Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ses Sistemi Ekran Arizasi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Bendeki DAB sistemin ekranı,soğuklarda ve sıcaklarda çizgi çizgi oluyor,zaman zaman görüntü parçalanıyordu...Bu gün servise gittim,ekranı söktüler,baktılar ve yeni ekran sipariş ettiler...İşte Fotolar.....

img1605s.jpg

By rockerroller at 2012-07-20

Ekrandaki çizgilere dikkat edin....

img1604ue.jpg

img1601e.jpg

img1600ho.jpg

img1599y.jpg

img1598p.jpg

• Yanıt 111
  • Görüntüleme 19,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Adamlar resmen ses sistemi konusunda bizimle .....şak geçmişler bu nedir ya.Ses dertleri daha bitmeden birde ekran sorunlarımı çıktı pes diyorum başkada bişey demiyorum

Yanıtlama zamanı:

Bora abi koymuştum bende cik sicakta durunca araba yapiyor hatta birkac kisi daha vardi boyle bende on cama guneslik aldim

Yanıtlama zamanı:

bence de bizle ...şak geçmişler yüzde yüz katılıyorum

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Sıcaktan soğuktan etkilenen,dandik yazıları olan bir ekranı hadi kabul ettik ses ne olacak...Bende zarar olsun otosana diye sipariş verdittim,yenisini takacaklar...Sırf gıc<ıklığına 3 sene yapıcam bunu...Bakarsın pes edrler kendi istekleriyle sony takarlar (imkansız bişeyde)....

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bu arada halihazırda ekranlarında bu prolem olan arkadaşlarında benim gibi arıza bildiriminde bulunmalarını tavsiye ederim,belki sürekli şikayete uğrarsa otosan araçları bu ekranı kalitli ekranla değiştirmek üzere geri çağırabilir..Çünkü gerçekten oldukça masraf açılır aksi taktirde otosanın başına....Ben her bozulmada yeniden taktırtıcam gıcıklığına sony taktırıncaya kadar yapıcam bunu.....

Yanıtlama zamanı:

Ayni sorun benin aracta da oldu ilk isim yarin servise gitmek olacak

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yeni ekrani taktilar dün ama onda da daha az göruülüyor ama aynı sorun var gölgeler çizik çizik lekeler yapılan işlemin gorüntusü bir sonraki menüde gölge olarak duruyor falan...İğrenç bir ekran yahu 60 bin tl lik arabada olacak bir ekran mi bu >:/

Yanıtlama zamanı:

Yeni ekrani taktilar dün ama onda da daha az göruülüyor ama aynı sorun var gölgeler çizik çizik lekeler yapılan işlemin gorüntusü bir sonraki menüde gölge olarak duruyor falan...İğrenç bir ekran yahu 60 bin tl lik arabada olacak bir ekran mi bu >:/

Güneşte çok kaldı desem yenisi de aynı diyorsun?

Ben hiç böyle bir gölgelenme çizik falan sezmedim; var da ben mi anlamıyorum acaba :blink:

Yanıtlama zamanı:

Güneşte çok kaldı desem yenisi de aynı diyorsun?

Ben hiç böyle bir gölgelenme çizik falan sezmedim; var da ben mi anlamıyorum acaba :blink:

Ben 52 derecede test ettim sıkıntı yok bende :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.