Yanıtlama zamanı: Ağustos 9, 201213 yıl comment_110865 Bende ilk denememde çalıştırmayı başaramadım süngerde denemiştim üzerinden geçtik fakat 2. denemede araç kazık fren yaparak durdu, araç stop etmedi. (bu arada araç powershift şanzumanlı) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 201213 yıl comment_112681 Çok değişik bi frenleme yapıyor normal abs gibi değil.zıp diye duruyor araba.dün aktif şehir içi güvenlik sistemi olmasaydı giriyordum öndeki arabaya.. Ağustos 15, 201213 yıl Onur Çetinkaya tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 201213 yıl comment_112684 Çok değişik bi frenleme yapıyor normal abs gibi değil.zıp diye duruyor araba.dün aktif şehir içi güvenlik sistemi olmasaydı giriyordum öndeki arabaya.. 10 km hızla giderken frene var gücünle basarsan eğer aynı şeyi elde edersin. ABS devreye girmezse daha iyi zaten bu durumlarda Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 201213 yıl comment_112691 10 km hızla giderken frene var gücünle basarsan eğer aynı şeyi elde edersin. ABS devreye girmezse daha iyi zaten bu durumlarda Hızım 30 kmydi ama Ağustos 15, 201213 yıl Onur Çetinkaya tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 201213 yıl comment_112692 Hızım 30 kmydi ama Farketmez.Sen frene var gücünle basmıyorsun..Basınca anlarsın.. Yani ekstra olan birşey yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 201213 yıl comment_112694 Farketmez.Sen frene var gücünle basmıyorsun..Basınca anlarsın.. Yani ekstra olan birşey yok. Güzel bi sistemmiş ama Ağustos 15, 201213 yıl Onur Çetinkaya tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 201213 yıl comment_112695 Güzel bi sistemmiş ama Çok güvenme sakın... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 201213 yıl comment_112698 Çok güvenme sakın... Yok ya güvensem 7 ayda ilk defa kullanmazdım Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 201213 yıl comment_112701 Bende ilk denememde çalıştırmayı başaramadım süngerde denemiştim üzerinden geçtik fakat 2. denemede araç kazık fren yaparak durdu, araç stop etmedi. (bu arada araç powershift şanzumanlı) Alparslan bey;iyi akşamlar bildiğim kadarı ile powershift şanzımanlı araçlarda aktif şehir içi güvenlik yok aman ha ona güvenmeyin sonra istenmeyen sonuçlar oluşabilir,sizde olan sanki EBA dedikleri acil durum fren sistemi devreye girmiş aman ha:-(( Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 201213 yıl comment_112708 Powershift'de ak.se.gu. Sunuldu.. Hepsinde yok tabiki. Eba sürücünün adam gibi frene basmadığı durumlarda freni kuvvetlendirmek içindir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 201213 yıl comment_112715 Powershift'de ak.se.gu. Sunuldu.. Hepsinde yok tabiki. Eba sürücünün adam gibi frene basmadığı durumlarda freni kuvvetlendirmek içindir. Sevgili adminim,ford internet sayfası donanım kısmında ısrarla manuel vitesli araçlar diyor? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 201213 yıl comment_112773 Alparslan bey;iyi akşamlar bildiğim kadarı ile powershift şanzımanlı araçlarda aktif şehir içi güvenlik yok aman ha ona güvenmeyin sonra istenmeyen sonuçlar oluşabilir,sizde olan sanki EBA dedikleri acil durum fren sistemi devreye girmiş aman ha:-(( Uyarınız için teşekkürler aracımda ASG var ve çalışıyor ford sitesinde yok gibi görünebilir fakat bu aracın hikayesi biraz farklı buradan okuyabilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 201213 yıl comment_112837 arkadaşlar zaten duran cisme felan sistem devreye girmiyor , kullanma klavuzunu okudun orda özellikle belirtmiş sistem duran cisimlere hatta kamyonu bile algılamıyor.. sadece seyir halindeki binek araçlar için birde araba vistesteyken devreye giriyor.. ben 5 defa denedim hepside başaralı.. vites boştaykende devreye girmiyor.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 201213 yıl comment_112844 arkadaşlar zaten duran cisme felan sistem devreye girmiyor , kullanma klavuzunu okudun orda özellikle belirtmiş sistem duran cisimlere hatta kamyonu bile algılamıyor.. sadece seyir halindeki binek araçlar için birde araba vistesteyken devreye giriyor.. ben 5 defa denedim hepside başaralı.. vites boştaykende devreye girmiyor.. Öyle bişey yok.(vitesten bağımsız) Duran cisme tabi ki duruyor.. Sitemizde 5-6-7 adet video mevcut. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın