Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 201213 yıl Yazar comment_114250 2 araç bi roll yapın 2.vitesde çekin videosunu söyliyim cipli mi değil mi Olmadı ölçeriz tpyi obd den. Bu gün teslim edicek arabayı çok ta karıştırmayayım dedim yoksa kendi aracımıda chipletmeyi kafaya bi koyarsam kendimi engelliyemem Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 201213 yıl comment_114252 Bu gün teslim edicek arabayı çok ta karıştırmayayım dedim yoksa kendi aracımıda chipletmeyi kafaya bi koyarsam kendimi engelliyemem Servise git; titanium tdci yazılımı istiyorum de. Zaten chipletmiş olacaksın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 201213 yıl Yazar comment_114258 Servise git; titanium tdci yazılımı istiyorum de. Zaten chipletmiş olacaksın. Sırf sana inat comfort yazılımı attırıp yine seni geçicem. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 201213 yıl comment_114263 Sırf sana inat comfort yazılımı attırıp yine seni geçicem. Buna uğraşma boşuna comfort ile aynı senin yazılım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 201213 yıl Yazar comment_114265 Jetta yazılımı mı attırsam diyorum. Valla gerekirse fiesta 75 bg lik yazılımı bulurum onu atarım sırf aydına inat zaten her halukarda yerim ben onu :) Adamın yakıt ortalamasından belli ne kadar seri araba kullandığı :) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 201213 yıl comment_114266 Bu gün teslim edicek arabayı çok ta karıştırmayayım dedim yoksa kendi aracımıda chipletmeyi kafaya bi koyarsam kendimi engelliyemem Yaptır yaptır, Jetta'da bir numara yok seninki gitmiyor, olay bu.... Boşuna neden arama, bahane üretme. Hem ses sisteminde de parazit var, Focus Tirt modeli işte... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 201213 yıl comment_114267 Valla gerekirse fiesta 75 bg lik yazılımı bulurum onu atarım sırf aydına inat zaten her halukarda yerim ben onu :) Adamın yakıt ortalamasından belli ne kadar seri araba kullandığı :) Valla güzelim ben arabanın herşeyinden memnunum; tüketimide çok güzel gidişi de; hee ilk 2 viteste biraz daha seri olabilirdi ama bu kadar elektronik oyuncak varken buna şükür. 5Litre ile geziyorum; ister basıyorum ister sakin gidiyorum. Hee ben lambaya 50 metre kalana kadar gazı kökleyip son 50 metrede frene abanan sürücü değilim, kalkışta da kimsenin gazına gelmem kolay kolay. Benim tüketimin sırrı burada yoksa yavaş gitmiyorum ben. 2000 km. yi devirdik yakında bol fotolu bir başlık açıp F3 ile ilgili tüm izlenimlerimi aktarıcam; okur bişeyler öğrenirsin belki. gerçi ben titanium aracı anlatıcam sana pek faydası olmaz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 201213 yıl Yazar comment_114271 gerçi ben titanium aracı anlatıcam sana pek faydası olmaz Bi insan bu kadarda övünürmü arkadaş arabasıyla yaa Toplasan benden işe yarar 2 fazlan var duyanda seni titanium x+x+x+ paketli bir aracın var sanıcak.Titanium x paketli sunrooflu tekno ve smart paketli araç sahipleri övünmüyor arabasıyla bu kadar. Çok çok dolu bir araca sahip değilsin sen kendini nerelerde görüyorsun kendine bi gel toprağım Ağustos 24, 201213 yıl ferhat tezcan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 201213 yıl comment_114275 Bi insan bu kadarda övünürmü arkadaş arabasıyla yaa Toplasan benden işe yarar 2 fazlan var duyanda seni titanium x+x+x+ paketli bir aracın var sanıcak.Titanium x paketli sunrooflu tekno ve smart paketli araç sahipleri anlatmıyor arabasını bu kadar. Çok dolu bir araca sahip değilsin sen kendini nerelerde görüyorsun kendine bi gel toprağım Tavan kaplaması yeter Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 201213 yıl Yazar comment_114276 Tavan kaplaması yeter Ben az önce kapladım aydını ona yeter bu kaplama :) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 201213 yıl comment_114277 Ben az önce kapladım aydını ona yeter bu kaplama :) İzmir'e geliyorum görecez hepsini sanayi işi değildir umarım hani taksiciler yaptırıyor ya.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 201213 yıl comment_114278 Tekno + smarttan bir tek sony eksik benim araçta; şimdi sayayaım mı style ile titanium plus farklarını tek tek 1-yazılım farklı 2-farlar farklı 3-..... 4-..... 118- tavan kaplaması farklı Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 201213 yıl Yazar comment_114279 Yaptır yaptır, Jetta'da bir numara yok seninki gitmiyor, olay bu.... Boşuna neden arama, bahane üretme. Hem ses sisteminde de parazit var, Focus Tirt modeli işte... Abi benim arabamın duruşu yeter paraziti kabullendik artık nasıl olsa.Ama gidişi her türlü yer jettayı o arabada mutlaka chip var.Çünki kalkışlarda çok tokatladım jettaları seatları fluance leri Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın