Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Farklı Akü Amperinden Doğacak Zararlar

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

bende mutlu akü silver serisi tam kapalı 72 amper 640 ah akü var genelde günde en az yarım saat araç çalışmadan içinde aktif olarak multimedia sistemi açık olmasına rağmen bugüne kadar marşta en ufak bir sekme bile yapmadı tam kapalı aküler akünün yapısından doğabilecek randımansızlığa karşı en iyi yöntem ayrıca şase kaçak devreye karşı kendini korumaya alabiliyor araştırın ben çok memnunum tek sıkıntı akünün üzerindeki kapağın tam oturmuyor olması oda akü kutusunun yükseklik farkı nedeniylen kaynaklanıyor akünün oturum alanı 60 amper akülerle aynı tavsiye ederim

• Yanıt 35
  • Görüntüleme 38,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Aydın Baran
    Aydın Baran

yüksek amper takarsan hiçbir şey olmaz hatta faydalı olur. Ben tüm araçlarımda ilk aküsü bitince bir boy büyüğünü takıyorum.

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Demekki neymiş okumadan yorumlamak hatalıymış Bizim en büyük hatamız bu zaten.

• Sözün bittiği yerdeyiz, gene de ille bir daha değerlendirme istiyorsanız: 1. Akün boşalmış 2. Boş kalmasının nedeni %97 şarj tutmaması, %3 alternatörün yeterli şarj akımına sahip olmaması ve %1 aküy

Yanıtlama zamanı:

haklısınız emir bey ancak. benim düşündüğüm konu üzerindeki 43 ah 390 a akü yerine 55,60,72 ah lık aküler takıldığı zaman bi sorun olmaz mı?

Yanıtlama zamanı:

Şöyle düşünün, susadınız, bir bardak suya ihtiyacınız var, bu suyu doldururken şimdiye kadar 0.5L pet şişe kullandınız , ama bakkal sadece 1.5L pet şişe var diyor, olur mu?

Cevap belli değil mi, elbette olur, hatta susamışlığınız çoksa ikinci bardak da çıkar rahat rahat, hatta arkadaşlara bile ikram edilebilir.

Sakıncası ne olabilir? Biraz daha pahalıdır, ve daha çok yer işgal eder. :)

Akünün sarsıntısız oturacak şekilde monte edilmesi lazım, bunu takacak adam zaten görür, ayrıca 55/60A ebadları aşırı büyük de sayılmaz...

Susadım vallahi!

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

tabii cem abi mk 2.5 titanium-x lerde 220v/150 w priz olduğunu unutmayalım damacana gerekebiliyor bazen :D

haklısınız emir bey ancak. benim düşündüğüm konu üzerindeki 43 ah 390 a akü yerine 55,60,72 ah lık aküler takıldığı zaman bi sorun olmaz mı?

kesinlikle bir zararı olmayacağını size gönül rahatlığıyla söyleyebilirim sonuçta her ebattaki aküden verilen voltaj aynı sadece ihtiyaç sahası daha geniş oluyor yüksek amperli akü tercihinin..

Yanıtlama zamanı:

cem bey biliyorum fazla oldu sorularım kusura bakmayın  :)  ama herzaman herşeyin en iyisini yapmaya titizlikle özen gösterdiğim için bu kadar çok soru oldu sağolun.. emir bey size de teşekkür ederim

Yanıtlama zamanı:

Şöyle düşünün, susadınız, bir bardak suya ihtiyacınız var, bu suyu doldururken şimdiye kadar 0.5L pet şişe kullandınız , ama bakkal sadece 1.5L pet şişe var diyor, olur mu?

Cevap belli değil mi, elbette olur, hatta susamışlığınız çoksa ikinci bardak da çıkar rahat rahat, hatta arkadaşlara bile ikram edilebilir.

Sakıncası ne olabilir? Biraz daha pahalıdır, ve daha çok yer işgal eder. :)

Akünün sarsıntısız oturacak şekilde monte edilmesi lazım, bunu takacak adam zaten görür, ayrıca 55/60A ebadları aşırı büyük de sayılmaz...

Susadım vallahi!

ufak bir ilave, orjinal değerden fazla uzaklaşmamak lazım çünkü o zaman o şişeyi dolduran kaynakta(alternatör) sorun oluyor :) alternatörün değerinede dikkat etmek lazım yani.

bunu 43 yerine 60 takılması durumu için yazmadım ekstra olsun diye yazdım. 60 yerine 90 takmak sıkıntılı olabilir yani.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.