Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 201214 yıl comment_105092 sığmadığın arabayı niye alıyon abi focus alsan yayıla yayıla oturursun onur huzur ve irfanı seyret ibret al birz gülelimde koş git hemen... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 201214 yıl comment_105093 tevfik bey dalga mı geçiyorsunuz benimle ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 201214 yıl comment_105096 tevfik bey dalga mı geçiyorsunuz benimle ? yoo niye...focusu sıgmadıgım için almadım 190 90 boyundayım o parya jetta higline yerine passat comfortline alındedim neresi dalga bunun pardonda... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 201214 yıl comment_105100 onur huzur ve irfanı seyret ibret al birz gülelimde koş git hemen... gülelim biraz falan dediniz de , uzerime alındım ..neyse pardon.. boyunuzdan dolayı mı focus almadınız....özellikle sizi de konsolun o sol çıkıntısı mı rahatsız etti ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 201214 yıl comment_105102 gülelim biraz falan dediniz de , uzerime alındım ..neyse pardon.. boyunuzdan dolayı mı focus almadınız....özellikle sizi de konsolun o sol çıkıntısı mı rahatsız etti ? Ne aldın peki diye sorsana ? çok dalaşma ona Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 201214 yıl comment_105103 tevfik bey dalga mı geçiyorsunuz benimle ?bu forumda müthiş bir ortam ve arkadaşlık var herseyi üzerinize almayın burda cok girgir doner onun için kızıp darilacaginiza ortama ayak uydurun bence Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 201214 yıl comment_105104 gülelim biraz falan dediniz de , uzerime alındım ..neyse pardon.. boyunuzdan dolayı mı focus almadınız....özellikle sizi de konsolun o sol çıkıntısı mı rahatsız etti ? şimdi anlaşıldı...onura dedim ben gülelim köşesine git diye... yani içine bindiğimde spor bir yapısı vardı koltuklar sürücüyü sarıyor falan ama binerken de carpıyorsunuz dikkat etmeniz gerek cogu kişi bu konuda hemfikirdi..bende oglumda uzun boyluyuz..focus 2.5 genişti..kimse otokoçta vermek istemedi..abi git senin araba geniş diye..jetta higline düşnüdüğünüzü yazmısınız aynı paraya yaklaşık passat comfortline alırdım demek istedim...tabiki arkadaşların dediği gibi sizin kararınız alıp ta cokmemnun olan kişilerde var.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 201214 yıl comment_105106 Ne aldın peki diye sorsana ? çok dalaşma ona golf alıyordum biriki dombili aaaaaa uuuuuu yooooooo deyip soguttu..alfa q alıyordum deli yaptılar..jetta meksika işi alma dendi..kaldım öle gittim ogluma ev aldım şimdi 131 alıcam... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 201214 yıl comment_105107 şimdi anlaşıldı...onura dedim ben gülelim köşesine git diye... yani içine bindiğimde spor bir yapısı vardı koltuklar sürücüyü sarıyor falan ama binerken de carpıyorsunuz dikkat etmeniz gerek cogu kişi bu konuda hemfikirdi..bende oglumda uzun boyluyuz..focus 2.5 genişti..kimse otokoçta vermek istemedi..abi git senin araba geniş diye..jetta higline düşnüdüğünüzü yazmısınız aynı paraya yaklaşık passat comfortline alırdım demek istedim...tabiki arkadaşların dediği gibi sizin kararınız alıp ta cokmemnun olan kişilerde var.... Mondeo varken ne passat'ı.. Dandik jetta araba mı ? otokoç çok anlamıyormuş arabadan..kriter onlar değil biziz biz..bakma elalemin lafına.. Focus 3 dar mış , focus 2 geniş miş.. Bunu diyenler eline mezura alsın ölçsün öyle konuşsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 201214 yıl comment_105108 golf alıyordum biriki dombili aaaaaa uuuuuu yooooooo deyip soguttu..alfa q alıyordum deli yaptılar..jetta meksika işi alma dendi..kaldım öle gittim ogluma ev aldım şimdi 131 alıcam... Golf arkası focus'dan genişse, ben birşey bilmiyorum... Demedi mi otokoç'da ki adam golf dar alma diye.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 201214 yıl comment_105109 golf alıyordum biriki dombili aaaaaa uuuuuu yooooooo deyip soguttu..alfa q alıyordum deli yaptılar..jetta meksika işi alma dendi..kaldım öle gittim ogluma ev aldım şimdi 131 alıcam... Tevfik bond isi 131 aston Mart'ın görünümlü Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 201214 yıl comment_105110 Golf arkası focus'dan genişse, ben birşey bilmiyorum... Demedi mi otokoç'da ki adam golf dar alma diye.. Golf arkası focus'dan genişse, ben birşey bilmiyorum... Demedi mi otokoç'da ki adam golf dar alma diye.. golfün önü geniş len...hemde gögüslüğü sıkmıyor insanı...önden bahsediyoruz... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 201214 yıl comment_105111 golfün önü geniş len...hemde gögüslüğü sıkmıyor insanı...önden bahsediyoruz... Seni sıkıyor olabilir ama başkasını sıkmıyor, o tasarım beğeniye kalmış, üstüne değmiyor ki .. yani kişisel tercihdir bu eksiklik veya artı bir olay değil. Bu budur fazla kurcalamaya gerek yok..otokoç'a söyle onlar anlatır Edit: demeyi unuttum o yaşlı vw konsolunu beğenen adama zaten bişey denmez boşuna yazdık .. pehh... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 201214 yıl comment_105113 golfün önü geniş len...hemde gögüslüğü sıkmıyor insanı...önden bahsediyoruz... göğüslü :smiley2k: :smiley2k: Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 201214 yıl comment_105115 Seni sıkıyor olabilir ama başkasını sıkmıyor, o tasarım beğeniye kalmış, üstüne değmiyor ki .. yani kişisel tercihdir bu eksiklik veya artı bir olay değil. Bu budur fazla kurcalamaya gerek yok..otokoç'a söyle onlar anlatır tabiki arkadaşların dediği gibi sizin kararınız alıp ta cokmemnun olan kişilerde var....yazmışık iyi oku hem ne karısıyon sen bana yaa...düş yakamdan..güvenlik alın şunu başımdan...bişi yazamıyorum ya inzibat gibi başıma dikiliyor hemen.... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın