Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 201214 yıl comment_96274 merhaba.focus 3 de özellikle 1.viteste son gaz yaparak ani hızlanma yaptığımda direksiyonu kontrol edemiyorum.direksiyon özellikle sağa doğru çok sert bir şekilde kendi kendine kırılıyor..bu acaba tekerlere ani ve fazla tork yüklenmesinden kaynaklanıp doğal bir olay mıdır... araçla ani sıçrama yapmaktan korkuyorum bu yüzden,direksiyon kendini sağa dogru aniden ceker de bi yere vurursam diye... Temmuz 6, 201214 yıl Özcan B. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 201214 yıl comment_96275 Sorun yok, aynen dediğiniz gibi..Bu hareketi mecbur kalmadıkça yapmayın zaten..Kalkış sonrası 2.vites ile devam etmeniz daha sağlıklı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 201214 yıl comment_96276 sanırım özellikle de sağa çekmesi ekstrem bi durum değil,genelde yolun sağında olmamız ve yolun eğiminin de genelde sağ tarafa olmasından kaynaklanıyor sanırım özellıkle de sağa çekmesi,yanılıyor muyum?,ayrıca bunu focustaki eksiklikler ve hatalara da ekleyebilirz bence,çünkü bildiğim kadarıyla bmv de bu sorun için özel bi sistem var ,ani hızlanma kontrol kaybını önlüyor Temmuz 6, 201214 yıl Özcan B. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 201214 yıl comment_96277 sanırım özellikle de sağa çekmesi ekstrem bi durum değil,genelde yolun sağında olmamız ve yolun eğiminin de genelde sağ tarafa olmasından kaynaklanıyor sanırım özellıkle de sağa çekmesi,yanılıyor muyum? Ekstrem durum değil. Focus ilk hareketini sağ tekerden alır bunun da etkisi var Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 201214 yıl comment_96283 bmv de bu sorun için özel bi sistem var ,ani hızlanma kontrol kaybını önlüyor Hıı, arkadan itiş diyorlar ona... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 201214 yıl comment_96285 bmw 3.20d gibi bişey sürdünüz mü ? Sürdüğünüz araçtan (F3-F2) daha fazla ön ve arka dan nasıl oynadığını göreceksiniz... Bu şeyler normal şeyler eksiklik değil.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 201214 yıl comment_96286 ben makyajlı kasa 3.20d 184hp olanda bi kaç kere gazladım en ufak oynama yapmadı, tüm sistemler devredeydi tabii Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 201214 yıl comment_96287 ben makyajlı kasa 3.20d 184hp olanda bi kaç kere gazladım en ufak oynama yapmadı, tüm sistemler devredeydi tabii Bende yaptım, önünü arkasını oynattım Keşke video çektirseydim. Benimki bozuk demekki yada siz iyi basamadınız...Emanet miydi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 201214 yıl comment_96289 evet emanet kozyatağı(sanırım) metrodan acıbademe kadar kullandım. kalkışlarda ve ara sıra kökledim Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 201214 yıl comment_96290 evet emanet kozyatağı(sanırım) metrodan acıbademe kadar kullandım. kalkışlarda ve ara sıra kökledim Bu oynama dediğimiz şey sizi riske atacak kadar hissetmeniz zor, biz bizzat 2 kişi 4-5 defa bunu yaptık çünkü çok zevkli... Edit: Özellikle düşük hızlarda Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 201214 yıl comment_96294 Bu oynama dediğimiz şey sizi riske atacak kadar hissetmeniz zor, biz bizzat 2 kişi 4-5 defa bunu yaptık çünkü çok zevkli... Edit: Özellikle düşük hızlarda ilk mesajda yazan durumu cmaxten iyi biliyorum(focusu henüz kullanmadım) ona dayanarak yazdım yoksa clk ile az oynamadım Temmuz 6, 201214 yıl Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 201214 yıl comment_96306 Bu oynama dediğimiz şey sizi riske atacak kadar hissetmeniz zor, biz bizzat 2 kişi 4-5 defa bunu yaptık çünkü çok zevkli... Edit: Özellikle düşük hızlarda DTC yi de kapatıyo muydunuz Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 201214 yıl comment_96307 DTC yi de kapatıyo muydunuz Hayır tabiki canım Düğmesinin nerde olduğunu dahi bilmiyorum (tabi düğme ise) Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 201214 yıl comment_96310 Hayır tabiki canım Düğmesinin nerde olduğunu dahi bilmiyorum (tabi düğme ise) Orta konsolda dörtlünün yanındaydı sanırım.. Onu kapatınca çok afedersiniz ama g..tü başı ayrı oynuyo arabanın :kıhkıh: Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın