza atıyor zaten ek-1 formuna Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 201213 yıl comment_123407 eğer sistemde doğrusu ruhsatta ise yanlış şasi numarası var ise sanırsam tespite göndermeden ruhsat yenileniyor tespit esnasında zaten çenç olduğu ortaya çıkarsa muayene istasyonunun emniyet birimlerine iletmesi (oto masası) yasal sorumluluğu çerçevesindedir. Ekim 2, 201213 yıl emir hacımustafaoğlu tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 201213 yıl comment_123408 http://www.aracbilgisi.com/usta-sofor/1717-bir-aracin-cenc-change-edildigini-nasil-anlariz.html buradan anlarsınız.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 201213 yıl Yazar comment_123409 Aracım change değil.Faturasında zaten doğru şasi yazıyor.Sizlerde bilirsiniz ford ların şasi numarası 17 hanelidir.Benim ruhsattaki 16 haneli. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 201213 yıl comment_123410 Hata yapan yere yani emniyete sormak lazım bir telefon açın Onlar size güncel ve doğru yolu gösterecek Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 201213 yıl comment_123415 yapacağınız işlemler iki kademelidir önce ruhsatın bağlı olduğu veya herhangi bir (tam olarak bilmiyorum) trafik tescil büro amirliği araç ruhsatı bölümünden bir ek-1 formu doldurmaktır memur şahsın onaylı imzalı ek-1 formuyla beraber internetten alınacak randevu ile muayene istasyonuna gidilir (muayene için değil tespit için olduğu muayene istasyonundaki vezne memuruna beyan edilir) akabinde elde edilen tespit tutanağı ile trafik tescil büro amirliği ruhsat bölümüne giderek eski ruhsat verilir ve düzenlenen yeni ruhsat araç sahibi tarafından teslim alınır olası bir tüzel kişi adına kayıtlı araçlar için sadece şirket yetkilisi olan bir kişinin veya araç üzerinden düzenlenmiş vekaletle evrağı temin etme şartı vardır.. Korkarım ki biri benden önce yeterli açıklamayı yapmış. Başka söze gerek yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 201213 yıl comment_123418 aldığın araba change ise gider ama elinin altından ozaman. ???? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 201213 yıl comment_123424 Hata yapan yere yani emniyete sormak lazım bir telefon açın Onlar size güncel ve doğru yolu gösterecek ne yani ben kafadanmı atıyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 201213 yıl comment_123425 ek-1 formunu nerden alabiliriz? ek-1 formu trafik bürolarında bulunuyor zaten Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 201213 yıl comment_123428 ya da internetten de bulunabilir sanıyorum, emniyetin yaptığı bir hatadan dolayı muhtemelen sizin de canınız yanacak bu durumda maddi olarak tabi. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın