Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201412 yıl comment_241641 Arka yolcu koltuğunun oradaki eşya gözleri, VIP koltuk sistemi ile birlikte Türkiye paketinden çıkarılmış.. Vip koltuk sistemi nedir? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201412 yıl comment_241644 Vip koltuk sistemi nedir? Arka orta koltuğu kaldırıyorsunuz, sağ ve soldaki iki koltuk ortaya ve biraz da arkaya kayıyor. Böylece arkada iki kişi varsa, özellikle uzun yolculuklarda daha rahat seyahat ediyor.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201412 yıl comment_241645 Arka orta koltuğu kaldırıyorsunuz, sağ ve soldaki iki koltuk ortaya ve biraz da arkaya kayıyor. Böylece arkada iki kişi varsa, özellikle uzun yolculuklarda daha rahat seyahat ediyor.. Bu aracın el kitabında nerde yazıyor... hiç dikkat ermemişim Mayıs 8, 201412 yıl Berk Ş. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201412 yıl comment_241648 Koltuklar bölümünde sistemi anlatıyor.. Yanlış anaşılmasın, bu da eskiden olan bir şeydi, artık yok. Mayıs 8, 201412 yıl Murat Kavuk tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201412 yıl comment_241649 Arka orta koltuğu kaldırıyorsunuz, sağ ve soldaki iki koltuk ortaya ve biraz da arkaya kayıyor. Böylece arkada iki kişi varsa, özellikle uzun yolculuklarda daha rahat seyahat ediyor.. kaldırmalarına en uyuz olduğum nokta. çok işe yarıyordu gerçekten. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201412 yıl comment_241651 Koltuklar bölümünde sistemi anlatıyor.. Güzel bir özellik ama orta koltuğu araçtan çıkarmak zor değil mi? Grand C-Max'teki gibi yan koltuğun minderine doğru katlanabilse... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201412 yıl comment_241654 Güzel bir özellik ama orta koltuğu araçtan çıkarmak zor değil mi? Grand C-Max'teki gibi yan koltuğun minderine doğru katlanabilse... grandda nasıl bilmiyorum ancak, eski cmaxte çıkmıyor zaten, bagaja doğru katlanıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201412 yıl comment_241655 Güzel bir özellik ama orta koltuğu araçtan çıkarmak zor değil mi? Grand C-Max'teki gibi yan koltuğun minderine doğru katlanabilse... Bu sistemde de orta koltuğun minderini kaldırıp, sırtlığa yapıştırıyorsunuz, araçtan sökülmüyor yine. grandda nasıl bilmiyorum ancak, eski cmaxte çıkmıyor zaten, bagaja doğru katlanıyor. grand'ın orta koltuğunun bir kısmı sadece kumaş gibi. Katlayınca komple yandaki koltuğun içine gizlenebiliyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201412 yıl comment_241669 Bu sistemde de orta koltuğun minderini kaldırıp, sırtlığa yapıştırıyorsunuz, araçtan sökülmüyor yine. grand'ın orta koltuğunun bir kısmı sadece kumaş gibi. Katlayınca komple yandaki koltuğun içine gizlenebiliyor. Bu durumda bagaj biraz küçülüyor sanırım? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201412 yıl comment_241672 Bu durumda bagaj biraz küçülüyor sanırım? Evet, koltuğun geri kayma mesafesi kadar küçülecektir. Dikkat ederseniz, bagaj halısının bittiği yer ile arka koltuklar arası bir boşluk var (ben yangın tüpü, ilk yardım çantası, şemsiye vs oraya attım). Sanırım o boşluk kadar hareket ediyorlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 20179 yıl comment_420179 Konuyu hortlatmış olacağım ama, iki gündür koltuk altındaki mandalı arıyordum. Kılavuzda yazıyor ama yazdığı yerde sadece boşluk var. Yan koltuklarda kaydırma yuvaları duruyor. Fakat orta koltuk geri gitmediği için diğerleri de geri kayamıyor. Böyle güzel bir özelliği neden kaldırmışlar anlamak zor. Hadi kaldırmışlar, ne diye 2017 model aracın kılavuzunda hala bahsediliyor onu hiç anlayamadım. Üstelik "bazı modellerde var", "ülkeden ülkeye değişir" gibi herhangi bir uyarı ibaresi bile yok. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın