Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 201214 yıl comment_110201 Yahu o kadar tedirginseniz arabayı sarıp sarmalayıp salonun bir köşesine yerleştirin. Aşınacak elbette, eskiyecek, sonra başkalarına yar olacak vs.vs. Bu kadar kasmaya gerek yok. İki çizik var diye parça değiştirmeye de gerek yok, sanılandan pahalıdır ve yeni takılanın iki gün sonra aynı duruma gelemeyeceği ne malum. Bu mereti kullanmak için almıyor muyuz zaten... Şimdi aklıma geldi: Geçen yıllarda bir site toplantısında arabalara koruyucu sundurma yapılması gündeme gelmişti, aynı paraya çocuk parkının revizyonu mümkün oluyordu, her gün bir çocuk bir yerini yaralıyordu, paslı demir aksam ciddi tehlike arz ediyordu. Önceliği yine de sundurmaya vermek istedi insanlar, ben ve birkaç arkadaş kabul etmedik, önce park dedik, inattan ikisini de yapmadılar. Konu ile alakası, koruyacağınız şeyleri iyi seçin, ilk öncelik de araba değil!! Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 201214 yıl comment_110203 simdi gördüm bunuda işte aynı bundan.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 201214 yıl comment_110204 Serdar,seninki sudan değil artık ne olduğu tartışılır Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 201214 yıl comment_110206 Serdar,seninki sudan değil artık ne olduğu tartışılırniydenmis Canim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 201214 yıl comment_110210 işte aynı bundan.. Bundan bende de tavan çıtasında var, belki arasam başka yerlerden de çıkar... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 201214 yıl comment_110211 niydenmis Canim Biri tırnağını kaktırmış Adamlar arabanın dışına bile yumuşak mal. koymuş bunlar beğenmiyor üzülüyor dikkat edin işte.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 201214 yıl comment_110214 Serdar,seninki sudan değil artık ne olduğu tartışılır Sudan değilse, delinin biri il il dolaşıp, focus 3'lerin ön cam kenarı plastiklerini çivi ile zedeliyor.. ama kaporta filan değil, sadece ön cam plastiklerini.. öyle de bir manyak.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 201214 yıl comment_110215 Biri tırnağını kaktırmış Adamlar arabanın dışına bile yumuşak mal. koymuş bunlar beğenmiyor üzülüyor dikkat edin işte.. umursamiyorum artık böyle ufak tefek seyleri Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 201214 yıl comment_110218 umursamiyorum artık böyle ufak tefek seyleri Beyaz bir ışık görüyormusun etrafında ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 201214 yıl Yazar comment_110221 arkadaşlar , çok pahalı bişey değilse değiştireceğim zaten.parçaların adını bile bilmiyorum.ne garip şey...anlatacaz bir şekilde yada servise gidip bu parçalar diyeceğim.uygunsa değiştir gitsin ve bundan sonra o makinalar ile su tutmam artık arabama..kolay gelsin herkese...tşk. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 201214 yıl comment_110222 arkadaşlar , çok pahalı bişey değilse değiştireceğim zaten.parçaların adını bile bilmiyorum.ne garip şey...anlatacaz bir şekilde yada servise gidip bu parçalar diyeceğim.uygunsa değiştir gitsin ve bundan sonra o makinalar ile su tutmam artık arabama..kolay gelsin herkese...tşk. Tamam bu kadar ben gidiyorum der gibi bir halin var Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 201214 yıl comment_110229 Beyaz bir ışık görüyormusun etrafında ? evet hava acik bugün Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 201214 yıl comment_110243 arkadaşlar , çok pahalı bişey değilse değiştireceğim zaten.parçaların adını bile bilmiyorum.ne garip şey...anlatacaz bir şekilde yada servise gidip bu parçalar diyeceğim.uygunsa değiştir gitsin ve bundan sonra o makinalar ile su tutmam artık arabama..kolay gelsin herkese...tşk. aslında kir zorlu olunca yıkamacı tabancayı yaklaştırıp tazyikle çıkartıyor. tabii tazyik de arabaya zarar veriyor. ne yapmak lazım. arabayı önce köpükle yıkatmak lazım. köpük bir miktar kirleri çözüyor. peşinden yıkamacıya biraz uzaktan yıkaması söylenmeli. gerisi kadere kısmet. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 201214 yıl comment_110599 aynı izden benim arabada da var üstelik camın kenarındakine ek olarak ön lastikte (yani tekerlekte) de var zararlarını bildiğim için defalarca kez uyarıyorum yıkamacıyı ama nafile. yakın tutup da bir de aynı yere belirli bir süre tutunca sonuç resimlerdeki gibi oluyor. basınçlı sudan yaralanıp dikiş attıran eleman bile biliyorum. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın