Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 201214 yıl comment_105403 focusclubtr de sabri reyiz fırtınası esmeye başlar böylece :kıhkıh: :kıhkıh: :kıhkıh: Halı saha maç mı yapsak? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 201214 yıl comment_105404 Halı saha maç mı yapsak? uzaktayız aslında güzel fikir istanbul -ankara üyeler için güzel bir aktivite olur Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 201214 yıl comment_105407 uzaktayız aslında güzel fikir istanbul -ankara üyeler için güzel bir aktivite olur Bolu'da toplanırız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 201214 yıl comment_105503 Yaz sonunda halı saha maçı yaparız istanbul'da 14 kişi yeterli sanırım Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 201214 yıl comment_105828 Olay ucmus simdi gordum video sozum vardi iftarada az kaldi aslinda simdi gidip cekicem bakalim Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 201214 yıl comment_105832 Indim arabaya ama yanimda kameraman olmadigi icin kendimde cekemedim. Tam olarak sundan oluyor. Beb arabayi cogu zaman kaldirim kenarina birakiyorum. Kaldirima sifir yapincada ayagi direk kaldirima atmak gerekiyor soldan zorlanarak cikarken sag ayak topugu fazla havaya kalkiyor ve far anahtarinin oraya carpiyor olay bu Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 201214 yıl comment_105838 Şimdi, Aşağıya video çekmeye giderken video kamerasını unutmak nasıl oluyor? Araba ile gelecektim buraya ama anahtarı evde unutunca otobüs'e atladım gibi bişey olmadı mı şimdi bu ?! Kalkmış resimle gösteriyor,sanki biz anlamadık nereye çarptığını Sabri ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 201214 yıl comment_105839 Farları manuel kullanıyorum diyorsun. Xenon mevcut genç osman'da en iyisini yapıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 201214 yıl comment_105841 Xenon mevcut genç osman'da en iyisini yapıyor Eeee xenon kaldırmıyor mu otm. farları? Gecikme ile yanıyor ama F3 te farlar?? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 201214 yıl comment_105842 Eeee xenon kaldırmıyor mu otm. farları? Gecikme ile yanıyor ama F3 te farlar?? Aslında öyle bir kural yok benim görüşüm böyle, araç çalışmadan xenon yakıp daha sonra motoru çalıştırınca anaları ağlıyor.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 201214 yıl comment_105845 Aslında öyle bir kural yok benim görüşüm böyle, araç çalışmadan xenon yakıp daha sonra motoru çalıştırınca anaları ağlıyor.. F2 gibi değil kontağı çevirir çevirmez yanmıyor farlar; biraz bekliyor o sırada aracı çalıştırıyorsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 201214 yıl comment_105846 F2 gibi değil kontağı çevirir çevirmez yanmıyor farlar; biraz bekliyor o sırada aracı çalıştırıyorsun. Biliyorum fakat aynı durum oluyor, hemen açmıycan belki ? risk'e atmaya gerek yok yani bu bence.. sadece kendi fikrim..Led içinde aynı şeyi düşünüyorum..Aracı çalıştırdığım an'da hiçbir ışıklı sistem açık kalmayacak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 201214 yıl comment_105860 Aslında öyle bir kural yok benim görüşüm böyle, araç çalışmadan xenon yakıp daha sonra motoru çalıştırınca anaları ağlıyor.. Aynen boyle pembe yaniyor falan duzeliyor en iyisi boyle. Oyle kisa tunellerde zart zurtta yanmiyor. En sagliklisi bu ama halojenler icin otomatik iyi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 201214 yıl comment_105861 Şimdi, Aşağıya video çekmeye giderken video kamerasını unutmak nasıl oluyor? Araba ile gelecektim buraya ama anahtarı evde unutunca otobüs'e atladım gibi bişey olmadı mı şimdi bu ?! Kalkmış resimle gösteriyor,sanki biz anlamadık nereye çarptığını Sabri ? Video kamerayi unutmadim telefonla indimde hem cekip hem yapamadim kardesimde gelmedi masa kuruyodu Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın