Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Hangi Motor Yağı?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

abi hazır bilgili birini bulmuşken bende bir soru sorayım :)  :claps:

http://www.totaloil.com.au/Pages/content/NT00013852.pdf

bu yağ bizim ti vct de kullanılabilirmi?

ACEA C4 olarak tanımlanmış, Ford A5 istiyor. 5W-30 değeri uygun olsa da Ford'un standartlarını karşılamıyor.

Başka uygun seçenekler varken ben kullanmazdım. 

• 1 ay sonra...
  • Yanıt 70
  • Görüntüleme 71,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ozan'ın da belirttiği gibi bazen "yeterince bilgilendirmeyen uzmanlara" dayalı verilerle sadece kafalar karışıyor bu ülkede. Bu konuyu daha önce yazıp yazmadığımı hatırlamıyorum ama özetlemekte yarar

• Uygarlığımızın geleceği bilimsel düşünme alışkanlığımızın gitgide yayılmasına ve derinleşmesine bağlıdır. John Dewey Hikmetli bilgi, tecrübe ile desteklenmiş ve uygulanabilir özellikler taşıyan ilimd

• Ogün Özemre
    Ogün Özemre

castrol gtx magnatec 0-40 kullanabilirsiniz

Yanıtlama zamanı:

merhabalar aracım focus 1.6 ghia 2005 benzinli  Castrol Edge 5W-30 sae 5w-30 acea c3 koysam olurmu

Yanıtlama zamanı:

merhabalar aracım focus 1.6 ghia 2005 benzinli  Castrol Edge 5W-30 sae 5w-30 acea c3 koysam olurmu

Ford normalde kendi standartını belirliyor ve halihazırda WSS-M2C913-A/B/C kullanımda. Bu standartların güncel karşılığı ACEA A/B5, geriye dönük de A/B1-3 uyumluluğu var.

ACEA C3 ise özellikle DPF kullanan dizel motorlar için tercih edilen düşük fosfat, sülfat ve sülfürlü bir yağ standardı.

5W-30 değerleri nedeniyle uyumlu görünse de Ford'un önerdiği bir yağ standartı değil.

Bir kullanımda bir şey olur mu bence hayır, ama ben değiştirme imkanım olsa değiştirirdim. 

Önerilen bu http://magnatec.castrol.com/tr/products/products.html

Daha da ucuz...

Yanıtlama zamanı:

Ford normalde kendi standartını belirliyor ve halihazırda WSS-M2C913-A/B/C kullanımda. Bu standartların güncel karşılığı ACEA A/B5, geriye dönük de A/B1-3 uyumluluğu var.

ACEA C3 ise özellikle DPF kullanan dizel motorlar için tercih edilen düşük fosfat, sülfat ve sülfürlü bir yağ standardı.

5W-30 değerleri nedeniyle uyumlu görünse de Ford'un önerdiği bir yağ standartı değil.

Bir kullanımda bir şey olur mu bence hayır, ama ben değiştirme imkanım olsa değiştirirdim. 

Önerilen bu http://magnatec.castrol.com/tr/products/products.html

Daha da ucuz...

teşekkürler

• 11 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

2012 tdci ye 45000km de castrol edge 5/30 dpf koymayi dusunuyorum. Dogru secim mi

• 1 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

Shell helix ultra Professional Af hakkında ne düşünüyorsunuz.

Yanıtlama zamanı:
2 dakika önce, Serkan Koç said:

Shell helix ultra Professional Af hakkında ne düşünüyorsunuz.

5W-30 hakkında yorum istediniz sanıyorum ama sizin aracınıza uygun yağ bu değil..Ama kullanılır sorun olmaz

Buradan ulaşabilirsiniz.

Yanıtlama zamanı:
3 dakika önce, Yakup Çağatay said:

5W-30 hakkında yorum istediniz sanıyorum ama sizin aracınıza uygun yağ bu değil..Ama kullanılır sorun olmaz

Buradan ulaşabilirsiniz.

Yetkili servis 5W-30 kullanıyor

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.