Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201213 yıl comment_117829 Ahmetim sen çok para vermek istemiyorum deyince senin gönlünde ne varsa biz onu destekleriz gibi yorumlar yapıldı....Yoksa elbette bindiğimiz ve beğendiğimiz hatta zaman zaman eksik sıkıntılı yönlerini paşlaştığımız Focus genel tavsiyemiz dir.......Ayrıca sen hangi model araca binersen bin Ahmetimiz sin yaw. ..ne öyle astracı falan..peeee :P Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201213 yıl comment_117860 Vurun abaliya, vurun yigitlerim, acimayin, vur ha vur... Ahmetçim adamimsin, saka bir yana Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201213 yıl comment_117861 Tv de Astra sedan tanıtılıyor. Sekizinci etapta. Kasa olarak gayet güzel olmuş. Biraz büyük gibi geldi. Fakat hb den daha güzel bir tasarım var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201213 yıl comment_117864 elektrikli ısıtmalı katlanır yan aynalar style da var... o tabloda yok gözüküyor... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201213 yıl Yazar comment_117871 elektrikli ısıtmalı katlanır yan aynalar style da var... o tabloda yok gözüküyor... evet var haklısınız rengide yeşil yapmışım da hızlı yapınca tabloyu yanlış basmışım tuşa.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201213 yıl comment_117872 opelin vectranın mevcut 5 kasasına, insigniasına binmiş,yıllarca kullanmış biri olarak, şuanki aracımında 1,0 ecoboost olduğunu söyleyerek; amedlim boşver opeli, bas geç focusa Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201213 yıl comment_117884 1.0 i kullanmadim hic ama heryerde ovguler var teknik verileri de cok iyi gozukuyor. Motor donanim ic konsol olarak kesinlikle focus fakat dis gorunus olarak da kesinlikle astra j diyorum ben. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 201213 yıl comment_118649 Bugün DH de okudum. Elemanın biri astra için bayiiyi aramış. Makyajlı HB bu ay itibariyle gelecekmiş öndeki ufak değişiklikler dışında bişey yokmuş. Bir de editiona cruise eklemişler ve 37750ye verdikleri arabaya cruise+makyaj için 1250 zam yapıp 39000e veririz demişler. Bence gayet makul.. Şimdi tam alınır olmuş. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın