Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2013 abi hazır bilgili birini bulmuşken bende bir soru sorayım http://www.totaloil.com.au/Pages/content/NT00013852.pdf bu yağ bizim ti vct de kullanılabilirmi? ACEA C4 olarak tanımlanmış, Ford A5 istiyor. 5W-30 değeri uygun olsa da Ford'un standartlarını karşılamıyor. Başka uygun seçenekler varken ben kullanmazdım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sercan Yaşin Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2014 merhabalar aracım focus 1.6 ghia 2005 benzinli Castrol Edge 5W-30 sae 5w-30 acea c3 koysam olurmu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2014 merhabalar aracım focus 1.6 ghia 2005 benzinli Castrol Edge 5W-30 sae 5w-30 acea c3 koysam olurmu Buraya bakarmısınız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2014 merhabalar aracım focus 1.6 ghia 2005 benzinli Castrol Edge 5W-30 sae 5w-30 acea c3 koysam olurmu Ford normalde kendi standartını belirliyor ve halihazırda WSS-M2C913-A/B/C kullanımda. Bu standartların güncel karşılığı ACEA A/B5, geriye dönük de A/B1-3 uyumluluğu var. ACEA C3 ise özellikle DPF kullanan dizel motorlar için tercih edilen düşük fosfat, sülfat ve sülfürlü bir yağ standardı. 5W-30 değerleri nedeniyle uyumlu görünse de Ford'un önerdiği bir yağ standartı değil. Bir kullanımda bir şey olur mu bence hayır, ama ben değiştirme imkanım olsa değiştirirdim. Önerilen bu http://magnatec.castrol.com/tr/products/products.html Daha da ucuz... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sercan Yaşin Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2014 Ford normalde kendi standartını belirliyor ve halihazırda WSS-M2C913-A/B/C kullanımda. Bu standartların güncel karşılığı ACEA A/B5, geriye dönük de A/B1-3 uyumluluğu var. ACEA C3 ise özellikle DPF kullanan dizel motorlar için tercih edilen düşük fosfat, sülfat ve sülfürlü bir yağ standardı. 5W-30 değerleri nedeniyle uyumlu görünse de Ford'un önerdiği bir yağ standartı değil. Bir kullanımda bir şey olur mu bence hayır, ama ben değiştirme imkanım olsa değiştirirdim. Önerilen bu http://magnatec.castrol.com/tr/products/products.html Daha da ucuz... teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ergüner Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2015 2012 tdci ye 45000km de castrol edge 5/30 dpf koymayi dusunuyorum. Dogru secim mi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2015 2012 tdci ye 45000km de castrol edge 5/30 dpf koymayi dusunuyorum. Dogru secim mi bu konuyu defalarca konuştuk arama yapın lütfen. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Koç Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2016 Shell helix ultra Professional Af hakkında ne düşünüyorsunuz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2016 2 dakika önce, Serkan Koç said: Shell helix ultra Professional Af hakkında ne düşünüyorsunuz. 5W-30 hakkında yorum istediniz sanıyorum ama sizin aracınıza uygun yağ bu değil..Ama kullanılır sorun olmaz Buradan ulaşabilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Koç Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2016 3 dakika önce, Yakup Çağatay said: 5W-30 hakkında yorum istediniz sanıyorum ama sizin aracınıza uygun yağ bu değil..Ama kullanılır sorun olmaz Buradan ulaşabilirsiniz. Yetkili servis 5W-30 kullanıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2016 Bir saat önce, Serkan Koç said: Yetkili servis 5W-30 kullanıyor Doğrudur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap