Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Kasko Saçmalığı


Önerilen Mesajlar

Merhaba değerli arkadaşlar. Arabamı 07.10.2011 de aldım.Almadan önce iki hasarı vardı.Bunu bilerek aldım. 22.10.2011 de kaskomu anadolu sigortaya yaptırdım.Yenileme tarihi geldiği için yeniletmek istedim.Yüzde 30 hasarsızlık indirimim var.Kaza ,hasar filan yaşamadım.Mini onarım bile yok.Teklif geliyor tamam yapalım kaskoyu diyorum onaya gidiyor ama red cevabı geliyor.Araç ağır hasarlı olarak gözüküyor.Madem ağır hasarlıydı geçen sene niye kasko oldu.Benden önce ki 4.ayda kazayı yapmış.Ben 10.ayda aldım. Alırken sigorta acentesine sordum araç kasko olur mu dedim.Olur dedi.Üstelik başka acenteden kaskoyu yaptırdım ve hiçbir sorun çıkmamıştı.Bu sene niye böyle oluyor anlamadım gitti.Şaştım kaldım.Ne yapmamı önerirsiniz?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Anadolu sigortadan yaptırmıştım geçen yıl.Bu yıl da anadolu dan yaptırayım dedim.Böyle bir red cevabı aldım.Aynı şekilde allianz da aynı ret cevabı verdi. Site ismi verip reklam yapmim ama online teklif veren iki site de aracınız kasko olmaz dedi.Kaskomun bitmesine 25 gün var.Ben bu arabayı denize atsam paramı alsam caizdir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Dava açarak şu durumda bir şey elde edilemeyeceğini düşünüyorum. Keza aracın hasarları bilinerek alınmış. Şu an yapılabilecek tek şey başka kasko şirketleri ile görüşmek, Ve Anadolu Sigorta genel merkezi ile görüşüp geçen sene sorunsuz bir şekilde kasko yapıldığını, ancak bu sene kasko yapılmadığını belirtip bunun nedenin araştırılması olabilir.

Aracı galeriden almışsanız galerici ile kasko şubesi sahibinin tanışıklığı, anlaşmış olma ihtimalini de göz önünde bulundurmak lazım. Galericilere pek güvenemiyorum şahsen ben.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

sigorta şirketleri bunun riskini hesaba katıyor ve özellikle yaşlı veya pert araçlara kasko yapmıyorlar. bu arada araç kaç model.

Profildeki araç bilgilerini bu sebeple istiyoruz;

Arabam:

09 focus tdci titanium

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Araç 2009 model. Anadolu sigortaya mail attım ama hala geri dönmediler.Döneceklerini de sanmıyorum.Sompo japan dan teklif geliyor ama onay geliyor mu gelmiyor mu bilmiyorum.Bulunduğum yerde acentesi yok.Olsa gidip görüşecektim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.