Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 20178 yıl comment_447453 Bir saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Hata vermemiş abi, devam... O zaman 4 adet LED sinyal ampulü de alayım aynı satıcıdan Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 20178 yıl comment_447535 7 saat önce, H. Cenk yazdı: Dün akşam gauge test yaptım. No DTC yazıyor. Bu ampuller hata kodu vermemiş mi demek, yoksa burada görülmez illa servis bilgisayarı falan ile mi görülür. ben o menüden sadece göstergenin dtclerinin göründüğünü iddia ediyorum, birazdan denerim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 20178 yıl comment_447537 Göstergedeki DTC'ler sadece IPC'deki hataları gösterir. diğerlerini görmek için cihaza bağlamak lazım diye biliyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 20178 yıl comment_447540 7 saat önce, H. Cenk yazdı: O zaman 4 adet LED sinyal ampulü de alayım aynı satıcıdan 19 dakika önce, Özer Aksu yazdı: Göstergedeki DTC'ler sadece IPC'deki hataları gösterir. diğerlerini görmek için cihaza bağlamak lazım diye biliyorum Denedim aynen öyle, no dtc yazıyor ama var olduğunu bildiğim dtc ler var. Düşük ihtmal ama dtc atıp içeride söylemiyor olabilir. Fren stop vs olduğu için düşük ihtimal. Bende aynadaki aydınlatmalar için dtc var mesela ama uyarı vs yok. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın