Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201214 yıl comment_106426 Sen olsan diğer özellikler için titanium tercih edip ya durun ben bu arabayı anahtarla çalıştırmak istiyorum mu diyecektin? işin özü bu; Tabii birde şunu söylemek gerek ki Focus 3 te anahtarsız giriş var, ama TR'de yok şuanda. Ama ben şuanki halinden memnunum Türkiye'de yaşadığım için. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201214 yıl comment_106427 Yahu ben anlatamıyorum; Türkiyedesin sıgara paketi için koca camı indiriyor adam; sağ koltukta çanta görür kapılar açık alır gider. Diyorum ya bana göre bu hali güzel kontrol hep bende, yoksa adamlar yapamadığından değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201214 yıl comment_106428 Yav kapı açıldı diyelim anahtar içeri girmediği sürece araç çalışmaz.. Ford'un anahtarsız girişi var zaten, bakın minick fiestalarda bile var güzel özellik... yakında onu da eklerler Saol yakup bu açıklama için göbeğim çatladı şu aydına derdimi anlatıcam diye buyur aydın artık öyle bir ihtimalde yok. Gereksiz ve yarım yamalak olsada ben bu özelliği severek kullanıyorum desen he diycemde hala işe yaradığını iddaa etmene üzülüyorum ama yinede diyorum araba senin keyf senin bizene hatta banane Bi film izliyodum kafam dağıldı ülen Aydın yarın soracam ben sana Bu arada yarına hard diskleri getirmeyi unutmayın hd filmlerde var bende. (korsana hayır ) Temmuz 31, 201214 yıl ferhat tezcan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201214 yıl comment_106430 Ferhat; Ford bana dedi ki; titanium alırsan cebinde metal parçası taşımaman için biz sana düğme koyucaz hayatını bir nebze olsun kolaylaştırıcaz. Ben de iyi etmişsiniz, titanium'un onlarca güzel ve hayatı kolaylaştıran özelliği yanında bu da güzel olmuş dedim ve aldım. Yarım yamalak olmuş nasıl olursa olmuş, cebimde metal parçası taşıtmıyor bana, sen beğensen ne olur beğenmesen ne olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201214 yıl comment_106431 Ferhat; Ford bana dedi ki; titanium alırsan cebinde metal parçası taşımaman için biz sana düğme koyucaz hayatını bir nebze olsun kolaylaştırıcaz. Ben de iyi etmişsiniz, titanium'un onlarca güzel ve hayatı kolaylaştıran özelliği yanında bu da güzel olmuş dedim ve aldım. Yarım yamalak olmuş nasıl olursa olmuş, cebimde metal parçası taşıtmıyor bana, sen beğensen ne olur beğenmesen ne olur. Kapağı açınca içinden metal çıkıyor, kışın çalışmazsa deyü Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201214 yıl comment_106433 Ferhat; Ford bana dedi ki; titanium alırsan cebinde metal parçası taşımaman için biz sana düğme koyucaz hayatını bir nebze olsun kolaylaştırıcaz. Ben de iyi etmişsiniz, titanium'un onlarca güzel ve hayatı kolaylaştıran özelliği yanında bu da güzel olmuş dedim ve aldım. Yarım yamalak olmuş nasıl olursa olmuş, cebimde metal parçası taşıtmıyor bana, sen beğensen ne olur beğenmesen ne olur. Kızdınmı sen bana hımmmm.Zaten son msj ımda aynen böyle yazmıştım görmedin galiba arabada senin keyf te senin kimene hatte banane demiştim. Sen bu şekilde mutluysan bende mutluyum senin adına arkadaşım.Sabrına ve eline sağlık Seni sevdiğimden ve samimiyetine olan güvenimden seninle tartışıyorum kırdıysam kusuruma bakma sanırım ipin ucunu biraz kaçırmışım. Temmuz 31, 201214 yıl ferhat tezcan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201214 yıl comment_106434 Ne kızıcam sana yahu; titanium'u çekemediğini dünya biliyor Pekte güzel yanıyor gece o Ford Power düğmesi yahu Ferhat kapı kollarında kırmızı aydınlatma yoktu sende değil mi? :kıhkıh: :kıhkıh: Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201214 yıl comment_106436 Ne kızıcam sana yahu; titanium'u çekemediğini dünya biliyor Pekte güzel yanıyor gece o Ford Power düğmesi yahu Ferhat kapı kollarında kırmızı aydınlatma yoktu sende değil mi? :kıhkıh: :kıhkıh: Heh bana bu detaylardan bahset gereksiz düğmelerden banane eminim çok güzel görünüyordur geceleri kapı kollarındaki aydınlatmalar. Bizim gibi marabalarda yok öyle ışıklar Sende xenon far da vardı değilmi aaa yokmuydu tüh titanium x değildi demi sendeki :) Temmuz 31, 201214 yıl ferhat tezcan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201214 yıl comment_106440 Hem kontakta durunca anahtarlık arada diz kapağıma değiyor hafif bi hoşluk oluyor Araba beni okşuyo sahibim benimmm Ufak tefek takıntılarına alışmıştım ama bu bana bile fazla geldi... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201214 yıl comment_106445 arkadaslar konu neden bu kadar dağıldı Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201214 yıl comment_106449 arkadaslar konu neden bu kadar dağıldı Özcan bey kusura bakmayın, tez vakit de düzenleriz Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201214 yıl comment_106464 Nasıl olsa Yakup toplucak ben biraz daha devam edeyim :D Aydın abi sana yeterli gelmesine, tercih etmemene vs lafım olmaz tabiki ancak güvenlik açığı kısmına katılmıyorum, başka birisinin kapıyı açabilmesi için senin dibinde olması lazım kol mesafesinden daha yakın, çalıştırması vs zaten mümkün değil. Kapağı açınca içinden metal çıkıyor, kışın çalışmazsa deyü Kışla ne alakası var Yakup? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201214 yıl comment_106466 Çalıştıramaz; kapıyı açsa yeter adama. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201214 yıl comment_106467 Nasıl olsa Yakup toplucak ben biraz daha devam edeyim :D Aydın abi sana yeterli gelmesine, tercih etmemene vs lafım olmaz tabiki ancak güvenlik açığı kısmına katılmıyorum, başka birisinin kapıyı açabilmesi için senin dibinde olması lazım kol mesafesinden daha yakın, çalıştırması vs zaten mümkün değil. Kışla ne alakası var Yakup? Kitapçığı 2 kez mı okumuştun? Bir kere daha gerekecek Ozan alınmıyorsun umarım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201214 yıl comment_106469 Ufak tefek takıntılarına alışmıştım ama bu bana bile fazla geldi... Ne karışıyonuz arabamla benim aramda özelime girmeyin Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın