Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ani Hızlanmada Direksiyon Kontrolü

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Orta konsolda dörtlünün yanındaydı sanırım.. Onu kapatınca çok afedersiniz ama g..tü başı ayrı oynuyo arabanın :kıhkıh: :kıhkıh: :kıhkıh:

Arkadan itişli arabaların genellikle başı kıçı ayrı oynamaz, kıçı oynar, kıçı ne tarafa bakıyorsa başı da onun tersine bakar :kıhkıh:

• Yanıt 54
  • Görüntüleme 8,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Hıı, arkadan itiş diyorlar ona...

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Oversteer arkadan kayma, understeer önden kayma. Direksiyon oynamasının özel bir adı varsa da ben bilmiyorum. Steershake (milkshakeden esinlendim )

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Arkadan itişli arabaların genellikle başı kıçı ayrı oynamaz, kıçı oynar, kıçı ne tarafa bakıyorsa başı da onun tersine bakar

Yanıtlama zamanı:

Güçlü araçlardaki hızlı kalkışlarda yaşanan direksiyondaki oynamaya ne isim veriliyordu? Nette biraz baktım ama bulamadım. Oversteering önden kaymaydı. Bunu bulamadım.

Oversteer arkadan kayma, understeer önden kayma.

Direksiyon oynamasının özel bir adı varsa da ben bilmiyorum. Steershake (milkshakeden esinlendim :))

oversteer.jpgundersteer.jpg

Cem Boneval tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

konu bmw ise 3.20i otomatik vitesde bile en ufak virajda ani gazda yanlıyor.

Araç LPG li ve 17'' jant vardı kaydığını çok güzel hissediyorsunuz.Sevmediğim tek yanı direksiyonu spor tip olduğu için bizim F2 den biraz daha sert bana göre.

Konuya gelecek olursak demekki o yüzden benim aracım sağa doğru viraj dönerken atma yapıyordu (savrulma).

Focus'ların ilk hareketini sağ tekerlekten aldığını bilmiyordum buda benim için extra bilgi oldu ^_^

Yanıtlama zamanı:

Focus ilk hareketini sağ tekerden alır bunun da etkisi var :)

Bu ciddi bir açıklama ise aslı yok demek zorunda kalacağım.

Yürüten aksta her iki tekerlek eş zamanlı hareket etmek zorundandır, yoksa özellikle kaygan zemin koşullarında araç asla düz kalkamaz ve ciddi bir güvenlik sorunu oluşur.

Yanıtlama zamanı:

Bu ciddi bir açıklama ise aslı yok demek zorunda kalacağım.

Yürüten aksta her iki tekerlek eş zamanlı hareket etmek zorundandır, yoksa özellikle kaygan zemin koşullarında araç asla düz kalkamaz ve ciddi bir güvenlik sorunu oluşur.

Ciddi bir açıklama MK I'den beri bu böyle.

Yanıtlama zamanı:

yako doğal,içgüdüsel bir olaydan bahsetmek istemiş kalkan herşeye insanoğlu ilk sağ taraftan yaklaşım gösterirmiş :D

Yako yani yakup,

duygusal değil teknik cevap verdim

Servisinizi arayıp hemen öğrenebilirsiniz.

Yanıtlama zamanı:

Ciddi bir açıklama MK I'den beri bu böyle.

ewet doğrusun yakup ilk hareketi sağ ile başlatıyor difransiyel ama bu kilitli diferansiyelde diye biliyorum öle değilmi ? :o

emir hacımustafaoğlu tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

ewet doğrusun yakup ilk hareketi sağ ile başlatıyor difransiyel ama bu kilitli diferansiyelde diye biliyorum öle değilmi ? :o

Focus da hareket emri ilk sağ ön tekere iletiliyor..1999'dan beri :) Benim bildiğim bu :yeah: Kilitlilerde durum nedir bilmiyorum

Yanıtlama zamanı:

yani liftin üzerinde gazlarsan sadece sağ teker dönmesi lazım bu durumda

yada sol tekeri tut gazla sağ dönecektir ama sağ tekeri sabitlemeye kalk topaç gibi döneceksindir

emir hacımustafaoğlu tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

ama dene öyle olmak zorunda

Yahu değil işte niye öyle olmaz zorunda oluyormuş ?

Sen benim ne demek istediğimi anlamamışsın... öyle bişey yok

Birde üst üst'e mesaj atmamayı kapsak, tamamdır (Düzenle butonu bu iş içindir)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.