Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 20179 yıl Yazar comment_431718 Metal olanı demiyorsun değil mi? Silecekle birlikte 4 farklı kapak çıkıyor arabana göre onu ona sonra arabaya takıyorsun malum. Eğer o geçme kapağı diyorsan çıkardığımı yollayayım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 20179 yıl comment_431720 Şimdi bende silecek sepetini inceliyordum. Aerotwin var birde Aerotwin plus var. İkisinin arasındaki fark nedir acaba ? İsmine bakıldığı zaman Aerotwin plus daha iyidir diye düşünüyor insan. Ancak aerotwin 85 tl. aerotwin plus 68 tl. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 20179 yıl comment_431721 14 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Eğer o geçme kapağı diyorsan çıkardığımı yollayayım. Aynen geçme kapağı diyordum. Fazla ise yok demem vallahi. Kapaksız hem görüntü çok kötü oluyor hemde yerinden çıkıyor çok sık olmasada.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 20179 yıl Yazar comment_431723 İçinden çıkmıştır o artık ne yaptıysan Adresi ver bana yollayacağım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 20179 yıl comment_431724 8 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: İçinden çıkmıştır o artık ne yaptıysan Adresi ver bana yollayacağım. İçinden neredeyse 35 çeşit kapak çıktı baktım hiç biri benzemiyor, yanı başımda da çöp vardı sövdüm salladım içine Tamam yazıyorum özelden sağolasın Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 20179 yıl Yazar comment_433398 27.07.2017 - 18:30 tarihinde, Serdar Eryürekli yazdı: İçinden neredeyse 35 çeşit kapak çıktı baktım hiç biri benzemiyor, yanı başımda da çöp vardı sövdüm salladım içine Tamam yazıyorum özelden sağolasın Kapak şu an Sivas'ta Cuma'ya kadar gelir sanırım. --- Silecekte şu ana kadar sorun yok düzgün siliyor ama uç kısımlar biraz su atıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 20179 yıl comment_433440 Kapak şuan Sivas'ta [emoji3] Cuma'ya kadar gelir sanırım. --- Silecekte şuana kadar sorun yok düzgün siliyor ama uç kısımlar biraz su atıyor. Kapak bile sıcağa gelmek istemiyor eeee haklı. [emoji1] Yalnız geçen 2 kere durup sileceği yerine oturttum, hiç çalışmadığı halde geri çıktı. Otoyolda uçacak gibi davranıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 20179 yıl comment_433449 Kapak bile sıcağa gelmek istemiyor eeee haklı. [emoji1] Yalnız geçen 2 kere durup sileceği yerine oturttum, hiç çalışmadığı halde geri çıktı. Otoyolda uçacak gibi davranıyor. Adana'da sanayide sevdiğimiz kardeşimiz var telefonunu vereyim :) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 20179 yıl Yazar comment_433452 46 dakika önce, Serdar Eryürekli yazdı: Kapak bile sıcağa gelmek istemiyor eeee haklı. Yalnız geçen 2 kere durup sileceği yerine oturttum, hiç çalışmadığı halde geri çıktı. Otoyolda uçacak gibi davranıyor. Ben fırsat bulamadım yollamaya yalan yok Sadece yazın gelince buraya sağa sola bir sürü şey çıkıyor. Memlekette de 1 adet kargo şirketi var ona da aşırı kıl oluyorum PTT'ye verdim Kamyonla geliyor dinlene dinlene. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 20179 yıl comment_433456 Tanıyorum onu Bekir abi, o halletti zaten. Sorun değil Yakup aciliyeti yok. Sağolasın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 20179 yıl comment_433473 25.11 de almışım, yazdım az önce arkadaşımınkini değiştirmişsiniz benimkini de değiştirceniz mi dedim bakalım ne cevap gelecek. silmede bariz bir sorun yok ama bazen ses yapıyor. @Yakup Çağatay hondaya filan gittiğimiz ne zamanlardı hatırlıyor musun? o zamanda vardı ses. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 20179 yıl Yazar comment_433497 8/10/2017 - 01:32 tarihinde, Ozan Kar yazdı: 25.11 de almışım, yazdım az önce arkadaşımınkini değiştirmişsiniz benimkini de değiştirceniz mi dedim bakalım ne cevap gelecek. silmede bariz bir sorun yok ama bazen ses yapıyor. @Yakup Çağatay hondaya filan gittiğimiz ne zamanlardı hatırlıyor musun? o zamanda vardı ses. 30 Nisan --8 dakika sonra eklendi-- 8/9/2017 - 23:23 tarihinde, Serdar Eryürekli yazdı: Sorun değil Yakup aciliyeti yok. Sağolasın. Şu an Seyhan'da Gayet hızlı gitmiş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 20179 yıl comment_433499 9 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: 30 Nisan --8 dakika sonra eklendi-- Şuan Seyhan'da Gayet hızlı gitmiş. Bugün gelir o zaman... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 20179 yıl comment_433502 17 dakika önce, Serdar Eryürekli yazdı: Bugün gelir o zaman... Adana da yağmur yağıyor mu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 20179 yıl comment_433503 3 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı: Adana da yağmur yağıyor mu? Yok beaaaa yağmurdan değil, cama su fışkırtıyom ya o zaman lazım oluyor. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın