Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ve Sonunda Galaxy Note 2

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Sabri böyle şeyler iOS'da yok cahilim bilmiyorum ram mam :D günlerce istediğin kadar program açabilirsin

daha hala android diyorsun :P

SS al galeriden istediğin gibi kes sonra... amannn

Bazen Appledan komisyon aldigini dusunuyorum :) Applea karsi bi antipatim var napiyim buyuk bi devrim yaparlar o zaman tamam ama hala etkileyemediler beni

• Yanıt 110
  • Görüntüleme 13,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ferhat tezcan
    ferhat tezcan

İyiki s3 almayıp beklemişim yoksa bir ekran için yeni telefon alınmazdı.Dediğim gibi s3 ün hormonlu hali olmuş bu S2 den note 2 ye geçmek mantıklı fakat dediğin gibi note 1 den 2 ye geçilirmi bileme

• Bu forumda beğen tuşu varda neden beğenme tuşu yok şahsen basasım var şuan sana bi tane

Yanıtlama zamanı:

Bazen Appledan komisyon aldigini dusunuyorum :) Applea karsi bi antipatim var napiyim buyuk bi devrim yaparlar o zaman tamam ama hala etkileyemediler beni

Sabri konuştuğumuz şeyleri apple ile ilgisini anlamadım.

Ben 2 yıldır kullandığım telefonun ram sayısından haberim yoktu çünkü böyle durumlar olmuyor..Ne var bunda ?

Yanıtlama zamanı:

Sabri konuştuğumuz şeyleri apple ile ilgisini anlamadım.

Ben 2 yıldır kullandığım telefonun ram sayısından haberim yoktu çünkü böyle durumlar olmuyor..Ne var bunda ?

E tabi iphineda chip var icerigi bilinmeyen veya daha farkli :)

Hey hey heey sakin ol dostumm :):P kardesimde ipad3 var annemde i4 o kadarda apple dusmani degiliz :D

Yanıtlama zamanı:

Bugün Turkcell'de baktım Note2'ye. Daralması tutulabilir olması bakımından iyi olmuş. Yazılımlarla olarak faydalı anlamda düzgün geliştirme ve eklemeler yapmışlar. Fakat bana hala çok büyük geliyor. Pilini ve dayanimini kullananlardan dinleriz merak ettim. Telefon değilde el bilgisayarı olarak kabul edersen makul ve kullanışlı bir büyüklüğü var. Mini tablet kullanmak gibi bir şey. Cebe sığma durumu biraz sıkıntılı.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ferhat abi aliyorum bak he hala konu acmadin ya ?

Konu geldi yakala :)

• 8 ay sonra...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.