Bekir B. Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Ahmetim sen çok para vermek istemiyorum deyince senin gönlünde ne varsa biz onu destekleriz gibi yorumlar yapıldı....Yoksa elbette bindiğimiz ve beğendiğimiz hatta zaman zaman eksik sıkıntılı yönlerini paşlaştığımız Focus genel tavsiyemiz dir.......Ayrıca sen hangi model araca binersen bin Ahmetimiz sin yaw. ..ne öyle astracı falan..peeee :P 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Erçetin Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Astracı işte opelöver ahmet :D 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Vurun abaliya, vurun yigitlerim, acimayin, vur ha vur... Ahmetçim adamimsin, saka bir yana 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Tv de Astra sedan tanıtılıyor. Sekizinci etapta. Kasa olarak gayet güzel olmuş. Biraz büyük gibi geldi. Fakat hb den daha güzel bir tasarım var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Egemen Toksoy Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 elektrikli ısıtmalı katlanır yan aynalar style da var... o tabloda yok gözüküyor... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 elektrikli ısıtmalı katlanır yan aynalar style da var... o tabloda yok gözüküyor... evet var haklısınız rengide yeşil yapmışım da hızlı yapınca tabloyu yanlış basmışım tuşa.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Egemen Toksoy Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 opelin vectranın mevcut 5 kasasına, insigniasına binmiş,yıllarca kullanmış biri olarak, şuanki aracımında 1,0 ecoboost olduğunu söyleyerek; amedlim boşver opeli, bas geç focusa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ufuk G. Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 1.0 i kullanmadim hic ama heryerde ovguler var teknik verileri de cok iyi gozukuyor. Motor donanim ic konsol olarak kesinlikle focus fakat dis gorunus olarak da kesinlikle astra j diyorum ben. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2012 Tilki ! ufuk buradan ne anlarsan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2012 Bugün DH de okudum. Elemanın biri astra için bayiiyi aramış. Makyajlı HB bu ay itibariyle gelecekmiş öndeki ufak değişiklikler dışında bişey yokmuş. Bir de editiona cruise eklemişler ve 37750ye verdikleri arabaya cruise+makyaj için 1250 zam yapıp 39000e veririz demişler. Bence gayet makul.. Şimdi tam alınır olmuş. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap