Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 201214 yıl comment_104114 Var onlar 5.0 TFT teyp ve çerçevesi yine farklı... teyp derken? iç ünite mi farklı? benim sorum şu: 4.2 veya 5.0 neyse artık, o ekran ve uygun çerçeveyi, iç üniteyi değiştirmeden araca takabilir miyiz? yukarıda eklediğim videodaki gibi.. Temmuz 27, 201214 yıl Alperen G. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 201214 yıl comment_104117 teyp derken? iç ünite mi farklı? benim sorum şu: 4.2 veya 5.0 neyse artık, o ekran ve uygun çerçeveyi, iç üniteyi değiştirmeden araca takabilir miyiz? Senin içindeki üniteyle hiç işin yok zaten onu karıştırma. Teyp (cd çalar işte) farklı , onda navi tuşu felan var .. EĞER ki o teybin hacmi yüzeysel olarak şuankiyle aynı ise takılır.. Ona uygun olan çerçeve ile 5.0'lık takarsın.. 4.2 istersen mevcut cd çalarına olmaz.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 201214 yıl comment_104118 teyp derken? iç ünite mi farklı? benim sorum şu: 4.2 veya 5.0 neyse artık, o ekran ve uygun çerçeveyi, iç üniteyi değiştirmeden araca takabilir miyiz? yukarıda eklediğim videodaki gibi.. Alperen bu değiştirmek için ayırdığın parça paralarını biriktirip 2-3yıl sonra makyajlı araç alsan ya.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 201214 yıl comment_104120 Sabri; 1 şuanki paneline büyük ekran takabilirsin bunun için büyük ekran + o ekrana uygun çerçeve gerek 2 şuanki paneline sony ön panel + büyük ekran takabilirsin bunun için büyük ekran + sony uyumlu çerçeve gerek; Anlatabildim mi? Peki sence hangisi daha mantıklı ? 1 numarada dışarıdan bakıldığında sadece ekran değişmiş gibi duracak? 2 numarada sanki sony ses sistemi varmış gibi duracak Doğrumu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 201214 yıl Yazar comment_104122 Ne demek şimdi bu, sıkıntı ekranda değilse Bora'da mı? Heeee ben arızayım Doktor Bey.....) Dandik ekran işte,sıfırı bile çizik çizik.....O ekranı değiştireceğim şart oldu artık valla....Sonyyide kapakla halledicem,birde 4 sağlam hoparlör...Bitti.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 201214 yıl comment_104124 Peki sence hangisi daha mantıklı ? 1 numarada dışarıdan bakıldığında sadece ekran değişmiş gibi duracak? 2 numarada sanki sony ses sistemi varmış gibi duracak Doğrumu? Sabri sana bir haber daha, Sony tak 4.2 çerçevisi al kenarını kes 5.0 tak al sana ikisi bir arada, oluyor mu deme, oluyor çünkü çerçeve müsait.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 201214 yıl comment_104125 Şöyle, Sony'sizde çerçeve teyp ile birlikte.. Abi ben sadece ekranı 4.2 renkli yapmak istiyorum illa sony tuş takımımı olmak zorunda? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 201214 yıl comment_104126 Abi ben sadece ekranı 4.2 renkli yapmak istiyorum illa sony tuş takımımı olmak zorunda? Sabri panel ekranın 4'de 1 fiyatına, emin misin öyle yapmak istediğine ? ne diyim daha Normalde senin teybe 5.0'lık olabiliyor ama yine çerçeve lazım aydın abi yazmış. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 201214 yıl comment_104129 Sabri panel ekranın 4'de 1 fiyatına, emin misin öyle yapmak istediğine ? ne diyim daha Hee yapmışken sony olsun diyosun tamam ya anladım Şimdi 4.2 TFT ekran + ona uygun çerçeve(bu çerceveyi hala anlamadım galiba ekranı tutan şey) + sony göğüs Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 201214 yıl comment_104130 Yako navigasyonda mevcut mü bu alette Hangi alet'de ? 5.0 ekranını alırsan yanında sd kart girişi var yani olur.. MONEYTALKS Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 201214 yıl comment_104131 Hee yapmışken sony olsun diyosun tamam ya anladım Şimdi 4.2 TFT ekran + ona uygun çerçeve(bu çerceveyi hala anlamadım galiba ekranı tutan şey) + sony göğüs Yaw resimde gösterdik ya.. 2 numaralı siyah plastik parça.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 201214 yıl comment_104133 Hangi alet'de ? 5.0 ekranını alırsan yanında sd kart girişi var yani olur.. MONEYTALKS Hay senin moneytalksina anladık hersey para yahu seviyorum seni Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 201214 yıl comment_104134 Senin içindeki üniteyle hiç işin yok zaten onu karıştırma. Teyp (cd çalar işte) farklı , onda navi tuşu felan var .. EĞER ki o teybin hacmi yüzeysel olarak şuankiyle aynı ise takılır.. Ona uygun olan çerçeve ile 5.0'lık takarsın.. 4.2 istersen mevcut cd çalarına olmaz.. yani 4.2 olmaz, 5.0 ise şüpheli diyosun.. sony istersen de 1500 diyosun yani.. Alperen bu değiştirmek için ayırdığın parça paralarını biriktirip 2-3yıl sonra makyajlı araç alsan ya.... o kısmı değiştirmek konusunda emin değilim.. parasına bağlı.. bir de, 2-3 yıl sonra benim arabayı satacağım değer ile yeni araba arasındaki değeri biriktirdiğim miktar ile kapatabileceğimi sanmıyorum. ha diyeceksin ki, "e sıfırlamış olacaksın arabayı daha ne istiyosun, o kadar da üzerine ekleyiver" ona da bişi demem saygı duyarım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 201214 yıl comment_104135 Yako navigasyonda mevcut mü bu alette Hayır. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın