Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 201214 yıl comment_96384 lastik ilk hareketi sağ taraftan alsada sonuçta sol aks a yük biniyor ve aynı anda aynı gücü paylaşmış oluyorlar savrulma bu yüzden olamaz diyorum bende Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 201214 yıl comment_96385 lastik ilk hareketi sağ taraftan alsada sonuçta sol aks a yük biniyor ve aynı anda aynı gücü paylaşmış oluyorlar savrulma bu yüzden olamaz diyorum bende Yukarda söylediklerin ile bunun ne alakası var hala çözemedim.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 201214 yıl comment_96386 ani hızlanmada direksyonun sağa çekmesinin difransiyelin ilk sağ taraftan güç iletmeye başlamasıyla alakası yok dedim sen liftin üzerine arabayı çıkarıp hareket etmeye başlarsan yani vitese takıp gaza basarsan ilk hangi tekerden güç ilettiğini görmüş olursun difransiyelinin... nissanda bu soldaydı fordta sağdadır ee nissanda da patiyle kalkınca benim sağa çekiyordu direksyon alakası yok bence dedim bende Temmuz 7, 201214 yıl emir hacımustafaoğlu tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 201214 yıl comment_96393 Bu Focus müslüman bir araba bence. Sağ ayakla işe başlıyor. Hızlı kalkislarda aracın oynaması önden çekişli araçlarda fazla gücün direksiyona etkisi sebebiyledir. Hareketin sağ tekerlekle başlaması ile alakalı değildir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 201214 yıl comment_96395 Bu Focus müslüman bir araba bence. Sağ ayakla işe başlıyor. Hızlı kalkislarda aracın oynaması önden çekişli araçlarda fazla gücün direksiyona etkisi sebebiyledir. Hareketin sağ tekerlekle başlaması ile alakalı değildir. Tabi tabi onla alakası yok zaten.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 201214 yıl comment_96409 Bu sistemde bir tekerleğe öncelik vermenin işlevsel olarak sakıncalı olması yanında teknik olarak bir mantığı da yok bence. Öyle bir durum söz konusu ise de diferansiyel dişlilerindeki gecikmeden kaynaklanabilir ve bu teorik bir değer taşır; olsa olsa birkaç milisaniye düzeyinde bir farktır. Ne tarafa çektiğine gelince, hangi lastik altında daha iyi tutabileceği zemin varsa o tarafa çeker, bu sürüş esnasında değişken olabileceğinden iki yöne de gezebilir. Temmuz 7, 201214 yıl Cem Boneval tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 201214 yıl comment_96411 Aynen çok küçük fark var.. Daha ilk gün bunları elemanlarla konuşmuştuk bize de ilginç gelmişti ve öyle devam ediyormuş.. Tutunma konusunda; Yerlerde sırası engeller mesela onlardan geçerken direksiyon bir sag bir sol yapıyor çok severim ailecek izliyoruz . Ahaha Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 201214 yıl comment_96412 Bence tekere bizim anlıyabilceğimiz bi farkla ilk hareket iletilmez,bu emniyet açısındanda büyük risk oluşturur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 201214 yıl comment_96414 Çok merak eden olursa, mesela 40 bin km sonra neden sağ tekerin daha fazla aşındığını ustanıza sorabilirsiniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 201214 yıl comment_96415 Çok merak eden olursa, mesela 40 bin km sonra neden sağ tekerin daha fazla aşındığını ustanıza sorabilirsiniz Midemden gelen bi cevap vereyim hemen Aracın gidebilmesi için gereken minimum insan (1 )oda sürücü,gerisi yolcu.Sürücü herzaman var haliyle sol tekere binen yük arttığı için,sağ tekere nazaran tutunma daha fazla ve aşınma daha az,bence bu sebeble olabilr. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 201214 yıl comment_96416 Midemden gelen bi cevap vereyim hemen Aracın gidebilmesi için gereken minimum insan (1 )oda sürücü,gerisi yolcu.Sürücü herzaman var haliyle sol tekere binen yük arttığı için,sağ tekere nazaran tutunma daha fazla ve aşınma daha az,bence bu sebeble olabilr. Ama ben çok dedim Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 201214 yıl comment_96418 Ama ben çok dedim Tamam Yakubum ben de onu diyorum işte,sol tekerde tutunma fazla aşınma az,sağ tekerde tutunma daha az aşınma fazla. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 201214 yıl comment_96421 Tamam Yakubum ben de onu diyorum işte,sol tekerde tutunma fazla aşınma az,sağ tekerde tutunma daha az aşınma fazla. Ya zaten normalde böyle bişey olmaz biliyorsun Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 201214 yıl comment_96423 Ya zaten normalde böyle bişey olmaz biliyorsun Midemden gelen cevap diye belirtmiştim zaten Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın