Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 201412 yıl comment_213687 acaba focusda böyle bir özellik varmı? Yok, sadece hız sınırlandırıcı devrede ise ve mesela yokuş aşağı istemeden aşılırsa ayarlı hız sesli ve yazılı uyarı veriyor. bu konuda polis görünce kurallara riayet eden sürücüden çok dağ başında dahi kurallara uyan avrupai sistem kurmak adına güzel bir uygulama olduğunu düşünüyorum. Nasıl olacak bu, ben polis görünce medenileşen canavarlardanım ve öyle kalmaya devam edeceğim. Türkiye'de yaşamanın avantajını kullanmak isterim. Herkesin 50 ile gittiği bir trafikte ben otobüse binerim. tarif edebilir misiniz sizin dediğiniz nasıl yapılır? Gürültüden ziyade derken dediğim seçenek de mevcutmu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 201412 yıl comment_213689 tarif edebilir misiniz sizin dediğiniz nasıl yapılır? Gürültüden ziyade derken dediğim seçenek de mevcutmu? Hayır değil. Mesajınızı bu başlığa taşıdım gerekli bilgiler burada mevcut. Klavuzda ise nasıl çalışacağı açıklanmış durumda ezbere bilmiyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 201412 yıl comment_213691 Hayır değil. Mesajınızı bu başlığa taşıdım gerekli bilgiler burada mevcut. Klavuzda ise nasıl çalışacağı açıklanmış durumda ezbere bilmiyorum Yazdığım cevabı da taşısaydın bir zahmet... Köşe kapmaca oynatıyorsunuz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 201412 yıl comment_213692 Yazdığım cevabı da taşısaydın bir zahmet... Köşe kapmaca oynatıyorsunuz Sonradan geldi ama aldım bile, napim ama başka Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 201412 yıl comment_213694 İbreden takip edeceğiz de Yok, sadece hız sınırlandırıcı devrede ise ve mesela yokuş aşağı istemeden aşılırsa ayarlı hız sesli ve yazılı uyarı veriyor. Nasıl olacak bu, ben polis görünce medenileşen canavarlardanım ve öyle kalmaya devam edeceğim. Türkiye'de yaşamanın avantajını kullanmak isterim. Herkesin 50 ile gittiği bir trafikte ben otobüse binerim. İbreden takip edeceğiz o halde ... Bu arada +1 km ile girseyim yani 66km ile 300 küsür yiycekmişim hız sınırının %30 üstü olduğundan. Herkesin tarzı var tabiki, Cem Bey arasıra yerim cezamı, arabaya o kadar para saydık km ibresini de mi yormayalım diyebilir. Bu da tercih tabi... Antakya, belkide ülkemizin en berbat yollarına sahip (yatay ve dikey olarak bozuk) birkaç nokta düzgün onlarda da radar var, geri kalan pakistan-ramallah caddeleri isteseniz de pek sürat yapamıyorsunuz Ocak 24, 201412 yıl Volkan Kaya tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın