Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 201213 yıl comment_116128 aracımda beyaz farlar var ben xenon olduğunu düşünüyorum. üzerinde aldığımda vardı. 9 eylülde vizesi var aracın bu sorun oluşturur mu? ayrıca daha önceki konularımda aynamın durumunda,tampon durumundan ve sol arka sis lambasından bahsetmiştim vize için hangilerinin yapılması şart. şirket için araçları birkaç defa muayeneye götürdüm sorunları olmadığın vizeden rahatlıkla geçti. kendi aracımda sorunlar var yukarıda da belirttiğim gibi bilgilendirirseniz beni çok mutlu edersiniz. Maddi sorunlarım olduğu için hepsini yaptırabileceğimi düşünmüyorum. teşekkürler... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 201213 yıl comment_116129 9 eylul'den Sonra alın edit: Bildiğin saçmalamışım, xenon alacağım anladım iyi mi özür Eylül 10, 201213 yıl Yakup Çağatay tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 201213 yıl Yazar comment_116130 9 eylul'den Sonra alın 9 eylül pazara geliyormuş bakmadım takvime 10 eylül diyelim Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 201213 yıl Yazar comment_118414 ve araç muayenden geçemedi xenon far ağır kusur Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 201213 yıl comment_118415 Maalesef öyle dediğimiz gibi geçemiyor artık. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 201213 yıl comment_118416 normal far takın vize bittikten sonra tekrar xenonları geri takın Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 201213 yıl comment_118417 Evet sizde Ferhat'ın dediği gibi muayenede kurnazlık yapın; sonra tekrar xenonları takıp insanların gözlerini oymaya devam edin. Kim ne derse desin trafikte merceksiz farlara xenon takmak diğer sürücülere saygısızlıktır ve kaza sebebi dahi olabilir bu aklınızda bulunsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 201213 yıl comment_118461 Evet sizde Ferhat'ın dediği gibi muayenede kurnazlık yapın; sonra tekrar xenonları takıp insanların gözlerini oymaya devam edin. Kim ne derse desin trafikte merceksiz farlara xenon takmak diğer sürücülere saygısızlıktır ve kaza sebebi dahi olabilir bu aklınızda bulunsun. Bugune kadar pek rastlamamistim veya dikkat etmedim ama dun basima geldi arkama renault symbol geldi o kocaman farlara xenonuda takmis dikiz aynam karartmali olmasina ragmen gozumu kamastirdi onumdeki arabayi solladim ki geride kalsin diye ilk defa rahatsiz oldum Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 201213 yıl comment_118475 Çok iyi ayarlandığında xenon da rahatsız etmiyor, tabi mercekli kadar olmayabilir ama genelde xenonlu araçlar gerçekten insanın gözünü kamaştırıyorlar. Xenon yerine kaliteli halojen ampüller tercih edilebilir. Bosch ve Osram'ın var. 50-60 civarıydı yanılmıyorsam H4 olanları. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 201213 yıl comment_118482 Çok iyi ayarlandığında xenon da rahatsız etmiyor, tabi mercekli kadar olmayabilir ama genelde xenonlu araçlar gerçekten insanın gözünü kamaştırıyorlar. Xenon yerine kaliteli halojen ampüller tercih edilebilir. Bosch ve Osram'ın var. 50-60 civarıydı yanılmıyorsam H4 olanları. Ayarla düzelicek bişey değil optik olarak farklı, yoksa merceksiz orjinal xenon farlı araçlarda var göz almayan. Yoksa üreticiler boşuna masraf yapıp 2 farklı far dizayn etmiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 201213 yıl comment_118484 Benim araba da ekim de ilk muayene`ye girecek mercekli xenon farda sikinti var mi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 201213 yıl comment_118485 Benim araba da ekim de ilk muayene`ye girecek mercekli xenon farda sikinti var mi ? Aha cihan geldi Burası seni aydınlatacak; Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 201213 yıl comment_118489 Sonuc olarak patladik neyse en kotu ampulleri soker h7 takarim beyin nasil olsa gozukmeyen yerde Eylul gelmesiyle benimde forumda aktif olma zamanim geldi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 201213 yıl Yazar comment_118603 orjinal bir çift ampülle işi çözdük aracım muayenden başarıyla geçti...xenon farlar aracı aldığımda üstündeydi, şekilde duruyor hani yanınca ama diğer sürücüleri düşünerek orjinalleri çıkartmayacağım xenonlar bir köşede dursun... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 201213 yıl Yazar comment_118604 9 eylul'den Sonra alın edit: Bildiğin saçmalamışım, xenon alacağım anladım iyi mi özür önemli değil Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın