Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ani Hızlanmada Direksiyon Kontrolü

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

merhaba.focus 3 de özellikle 1.viteste son gaz yaparak ani hızlanma yaptığımda direksiyonu kontrol edemiyorum.direksiyon özellikle sağa doğru çok sert bir şekilde kendi kendine kırılıyor..bu acaba tekerlere ani ve fazla tork yüklenmesinden kaynaklanıp doğal bir olay mıdır... araçla ani sıçrama yapmaktan korkuyorum bu yüzden,direksiyon kendini sağa dogru aniden ceker de bi yere vurursam diye...

Özcan B. tarafından düzenlendi

• Yanıt 54
  • Görüntüleme 8,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Hıı, arkadan itiş diyorlar ona...

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Oversteer arkadan kayma, understeer önden kayma. Direksiyon oynamasının özel bir adı varsa da ben bilmiyorum. Steershake (milkshakeden esinlendim )

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Arkadan itişli arabaların genellikle başı kıçı ayrı oynamaz, kıçı oynar, kıçı ne tarafa bakıyorsa başı da onun tersine bakar

Yanıtlama zamanı:

sanırım özellikle de sağa çekmesi ekstrem bi durum değil,genelde yolun sağında olmamız ve yolun eğiminin de genelde sağ tarafa olmasından kaynaklanıyor sanırım özellıkle de sağa çekmesi,yanılıyor muyum?,ayrıca bunu focustaki eksiklikler ve hatalara da ekleyebilirz bence,çünkü bildiğim kadarıyla bmv de bu sorun için özel bi sistem var ,ani hızlanma kontrol kaybını önlüyor

Özcan B. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

sanırım özellikle de sağa çekmesi ekstrem bi durum değil,genelde yolun sağında olmamız ve yolun eğiminin de genelde sağ tarafa olmasından kaynaklanıyor sanırım özellıkle de sağa çekmesi,yanılıyor muyum?

Ekstrem durum değil.

Focus ilk hareketini sağ tekerden alır bunun da etkisi var :)

Yanıtlama zamanı:

ben makyajlı kasa 3.20d 184hp olanda bi kaç kere gazladım en ufak oynama yapmadı, tüm sistemler devredeydi tabii

Bende yaptım, önünü arkasını oynattım :):zha: Keşke video çektirseydim.

Benimki bozuk demekki yada siz iyi basamadınız...Emanet miydi ?

Yanıtlama zamanı:

evet emanet :) kozyatağı(sanırım) metrodan acıbademe kadar kullandım. kalkışlarda ve ara sıra kökledim

Bu oynama dediğimiz şey sizi riske atacak kadar hissetmeniz zor, biz bizzat 2 kişi 4-5 defa bunu yaptık çünkü çok zevkli...

Edit: Özellikle düşük hızlarda :yeah:

Yanıtlama zamanı:

Bu oynama dediğimiz şey sizi riske atacak kadar hissetmeniz zor, biz bizzat 2 kişi 4-5 defa bunu yaptık çünkü çok zevkli...

ilk mesajda yazan durumu cmaxten iyi biliyorum(focusu henüz kullanmadım) ona dayanarak yazdım :) yoksa clk ile az oynamadım :)

Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

DTC yi de kapatıyo muydunuz :D
Yanıtlama zamanı:

Hayır tabiki canım :) Düğmesinin nerde olduğunu dahi bilmiyorum (tabi düğme ise)

Orta konsolda dörtlünün yanındaydı sanırım.. Onu kapatınca çok afedersiniz ama g..tü başı ayrı oynuyo arabanın :kıhkıh: :kıhkıh: :kıhkıh:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.