Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Xenon Far Muayenede Sorun Olur Mu ?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

aracımda beyaz farlar var ben xenon olduğunu düşünüyorum. üzerinde aldığımda vardı. 9 eylülde vizesi var aracın bu sorun oluşturur mu? ayrıca daha önceki konularımda aynamın durumunda,tampon durumundan ve sol arka sis lambasından bahsetmiştim vize için hangilerinin yapılması şart.

şirket için araçları birkaç defa muayeneye götürdüm sorunları olmadığın vizeden rahatlıkla geçti. kendi aracımda sorunlar var yukarıda da belirttiğim gibi bilgilendirirseniz beni çok mutlu edersiniz. Maddi sorunlarım olduğu için hepsini yaptırabileceğimi düşünmüyorum. teşekkürler...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

9 eylul'den Sonra alın

9 eylül pazara geliyormuş bakmadım takvime 10 eylül diyelim :)

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

ve araç muayenden geçemedi xenon far ağır kusur :(

Yanıtlama zamanı:

normal far takın vize bittikten sonra tekrar xenonları geri takın :)

Yanıtlama zamanı:

Evet sizde Ferhat'ın dediği gibi muayenede kurnazlık yapın; sonra tekrar xenonları takıp insanların gözlerini oymaya devam edin.

Kim ne derse desin trafikte merceksiz farlara xenon takmak diğer sürücülere saygısızlıktır ve kaza sebebi dahi olabilir bu aklınızda bulunsun.

Yanıtlama zamanı:

Evet sizde Ferhat'ın dediği gibi muayenede kurnazlık yapın; sonra tekrar xenonları takıp insanların gözlerini oymaya devam edin.

Kim ne derse desin trafikte merceksiz farlara xenon takmak diğer sürücülere saygısızlıktır ve kaza sebebi dahi olabilir bu aklınızda bulunsun.

Bugune kadar pek rastlamamistim veya dikkat etmedim ama dun basima geldi arkama renault symbol geldi o kocaman farlara xenonuda takmis dikiz aynam karartmali olmasina ragmen gozumu kamastirdi onumdeki arabayi solladim ki geride kalsin diye ilk defa rahatsiz oldum :)

Yanıtlama zamanı:

Çok iyi ayarlandığında xenon da rahatsız etmiyor, tabi mercekli kadar olmayabilir ama genelde xenonlu araçlar gerçekten insanın gözünü kamaştırıyorlar.

Xenon yerine kaliteli halojen ampüller tercih edilebilir. Bosch ve Osram'ın var. 50-60 civarıydı yanılmıyorsam H4 olanları.

Yanıtlama zamanı:

Çok iyi ayarlandığında xenon da rahatsız etmiyor, tabi mercekli kadar olmayabilir ama genelde xenonlu araçlar gerçekten insanın gözünü kamaştırıyorlar.

Xenon yerine kaliteli halojen ampüller tercih edilebilir. Bosch ve Osram'ın var. 50-60 civarıydı yanılmıyorsam H4 olanları.

Ayarla düzelicek bişey değil optik olarak farklı, yoksa merceksiz orjinal xenon farlı araçlarda var göz almayan. Yoksa üreticiler boşuna masraf yapıp 2 farklı far dizayn etmiyor.

Yanıtlama zamanı:

Sonuc olarak patladik neyse en kotu ampulleri soker h7 takarim beyin nasil olsa gozukmeyen yerde :D

Eylul gelmesiyle benimde forumda aktif olma zamanim geldi :D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

orjinal bir çift ampülle işi çözdük aracım muayenden başarıyla geçti...xenon farlar aracı aldığımda üstündeydi, şekilde duruyor hani yanınca ama diğer sürücüleri düşünerek orjinalleri çıkartmayacağım xenonlar bir köşede dursun...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

9 eylul'den Sonra alın edit: Bildiğin saçmalamışım, xenon alacağım anladım iyi mi özür

önemli değil :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.