Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Ufuk G.

Üye
  • Toplam İleti

    10
  • Katılım

  • Son ziyaret

Ufuk G. Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    ankara
  • Arabam:
    yok
  • Meslek:
    Ogrenci
  • Cinsiyet:
    Bay

Ufuk G.'s Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

3

Toplam Beğeni

  1. Apple icin telefon piyasasinin volkswageni dersek apple prestijinin satacagini bildigi icin oyle cok bir farka ihtiyac duymamis gibi. 4 ozellikle 4S sahiplerinin satip almaya degecegi telefon degil bence.
  2. 1.0 i kullanmadim hic ama heryerde ovguler var teknik verileri de cok iyi gozukuyor. Motor donanim ic konsol olarak kesinlikle focus fakat dis gorunus olarak da kesinlikle astra j diyorum ben.
  3. O karakterler laptopda cok guzel duruyo da telefonda sikintiliymis simdi telefondan girince farkettim kusura bakma cagatay Astra j 1.6 motora LPG montajlaniyor onda sikinti yok ama bi 1.6 hitler motor degil yani montaji sonrasi sikintiliymis. Onerilmiyormus. Bilemedim. Cevaplar bu kadar mi arkadaslar
  4. poor man's a3 tanimina artik daha cok uyuyor. ben icini de disini da begendim onceki kasayi da cok begeniyorum zaten fiyatlari ne civarda olcak bende merakla bekliyorum gercekten 1.2 TSI larin 40'i asacagini sanmiyorum simdiki gibi eger vw bunyesinde havalara girip golf gibi fahis fiyatlara girerse bastan kaybeder seat zaten.
  5. Girdim oyle 38.400 liste fiyati var 38 bin degil 37 ye bile bulunur diye dusunuyorum ama arastirdim astra motoru LPG uyumlu degilmis Opel de LPG montajlayan sirketler de onermiyormus. Bu iyi olmadi 1.6 benzinli motor beni tuketir
  6. Cagatay cok sinirlencek ama focus dusunmuyorum b segmenti dusunmuyorum. 38-39 bin butceyle dedigim gibi sifir dizel bulma sansim yok. Onumde iki yol var sizce hangisi mantiklisi bunu sorsam daha kolay olcak sanirim Bu ara alirsam ikinci el 2010 Leon 1.6 stylance ya da Golf 1.6 Trendline 2012 alicam acaba bekleyip yeni kasalarla dusen fiyatlarla TSI mi alsam, TSI lar gelecegin teknolojisi malum.(O zaman TSI motora LPG uygulamasi da baslamis olur diye tahmin ediyorum) Simdi 1.6 leon veya golften birini alsam cok deger kaybeder mi 1-2 seneye uzun sureli kullanmayi pek sevmiyorum degisimden yanayim. Son olarak da yeni kasa cikinca 2010 leon 1.6 TDI lar 40 civarina cekilir mi sizce ? Ayrica astra 1.6 edition dediginiz astra j kasa mi eger j kasa 38 binse kesinlikle dusunebilirim. Ama j kasa o fiyatlara gormedim hic ikinci el bile.
  7. Dis gorunus nefis olmus gercekten, maserati havasi var :)Ford'un garezi Focusa sanirim. Ayrica 1.0 180 Ps motor ulkemizdeki az hacimli motor gitmez onyargisini yikar artik umarim. Adamlar daha napsin ?
  8. Golf 7 tanitildi seklinin golf 6 dan farki yok ici degismis esp baz donanimda standart olcakmis vs. vs. Golf tsi Lpgli 1.6'dan 0.5 kurus fazla yakcak olsa yarin gidiyim aliyim. 1.4u gectim 1.2 TSI' da 9-10 lari goruyor insanlar sehiricinde, TSI icin uzun yol motoru diyebiliriz dur kalkta 8 den asagi dusmez ki ben sehirici 5.5 olan dizel araci 7.5ltde kullaniyorum TSI LPGsiz bana gelmez. Yeni kasa leon hakkinda cok haklisin ama sonucta eski kasa diye gececek ki suanki kasa 8 senedir piyasada. ikinci elde satarken nasil olur diye dusunuyorum.
  9. Tamam ben tanitirim da sen de bir el at olaya yorumlarini paylas
  10. Arkadaslar biliyorum burasi Ford forumu fakat sitenin sahibi Cagatay cok sevdigim bir arkadasim ve sitesinin de duzeyli bilgili insanlarla dolu olcagini dusundum o yuzden yaziyorum seceneklerim arasinda ford yok ama oladabilir Uzun zamandir arac bakiyorum elimdeki butceyle(38-39 bin) dizel bir araba almam zor gibi duruyor. Sportif bir gorunum ariyorum. Seat Leon 1.6 Stylance ve Golf 1.6 Trendline(golf ne alaka diyebilirsiniz ama bana hircin geliyor on kismi ozellikle cam tavanla:) arasindaydim fakat dusununce 1.6 hitler motor artik uretilmiyor bile, vw araclarina koyulmayacagi da aciklandi. Tamamen eski teknoloji motora gereksiz para verip satarken cok daha azina satmis olucam hele ki Leon ve Golf'un bu sene icinde yeni kasalariyla gelecekleri dusunulunce. Bu iki aracin piyasasi cok dusecek. TSI motorlari dusundum fakat o motorlara da LPG uygulamasi yok. suanki aracim 2 senelik 37 binde. bir iki sehirdisi disinda hep ben kullandim yani yakit tuketimi benim icin onemli ki ogrenciyim ordan burdan kissam az daha km yapsam diye ugrasiyorum TSI her ne kadar ekonomi vaad etse de bana etmiyor 100km de 25 kurus yakarken. Simdi sorum sizce bekleyip yeni kasalarin Turkiye pazarina girmesiyle eski kasa Leon veya Golf 1.4 TSI ya da Leon 1.6TDI motora mi yonelmeliyim? Yeni kasalarin cikmasiyla bu araclarin piyasasi duser mi? Yoksa 1.6 nin piyasasi bu LPG uyumuyla, dayanikliligiyla olmez mi diyorsunuz? (Tabi TSI uyumlu sivi LPG sistem avrupada montajlaniyor Turkiyeye de bu sene icerisinde gelecegi kesin ama 4-5bin arasi olacak deniyor.) Ya da bunlar disinda arac onerir misiniz su ara?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.