Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Tazyikli Su Ile Plastiklerin Zarar Görmesi...

Featured Replies

• Yanıt 84
  • Görüntüleme 15,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yahu o kadar tedirginseniz arabayı sarıp sarmalayıp salonun bir köşesine yerleştirin. Aşınacak elbette, eskiyecek, sonra başkalarına yar olacak vs.vs. Bu kadar kasmaya gerek yok. İki çizik var d

• Makinalar zaten yakın tutulmaz , buna ek olarak yumuşak plastikler icin biraz daha dikkat edildiği takdirde birsey olmaz.

• işte aynı bundan..

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Yahu o kadar tedirginseniz arabayı sarıp sarmalayıp salonun bir köşesine yerleştirin.

Aşınacak elbette, eskiyecek, sonra başkalarına yar olacak vs.vs.

Bu kadar kasmaya gerek yok.

İki çizik var diye parça değiştirmeye de gerek yok, sanılandan pahalıdır ve yeni takılanın iki gün sonra aynı duruma gelemeyeceği ne malum.

Bu mereti kullanmak için almıyor muyuz zaten...

Şimdi aklıma geldi: Geçen yıllarda bir site toplantısında arabalara koruyucu sundurma yapılması gündeme gelmişti, aynı paraya çocuk parkının revizyonu mümkün oluyordu, her gün bir çocuk bir yerini yaralıyordu, paslı demir aksam ciddi tehlike arz ediyordu. Önceliği yine de sundurmaya vermek istedi insanlar, ben ve birkaç arkadaş kabul etmedik, önce park dedik, inattan ikisini de yapmadılar.

Konu ile alakası, koruyacağınız şeyleri iyi seçin, ilk öncelik de araba değil!!

Yanıtlama zamanı:

Serdar,seninki sudan değil :D artık ne olduğu tartışılır

Sudan değilse, delinin biri il il dolaşıp, focus 3'lerin ön cam kenarı plastiklerini çivi ile zedeliyor.. ama kaporta filan değil, sadece ön cam plastiklerini.. öyle de bir manyak..

Yanıtlama zamanı:

Biri tırnağını kaktırmış :D:zha:

Adamlar arabanın dışına bile yumuşak mal. koymuş bunlar beğenmiyor :D üzülüyor :D

dikkat edin işte..

umursamiyorum artık böyle ufak tefek seyleri :)
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

arkadaşlar , çok pahalı bişey değilse değiştireceğim zaten.parçaların adını bile bilmiyorum.ne garip şey...anlatacaz bir şekilde yada servise gidip bu parçalar diyeceğim.uygunsa değiştir gitsin ve bundan sonra o makinalar ile su tutmam artık arabama..kolay gelsin herkese...tşk.

Yanıtlama zamanı:

arkadaşlar , çok pahalı bişey değilse değiştireceğim zaten.parçaların adını bile bilmiyorum.ne garip şey...anlatacaz bir şekilde yada servise gidip bu parçalar diyeceğim.uygunsa değiştir gitsin ve bundan sonra o makinalar ile su tutmam artık arabama..kolay gelsin herkese...tşk.

Tamam bu kadar ben gidiyorum der gibi bir halin var :)

Yanıtlama zamanı:

aslında kir zorlu olunca yıkamacı tabancayı yaklaştırıp tazyikle çıkartıyor. tabii tazyik de arabaya zarar veriyor.

ne yapmak lazım. arabayı önce köpükle yıkatmak lazım. köpük bir miktar kirleri çözüyor. peşinden yıkamacıya biraz uzaktan yıkaması söylenmeli. gerisi kadere kısmet.

Yanıtlama zamanı:

aynı izden benim arabada da var üstelik camın kenarındakine ek olarak ön lastikte (yani tekerlekte) de var zararlarını bildiğim için defalarca kez uyarıyorum yıkamacıyı ama nafile. yakın tutup da bir de aynı yere belirli bir süre tutunca sonuç resimlerdeki gibi oluyor. basınçlı sudan yaralanıp dikiş attıran eleman bile biliyorum.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.