Yusuf Ziya Kurtuluş Posted August 9, 2017 Report Share Posted August 9, 2017 marketlerde satılan içme suları ile ilgili facebookta bir sayfada ph testi yapılmıştı insanların kötülediği damla su ph sıralamasında 2. olmuştu evime aldığım abant su rezil çıktı en iyisi saka su ,erikli ve hayat su çıkmıştı ne yapacağımızı ne içeceğimizi şaşırdık. maden suyu olarak beypazarından başkasını içmiyorum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serkan Z. Posted August 9, 2017 Report Share Posted August 9, 2017 Meyve aromalı soda adıyla neredeyse bütün maden suyu üreticileri ve meşrubat firmaları gazoz piyasasına giriş yaptı aslında. Bu da işleri iyice çığırından çıkarttı bana göre. Türlü türlü aromalar ve bolca mısır şurubu. İçlerinde en az kalorili olanı Akmina ama aromalı olanların hepsinden uzak durmak lazım gibime geliyor. Beypazarı doğal maden suyunu tercih ediyoruz evde. Damacana su olarak da Erikli içiyoruz. Bazen damacana ile birlikte 0,5 ve 1 litre de sipariş ediyoruz. Tuhaf ama bunlar damacanadan bir parça daha lezzetli gibi sanki. Ev dışında Erikli bulamazsam Nestle alıyorum. Yoksa ikisinden birisini bulana kadar su içmek yok. ☺ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yakup Ç. A. Posted August 9, 2017 Report Share Posted August 9, 2017 11 dakika önce, Yusuf Ziya Kurtuluş yazdı: marketlerde satılan içme suları ile ilgili facebookta bir sayfada ph testi yapılmıştı insanların kötülediği damla su ph sıralamasında 2. olmuştu evime aldığım abant su rezil çıktı en iyisi saka su ,erikli ve hayat su çıkmıştı ne yapacağımızı ne içeceğimizi şaşırdık. maden suyu olarak beypazarından başkasını içmiyorum. Ph tek etken olsa neyse. Konudaki su testlerine bakın bir de (151. sırada, klorür ve mangan almış başını gitmiş.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yusuf Ziya Kurtuluş Posted August 9, 2017 Report Share Posted August 9, 2017 11 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Ph tek etken olsa neyse. Konudaki su testlerine bakın bir de (151. sırada, klorür ve mangan almış başını gitmiş.) forumda yeniyim linki atarsanız sevinirim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yakup Ç. A. Posted August 9, 2017 Report Share Posted August 9, 2017 1 dakika önce, Yusuf Ziya Kurtuluş yazdı: forumda yeniyim linki atarsanız sevinirim Önceki sayfalarda ve üstte önerilmiş olarak duruyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Servet Ö. Posted August 9, 2017 Report Share Posted August 9, 2017 JAV Su hakkinda birseyler okudunuz mu son zamanlarda? Daha onceden cok iyi sonuclar cikmisti bu firmada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Posted by Cem Boneval,
1 reaction
Go to this post