Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 201214 yıl comment_101803 Rahat ol vardır...Ama birdeneme yapabilirsiniz tabii....Tevfik Bey yardımcı olur sanıyorum zaten durmazsa 30km çarpınca zaten pek birşey olmaz gibi geliyor :P Aaaa bu çok iyi fikir hiç aklıma gelmemişti; buluşamıyoruz diyordu zaten benim kaputta buluşuruz işte Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 201214 yıl comment_101846 ben de arada bir öndeki arabayı hafiften ittireyim diyorum gitsin diye ama her seferinde çalışıyor ve durduruyor arabayı. benim araçta sistem şimdiye kadar 5-6 defa çalıştı trafikte, çalışmıyorsa şayet bir sorun vardır bence Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 201214 yıl Yazar comment_101921 Onur,emin olman için ne yapmamız gerekli peki ? Neleri gördüğünü video da görüyorsun, diğer videolarımızı da kontrol etmeni rica ettim.. Yani; ya sorun var yada koyduğun engel, engel teşkil etmemiş... Anlatabildim mi ? Yakup Bey (Abi) , Sizin bu cevabınızla konu kapansaydı , bazı arabalarda aslında bu sistemin olmadığını ve para iadesi yapıldığını öğrenemeyecektim mesela . Kusura bakmayın ama üslubunuz hoş değil bence. Forumun amacı üyeler arasında bilgi alışverişiyse ben şu anda bunu yapmaya çalışıyorum fakat sizin cevabınız sanki azarlarcasına . Minimum hız nedir peki ? Çok yavaş mı ilerlediğinden olabilir mi? 30km nin altında olacak şekilde gidiyorum. maks 15-20 km arasıdır.Bir kaç defa engele çarpınca, diğer denemelerde arabanın durmayacagını hissedincec ayağımı gazdan çekip debriyajla devam ettim . Yine olmadı.. Hangi sensörlerin algıladığının cevabı burada: Normalde park yerinin girişindeki bariyer çubuğu dahi algılar iken benimki son zamanlarda çalışmıyor, ama servise gidip araştıracak vaktim olmadı. Sonuçta elektronik sistem, aksaklık olabilir, resetletmek gerekebilir. Sensörler arabada mevcut , yol bilgisayarında da göründüğüne göre sanırım sistem var ama sorun sizin dediğiniz gibi elektronik bir sorun. Herhalde sistem mevcut olmadığı halde yol bilgisayarında görünme ihtimali yoktur. Teşekkür ederim . Temmuz 23, 201214 yıl Onur S. Y. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 201214 yıl Yazar comment_101923 Ben de ilk fırsatta denemek istiyorum bunu; çünkü biliyorum ki aktif şehir içi güvenlik var denen bazı focuslardan bu özellik çıkmadı.Para iadesi yapıldı. Acaba bu araçlarda yol bilgisayarında sistem görünüyor muydu ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 201214 yıl comment_101925 Yakup Bey (Abi) , Sizin bu cevabınızla konu kapansaydı , bazı arabalarda aslında bu sistemin olmadığını ve para iadesi yapıldığını öğrenemeyecektim mesela . Kusura bakmayın ama üslubunuz hoş değil bence. Forumun amacı üyeler arasında bilgi alışverişiyse ben şu anda bunu yapmaya çalışıyorum fakat sizin cevabınız sanki azarlarcasına . Forumun amacı paylaşım diyorsun ama konu kapansaydı dedin, kapatılan konu gördün mü hiç? (kurallara uygunsa) Bazı arabalarda sunulmayıp para iadesi olmasının seninle hiç ilgisinin olmadığıda öğrendin sanırım Üslup konusunda ise haklı olabilirsin adı üstünde üslup.. Edit: Denediğin hızlar hatalı... 20 ile felan gidersen araç çarpar sadece yavaşlatma eylemi gerçekleştirir.Duramaz. Nedir bu sistem? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 201214 yıl comment_101928 Bilmiyorum. Yetkili satıcı söyledi bana bazılarında çıkmadı para iadesi yaptık diye; ki Yakup'un da yazdığı gibi bilinen bir durum bu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 201214 yıl comment_101932 Benimki zart zurt devreye giriyo deli olucam Cem abininde dedigi otopark parasini odemek icin giseye yaklasicaktim 6-7 cm kalinligindaki bariyeri gordu ve abs calisircasina ani durdu. Bazen ayarlardan devredisi birakayim diyorum ama lazimda olabilir diye birakiyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 201214 yıl comment_101933 Yok kardeşim işte bende para iadesi istiyom hatta onun yerine sony teyp taksınlar bana Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 201214 yıl comment_101934 Benimki zart zurt devreye giriyo deli olucam Cem abininde dedigi otopark parasini odemek icin giseye yaklasicaktim 6-7 cm kalinligindaki bariyeri gordu ve abs calisircasina ani durdu. Bazen ayarlardan devredisi birakayim diyorum ama lazimda olabilir diye birakiyorum Frenli yanaşırsan olmuyor dimi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 201214 yıl comment_101936 Frenli yanaşırsan olmuyor dimi ? Ayagim frendeyken tabi hatta yapinca fren ayagimin altindan kayiyor. Abs devreye girince hissediyorum pedalde o tikirtiyi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 201214 yıl comment_101938 Ayagim frendeyken tabi hatta yapinca fren ayagimin altindan kayiyor. Abs devreye girince hissediyorum pedalde o tikirtiyi Anladım iyi iyi kolay gelsin Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 201214 yıl comment_101941 Yok kardeşim işte bende para iadesi istiyom hatta onun yerine sony teyp taksınlar bana bende de yok ama satarken bunda yok demişlerdi...bana böyle bir şey demediler yalanıyla başvursam mı bende Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 201214 yıl comment_101949 bende de yok ama satarken bunda yok demişlerdi...bana böyle bir şey demediler yalanıyla başvursam mı bende Sen dene bi bilader tutarsa bana haber ver bende deniyeyim Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 201214 yıl comment_101952 Sen dene bi bilader tutarsa bana haber ver bende deniyeyim aramızda avukatlar vardı sanırım onlar bi yönlendirse bizi iyi olur... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 201214 yıl comment_101953 aramızda avukatlar vardı sanırım onlar bi yönlendirse bizi iyi olur... Şeytanın avukatımı ki onlar bizim gibi yalancılara yardım etsin Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın