Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 201214 yıl comment_96350 Orta konsolda dörtlünün yanındaydı sanırım.. Onu kapatınca çok afedersiniz ama g..tü başı ayrı oynuyo arabanın :kıhkıh: Arkadan itişli arabaların genellikle başı kıçı ayrı oynamaz, kıçı oynar, kıçı ne tarafa bakıyorsa başı da onun tersine bakar Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 201214 yıl comment_96351 Güçlü araçlardaki hızlı kalkışlarda yaşanan direksiyondaki oynamaya ne isim veriliyordu? Nette biraz baktım ama bulamadım. Oversteering önden kaymaydı. Bunu bulamadım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 201214 yıl comment_96360 Güçlü araçlardaki hızlı kalkışlarda yaşanan direksiyondaki oynamaya ne isim veriliyordu? Nette biraz baktım ama bulamadım. Oversteering önden kaymaydı. Bunu bulamadım. Oversteer arkadan kayma, understeer önden kayma. Direksiyon oynamasının özel bir adı varsa da ben bilmiyorum. Steershake (milkshakeden esinlendim ) Temmuz 7, 201214 yıl Cem Boneval tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 201214 yıl comment_96362 konu bmw ise 3.20i otomatik vitesde bile en ufak virajda ani gazda yanlıyor. Araç LPG li ve 17'' jant vardı kaydığını çok güzel hissediyorsunuz.Sevmediğim tek yanı direksiyonu spor tip olduğu için bizim F2 den biraz daha sert bana göre. Konuya gelecek olursak demekki o yüzden benim aracım sağa doğru viraj dönerken atma yapıyordu (savrulma). Focus'ların ilk hareketini sağ tekerlekten aldığını bilmiyordum buda benim için extra bilgi oldu Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 201214 yıl comment_96366 Focus ilk hareketini sağ tekerden alır bunun da etkisi var Bu ciddi bir açıklama ise aslı yok demek zorunda kalacağım. Yürüten aksta her iki tekerlek eş zamanlı hareket etmek zorundandır, yoksa özellikle kaygan zemin koşullarında araç asla düz kalkamaz ve ciddi bir güvenlik sorunu oluşur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 201214 yıl comment_96372 Bu ciddi bir açıklama ise aslı yok demek zorunda kalacağım. Yürüten aksta her iki tekerlek eş zamanlı hareket etmek zorundandır, yoksa özellikle kaygan zemin koşullarında araç asla düz kalkamaz ve ciddi bir güvenlik sorunu oluşur. Ciddi bir açıklama MK I'den beri bu böyle. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 201214 yıl comment_96373 yako doğal,içgüdüsel bir olaydan bahsetmek istemiş kalkan herşeye insanoğlu ilk sağ taraftan yaklaşım gösterirmiş Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 201214 yıl comment_96374 yako doğal,içgüdüsel bir olaydan bahsetmek istemiş kalkan herşeye insanoğlu ilk sağ taraftan yaklaşım gösterirmiş Yako yani yakup, duygusal değil teknik cevap verdim Servisinizi arayıp hemen öğrenebilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 201214 yıl comment_96376 Ciddi bir açıklama MK I'den beri bu böyle. ewet doğrusun yakup ilk hareketi sağ ile başlatıyor difransiyel ama bu kilitli diferansiyelde diye biliyorum öle değilmi ? Temmuz 7, 201214 yıl emir hacımustafaoğlu tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 201214 yıl comment_96377 ewet doğrusun yakup ilk hareketi sağ ile başlatıyor difransiyel ama bu kilitli diferansiyelde diye biliyorum öle değilmi ? Focus da hareket emri ilk sağ ön tekere iletiliyor..1999'dan beri Benim bildiğim bu Kilitlilerde durum nedir bilmiyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 201214 yıl comment_96378 yani liftin üzerinde gazlarsan sadece sağ teker dönmesi lazım bu durumda yada sol tekeri tut gazla sağ dönecektir ama sağ tekeri sabitlemeye kalk topaç gibi döneceksindir Temmuz 7, 201214 yıl emir hacımustafaoğlu tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 201214 yıl comment_96379 yani liftin üzerinde gazlarsan sadece sağ teker dönmesi lazım bu durumda Evet Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 201214 yıl comment_96380 . Temmuz 7, 201214 yıl emir hacımustafaoğlu tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 201214 yıl comment_96381 . Temmuz 7, 201214 yıl emir hacımustafaoğlu tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 201214 yıl comment_96382 ama dene öyle olmak zorunda Yahu değil işte niye öyle olmaz zorunda oluyormuş ? Sen benim ne demek istediğimi anlamamışsın... öyle bişey yok Birde üst üst'e mesaj atmamayı kapsak, tamamdır (Düzenle butonu bu iş içindir) Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın