Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

varol güner

Üye
  • Toplam İleti

    13
  • Katılım

  • Son ziyaret

varol güner Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    adana
  • Arabam:
    09 focus tdci titanium
  • Meslek:
    öğretmen
  • Cinsiyet:
    Bay

varol güner's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Toplam Beğeni

  1. Aracın 3.sahibiyim.Evet bir oyun var.ama anlayamadım gitti.Emniyettekiler şasinin araç 0 alındğında yanlış yazıldığını söylediler.Şimdi şasi değişti ama araç hala ağır hasarlı gözüküyor.
  2. Bugün emniyete gittim.Dernekten ek 1 almamı ordan da tespit için muyaneye gitmemi söylediler. Ek 1 i aldım sabah da muayeneye gideceğim.Ek 1 e 20 lira aldılar çok gibi geldi. Benim arabadaki şasi numarası 17 haneli ruhsattaki 16 haneli.ruhsattan sorgulatınca 2 hasar ve birisi ağır hasar görünüyor. arabadakinden sorgulatınca yine 2 hasar ama tarihleri farklı ve ağır hasarlı görünmüyor.Bütün derdim bu.
  3. teşekkürler arkadaşlar.Yarın gideyim emniyete.
  4. Aracım change değil.Faturasında zaten doğru şasi yazıyor.Sizlerde bilirsiniz ford ların şasi numarası 17 hanelidir.Benim ruhsattaki 16 haneli.
  5. Merhaba arkadaşlar.Bugün farkettim ki ruhsatta yazan şasi numarası 16 haneli arabada yazan 17 haneli.Bu durumu düzelttirmek için ne yapmam gerekli? Forumda aradım ama bulamadım. google amcaya sordum kimisi muayeneye gideceksin diyor.Kimisi trafiğe git hemen değiştirirler diyor.Nasıl bir yol izlemeliyim?
  6. Araç 2009 model. Anadolu sigortaya mail attım ama hala geri dönmediler.Döneceklerini de sanmıyorum.Sompo japan dan teklif geliyor ama onay geliyor mu gelmiyor mu bilmiyorum.Bulunduğum yerde acentesi yok.Olsa gidip görüşecektim.
  7. Bu konuyla ilgili açılmış davaları inceledim.Çoğu uzun sürmüş ve bir sonuç elde edememiş.10 kişide 1 kişi parasını alabilmiş.
  8. Gerçekten öyle.2 gecedir uyuyamıyorum.O kadar çalış didin para ver.Araba pert çıksın.
  9. Anadolu sigortadan yaptırmıştım geçen yıl.Bu yıl da anadolu dan yaptırayım dedim.Böyle bir red cevabı aldım.Aynı şekilde allianz da aynı ret cevabı verdi. Site ismi verip reklam yapmim ama online teklif veren iki site de aracınız kasko olmaz dedi.Kaskomun bitmesine 25 gün var.Ben bu arabayı denize atsam paramı alsam caizdir.
  10. Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.1987 yerine 1997 yazmışım yanlışlıkla.Düzelttim.
  11. Merhaba değerli arkadaşlar. Arabamı 07.10.2011 de aldım.Almadan önce iki hasarı vardı.Bunu bilerek aldım. 22.10.2011 de kaskomu anadolu sigortaya yaptırdım.Yenileme tarihi geldiği için yeniletmek istedim.Yüzde 30 hasarsızlık indirimim var.Kaza ,hasar filan yaşamadım.Mini onarım bile yok.Teklif geliyor tamam yapalım kaskoyu diyorum onaya gidiyor ama red cevabı geliyor.Araç ağır hasarlı olarak gözüküyor.Madem ağır hasarlıydı geçen sene niye kasko oldu.Benden önce ki 4.ayda kazayı yapmış.Ben 10.ayda aldım. Alırken sigorta acentesine sordum araç kasko olur mu dedim.Olur dedi.Üstelik başka acenteden kaskoyu yaptırdım ve hiçbir sorun çıkmamıştı.Bu sene niye böyle oluyor anlamadım gitti.Şaştım kaldım.Ne yapmamı önerirsiniz?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.