Yanıtlama zamanı: Eylül 4, 201214 yıl Yazar comment_116883 Ah bi Amerikada Olsak Şu bizim Focus'lar Nasıl Yaparız Biliyonn muuuu Maalesef.. Bence Bi mp3 çalar,usb ,aux girişli bir teyp alsak daha mantıklı mı olur ki ? Kalite bakımından .. Digital Music Changer için konuşuyorum.. Tamam senin dediğin görüntü ve kullanış olarak çok iyi ama Tiz Özürlüsü beşbinRDS ile uğraşmak istemiyorum artık Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 201313 yıl comment_151443 arkadaşlar aynı sorundan müzdaribim bende cd changer yok 5000 rds kullanıyorum... teyp mi alsam yoksa bu digital cd changer mı karar veremedim ? daha doğrusu digital cd changer daha işime gelir orjinalliği bozulmaz.. bunu nerden temin edebilirim? fiyatı nedir yardımcı olabilirmisiniz ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 201313 yıl comment_151448 Bu aparat fiyatına hatta daha ucuza cdli orijinal ford sistemleri var. Ben bir ara bakmıştım sahibinden sitesinde çok vardı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 201313 yıl comment_151463 arkadaşlar aynı sorundan müzdaribim bende cd changer yok 5000 rds kullanıyorum... teyp mi alsam yoksa bu digital cd changer mı karar veremedim ? daha doğrusu digital cd changer daha işime gelir orjinalliği bozulmaz.. bunu nerden temin edebilirim? fiyatı nedir yardımcı olabilirmisiniz ? http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-ses-sistemleri-cd-mp3-calar-teyp-audio-system-ford-1993-2012-tum-arac-teyplerine-usb-aparati-111182201/detay Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 201313 yıl comment_151496 Merhaba 6000 Rds-Eon için hocamın belirttiği ürünü başka bir siteden 125 tl/12 imkanıyla aldım taktım biraz önce.Fiyat/performans için başarılı bir ürün her ne kadar Çin malı olsa da.Orjinal 6 lı CD değiştiricinin 2.eli 300 Tl den bahsedilriken 125 Tl bana göre mantıklı.Gelelim ilk gözlemlere; -Usb bellekten çalarken biraz bekletmekte 20-30 sn.gibi malum belleği okuyor ama Aux girişinden telefonu bağladım tıkır tıkır gayet seri.... -Ses kalitesi aracınızın orjinal ses kalitesi neyse o(Bu arada cd frekans kalitesi malumunuz neyse o 320 kpbs ise aynı 128 kpbs ise o sesi alıyorsunuz) -6x99 parça dinleyebilyorsunuz usb olarak kullanırsanız. Şimdilik bu kadar bence fiyat-orjinallik-kullanım-montaj gibi konulardan bakarsak %90 başarılı bir ürün. Tek eksiği parça ismini görememek bence önemli olmamalı o kadar... http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-ses-sistemleri-cd-mp3-calar-teyp-audio-system-ford-1993-2012-tum-arac-teyplerine-usb-aparati-111182201/detay arkadaşlar aynı sorundan müzdaribim bende cd changer yok 5000 rds kullanıyorum... teyp mi alsam yoksa bu digital cd changer mı karar veremedim ? daha doğrusu digital cd changer daha işime gelir orjinalliği bozulmaz.. bunu nerden temin edebilirim? fiyatı nedir yardımcı olabilirmisiniz ? Lütfen yanlış anlaşılmasın maksadım yardımcı olmak.... http://www.yenicarsim.com/ford-focus-mk1-98-04-usb-sd-cevirici-audio-system/teyp-cd-mp3-vcd-dvd-calar/id/512828/ Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın