Yanıtlama zamanı: Ağustos 17, 201214 yıl comment_113089 Arkadaşlar Kişisel görüş ve bilgi paylaşımı için özel mesaj sistemi mevcut. Eğer kural dışı bir ileti okuyorsanız cevap vermek yerine RAPOR butonunu kullanın ve cevap vermeyiniz. Konu Dışı İletiler Silinmiştir. Teşekkür Ederiz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 201214 yıl comment_114115 ben aracımı sıfır almıstım 2yıl kullandım 2011 model focus 2 titanyum dizeldi ..aracımı 40 bin km de servise götürmüştüm balataların durumu ile ilhili bilgi almak için, usta balatanın daha yarıya bile gelmediğini söylemişti...yüzde 80 uzun yolda kullanıyorum aracımı.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 201214 yıl comment_114118 68000 km de olan aracımı 120 ve üzeri hızlarda fren yaparken uğultu geldiği için değiştirdim ki tam zamanında değişmiş, balatalar söküldüğünde 1mm den az kalınlığı vardı.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 201214 yıl comment_114125 15000 bakımında fren yağı uyarısını rastgele olarak vermesi sebebiyle de değiştirdiler. 5000 civarının uzun yolda ve sakin kullanımda geçtiği düşünülürse pek mantıklı ve kabul edilebilir değil. Sert kullanımda bu km azalsa da ayağım hiç uzun süre frende kalmaz, yokuş aşağı motor freni sürekli kullanırım ve frenlerim ısındığında şiştiğinde sakin kullanım moduna geçerim ama bunlar pek fayda etmedi. Belki de göremediğim bir yanlış yaptım veya yapıyorum da 15-20 bin km fren ömrü için bence çok kısa. Birde frenler geç değiştirilir, balata tam bittikten sonra kullanılmaya devam edilirse diske zararı var diye biliyorum, normalin üstünde bir boşluk olduğunda kontrol ettirilmeli bence. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın