Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 201214 yıl comment_104136 Yaw resimde gösterdik ya.. 2 numaralı siyah plastik parça.. Şuan mükemmel anladım Thanks Moneytalking Yakup Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 201214 yıl comment_104137 Şuan mükemmel anladım Thanks Moneytalking Yakup Ohhh bir an yanımda olmanı öyle istedim ki Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 201214 yıl comment_104138 Ohhh bir an yanımda olmanı öyle istedim ki dayak forever Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 201214 yıl comment_104139 Ohhh bir an yanımda olmanı öyle istedim ki hahahha Bildiğin birşeyi karşın anlamayınca deli oluyo insan Aydın abi bulabilcekmiyiz uyguna bu 3lüyü Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 201214 yıl comment_104141 hahahha Bildiğin birşeyi karşın anlamayınca deli oluyo insan Aydın abi bulabilcekmiyiz uyguna bu 3lüyü hadi buldun diyelim nasıl takıcan? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 201214 yıl comment_104143 hahahha Bildiğin birşeyi karşın anlamayınca deli oluyo insan Aydın abi bulabilcekmiyiz uyguna bu 3lüyü Otosan'a gösteriyorsun bu yukardaki resmi çerçeve ve ekranı sana yaklaşık 1250 liraya veriyor..Sonra sony panel'i buluyorsun Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 201214 yıl comment_104144 Otosan'a gösteriyorsun bu yukardaki resmi çerçeve ve ekranı sana yaklaşık 1250 liraya veriyor..Sonra sony panel'i buluyorsun Yada yurt dışına gidip gelen bir arkadaşın varsa yarı fiyatına getirtiyorsun Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 201214 yıl comment_104146 hadi buldun diyelim nasıl takıcan? Serviste Otosan'a gösteriyorsun bu yukardaki resmi çerçeve ve ekranı sana yaklaşık 1250 liraya veriyor..Sonra sony panel'i buluyorsun Yöhh çokmuş daha da uygun ya kadranları bulduğumuz gibi neyse daha vakit var belli Benim kafamda /////Alpine var şuan Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 201214 yıl Yazar comment_104147 Yav ekran değişirse kapağın da değişmesi şart...4.2 İnçlik ekran için ya o ekranın büyüklüğüne uygun TEK PARÇA (şimdiki sisteminki gibi) kapak bulacaksınız ya da SONY gibide gözüksün istiyorsanız SONY KAPAK + EKRAN ÇERÇEVESİ bulacaksınız..Bu kadar basit....Ben SONY kapağı bulurumda ekran ve çerçevesini bulmam sorun..Gerçi ekranı da İvedikte buluruz C-Maxlerden falan ama ekran çerçevesi sorunu var... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 201214 yıl comment_104149 Yada yurt dışına gidip gelen bir arkadaşın varsa yarı fiyatına getirtiyorsun Parça kodları biliniyor mu abi? Çünkü Almanyada Ford yedek parçacı bi tanıdık varda Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 201214 yıl comment_104151 Yav ekran değişirse kapağın da değişmesi şart...4.2 İnçlik ekran için ya o ekranın büyüklüğüne uygun TEK PARÇA (şimdiki sisteminki gibi) kapak bulacaksınız ya da SONY gibide gözüksün istiyorsanız SONY KAPAK + EKRAN ÇERÇEVESİ bulacaksınız..Bu kadar basit....Ben SONY kapağı bulurumda ekran ve çerçevesini bulmam sorun..Gerçi ekranı da İvedikte buluruz C-Maxlerden falan ama ekran çerçevesi sorunu var... Otosanda varmış abi 250 lira gibi bir fiyata Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 201214 yıl comment_104154 Parça kodları biliniyor mu abi? Çünkü Almanyada Ford yedek parçacı bi tanıdık varda Servis verir 2 dk, bizde buluruz da biraz zahmet istiyor, money talks yani Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 201214 yıl comment_104156 Serviste Servis de, bu parçaları benden almadın ya, heh, onları taktırırsan araç garanti dışı kalır diyecek, saçma sapan ayaklara yatacak, gereksiz sinirin bozulacak.. Parça kodları biliniyor mu abi? Çünkü Almanyada Ford yedek parçacı bi tanıdık varda :fikir: :fikir: Sabriiiiiiiiiiii, en sevdiğim kardeşim, canım ciğerim, hiç söylemedim ama gerçekten şu forumda bitanesin, ben duygularımı gösteremiyorum maalesef.. Ford yedek parçacı bi tanıdık he mi? bebişim benim... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 201214 yıl comment_104162 Servis de, bu parçaları benden almadın ya, heh, onları taktırırsan araç garanti dışı kalır diyecek, saçma sapan ayaklara yatacak, gereksiz sinirin bozulacak.. :fikir: :fikir: Sabriiiiiiiiiiii, en sevdiğim kardeşim, canım ciğerim, hiç söylemedim ama gerçekten şu forumda bitanesin, ben duygularımı gösteremiyorum maalesef.. Ford yedek parçacı bi tanıdık he mi? bebişim benim... Serviste kadranı taktım sorun çıkarmadılar pek hahahah Evet abi ama babamın tanıdığı ve babamın klasik bir lafı vardır " Ne gerek var" o yüzden ilk onu ikna etmem gerek Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 201214 yıl comment_104163 Servis verir 2 dk, bizde buluruz da biraz zahmet istiyor, money talks yani Ne moneymiş arkadaş ya Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın