Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Hayatım Yalan.....

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Bizim bir arkadaş var...doğru söyleyince yüzü kızarıyor...biriside yalan söylerken bile yalan söylüyor..oderece profesyonel...

Abi o da bişeymi ben yalan söyledikten sonra kendi söylediği yalana inanan insanlar tanıyom :)
  • Yanıt 260
  • Görüntüleme 29,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• focus III te sony standart oluyor.....

• + Şeker kırmızıyı satıp en dolusunu yeni donanımlarla alıcam... + Hanım dövdü, annem kızdı, babam topuklarımdan vurabilir, zaten çok lazım değillerdi, bi sony yaptırıcam yeter yani, ayrıca fok balık

• Ben hayatta yalan söylemem

Yanıtlama zamanı:

Ben de ot gibi yaşıyormuşum yaaa...

Hiç yalan söyleme ihtiyacı hissetmiyorum :(

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ben de ot gibi yaşıyormuşum yaaa...

Hiç yalan söyleme ihtiyacı hissetmiyorum :(

hadi orda 3 sonra ölecek hastana turp gibisin bişiyin yok...diyen benmiyim.... :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

o degilde demin çok kötü kaza oldu bembeyaz focus 3 e birtane kamyonet çarpmış hb oldu focusun arkası kötü ya...yepyeiydi araba...

Yanıtlama zamanı:

yaww....forumun tamamı yalancıymış.....ben nereye üye olmuşum....peeeeeeeeee :P :P

Yanıtlama zamanı:

yaww....forumun tamamı yalancıymış.....ben nereye üye olmuşum....peeeeeeeeee :P :P

girdin bir kere... aslında bu forum focus kisvesi altında kara para aklanna bir yer.. reklam gelirleriyle, gelen kara paralar aklanıyor...

eyvah konuştum, haklarında çok şey biliyorum, beni yaşatmazlar, yaşatmazlar beni anlıyo musun? Anlıyo musuuun Bekir Agaaaaaa? Yaşatmazlar beni...

Yanıtlama zamanı:

girdin bir kere... aslında bu forum focus kisvesi altında kara para aklanna bir yer.. reklam gelirleriyle, gelen kara paralar aklanıyor...

eyvah konuştum, haklarında çok şey biliyorum, beni yaşatmazlar, yaşatmazlar beni anlıyo musun? Anlıyo musuuun Bekir Agaaaaaa? Yaşatmazlar beni...

Sana bişey olmaz, bürokratik yollarda, kolu uzun adamlarla dirsek temasın vardır :kıhkıh: (ne demek istediğimi bende anlamadım :D )

Yanıtlama zamanı:

Sana bişey olmaz, bürokratik yollarda, kolu uzun adamlarla dirsek temasın vardır :kıhkıh: (ne demek istediğimi bende anlamadım :D )

kolu uzun derken? Dhalsim ve fantastic four'daki Elastic Man dayımın oğlu olur :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

ulen konuyu actık diye...adımız yalancı cobana cıkıcak....görüyonmu şeffaf olalım derken )))))

Yanıtlama zamanı:

Yediğine içtiğine dikkat et Abi :D :D

Yanıtlama zamanı:

İki kişinin bildiği sır değildir yeğennnn (nasıl kurtlar vadisine ezel in dayısı gelmiş :) )

Bu arada sıcaklardan olsa gerek bütün forum geyiğe sardık farkındamısınız??? :):):):)

ferhat tezcan tarafından düzenlendi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.