Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 201213 yıl comment_123429 aldığın araba change ise gider ama elinin altından ozaman ???? ben geçici olarak el koyduğunu biliyorum akabinde suçu işleyen örgüt tespit edilir tespit edilene kadar yedi emine çekilir araç malı en son legal olarak üzerine geçiren kişiye soruşturmanın salihiyetinin ardından sorulur kusurlu malı kabul ediyormusun yoksa etmiyormusun eğer etmiyorsan devlet mağduriyetini gidermek için mağdur edenden tazminat talebinde bulunulacaktır(mahkeme kararı ile) bla bla bla... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 201213 yıl Yazar comment_123434 teşekkürler arkadaşlar.Yarın gideyim emniyete. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 201213 yıl comment_123585 Daha önce bir konuda paylaşmıştım...Satışta benimde karşıma böyle birşey çıkmışı, noter em.müd. yönlerdirdi ve orada kontrol edip düzelmişlerdi.(baştaki sıfır rakamını yazmamışlardı.) Pek bir sıkıntı olmamıştı vakit kaybından başka..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 201213 yıl Yazar comment_123626 Bugün emniyete gittim.Dernekten ek 1 almamı ordan da tespit için muyaneye gitmemi söylediler. Ek 1 i aldım sabah da muayeneye gideceğim.Ek 1 e 20 lira aldılar çok gibi geldi. Benim arabadaki şasi numarası 17 haneli ruhsattaki 16 haneli.ruhsattan sorgulatınca 2 hasar ve birisi ağır hasar görünüyor. arabadakinden sorgulatınca yine 2 hasar ama tarihleri farklı ve ağır hasarlı görünmüyor.Bütün derdim bu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 201213 yıl comment_124032 Bugün emniyete gittim.Dernekten ek 1 almamı ordan da tespit için muyaneye gitmemi söylediler. Ek 1 i aldım sabah da muayeneye gideceğim.Ek 1 e 20 lira aldılar çok gibi geldi. Benim arabadaki şasi numarası 17 haneli ruhsattaki 16 haneli.ruhsattan sorgulatınca 2 hasar ve birisi ağır hasar görünüyor. arabadakinden sorgulatınca yine 2 hasar ama tarihleri farklı ve ağır hasarlı görünmüyor.Bütün derdim bu. Aracı kaçıncı sahibisiniz siz acaba var bi oyun bunda türk milletiyiz malum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 201213 yıl Yazar comment_124180 Aracın 3.sahibiyim.Evet bir oyun var.ama anlayamadım gitti.Emniyettekiler şasinin araç 0 alındğında yanlış yazıldığını söylediler.Şimdi şasi değişti ama araç hala ağır hasarlı gözüküyor. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın