Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Mehmet özcan

Üye
  • Toplam İleti

    11
  • Katılım

  • Son ziyaret

Mehmet özcan tarafından yazılan her şey

  1. arkadaşlar aynı sorundan müzdaribim bende cd changer yok 5000 rds kullanıyorum... teyp mi alsam yoksa bu digital cd changer mı karar veremedim ? daha doğrusu digital cd changer daha işime gelir orjinalliği bozulmaz.. bunu nerden temin edebilirim? fiyatı nedir yardımcı olabilirmisiniz ?
  2. arkadaşlar orjinal teyp e kim usb girişi yapıyor ? varsa öyle bir şey hemen bende yaptırayım yoksa bende teybi değiştircem kötü görünmesin diye de orjinalini bozmak istemiyorum ??
  3. cem ağbicim arada hiç bir bakıma sokmadım... alalı zaten 5 ay oldu arabayı 2 aydır da yakıt tasarruf cihazı var gayet memnunum brc sistemim de belki bende fark etti ama çok iyi etti yani
  4. Arkadaşlar ben best fm aracılığı ile aldım gayet de memnunum bir depo gazla 320 km yi anca görüyordum şimdi 400 ü geçiyor bile yani 29 kuruş yakuyordu 23 e indirdi ben çok memnun kaldım... Tavsiye ederim şu an 30 liradan satıyorlar zaten kesinlikle alın derim...
  5. Arkadaşlar benim aracım da 1000 devir ile 700 devir arasında yani rolanti de sallama titreme ve stop etme yapıyor önce AKü lambası yanıyor sonra stop ediyor... Ama bu sorunu benzinde yapmıyor.. Acaba benimde ateşleme de mi var sorun? LPG sistemi brc marka... Bujileri LPG bujisi ile değiştirsem geçer mi acaba?
  6. Hocam bunu nasıl yaptın ya çok güzel olmuş bende yaptırmak istedim göstergeler beyaz olsun istedim ama kimse uğraşmıyor uğraşacak olanlar da acayip faiş fiyatlar istiyorlar. Ankara da bunu uygun a yapabilecek bi yer biliyormusunuz?
  7. Ben haftaya film kaplatıcam arkalar koyu ön 1 numara açık olsa sıkıntı olur mu?
  8. Benim aracım 2000 model 168000 km de
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.