Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Gökhan KK.

Üye
  • Toplam İleti

    16
  • Katılım

  • Son ziyaret

Gökhan KK. Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    çankırı
  • Arabam:
    11 Focus HB Comfort
  • Meslek:
    Kamu Görevlisi
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

495 profil görüntüleme

Gökhan KK.'s Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

4

Toplam Beğeni

  1. hukukcu deilim ama her davada haklı olabılmek için davacının kesın bir delili, tanığı, şahidi vs vs olmalıki haklılığını iddia edebilesin
  2. ozan bey ceza muhakemesi kanunun şu maddesini inceleyin:Hâkimin davaya bakamayacağı hâller Madde 22 – (1) Hâkim; a) Suçtan kendisi zarar görmüşse, Sonradan kalksa bile şüpheli, sanık veya mağdur ile aralarında evlilik, vesayet veya kayyımlık ilişkisi bulunmuşsa, c) Şüpheli, sanık veya mağdurun kan veya kayın hısımlığından üstsoy veya altsoyundan biri ise, d) Şüpheli, sanık veya mağdur ile aralarında evlât edinme bağlantısı varsa, e) Şüpheli, sanık veya mağdur ile aralarında üçüncü derece dahil kan hısımlığı varsa, f) Evlilik sona ermiş olsa bile, şüpheli, sanık veya mağdur ile aralarında ikinci derece dahil kayın hısımlığı varsa, g) Aynı davada Cumhuriyet savcılığı, adlî kolluk görevi, şüpheli veya sanık müdafiliği veya mağdur vekilliği yapmışsa, h) Aynı davada tanık veya bilirkişi sıfatıyla dinlenmişse, Hâkimlik görevini yapamaz. Yargılamaya katılamayacak hâkim Madde 23 – (1) Bir karar veya hükme katılan hâkim, yüksek görevli mahkemece bu hükme ilişkin olarak verilecek karar veya hükme katılamaz. (2) Aynı işte soruşturma evresinde görev yapmış bulunan hâkim, kovuşturma evresinde görev yapamaz. (3) Yargılamanın yenilenmesi halinde, önceki yargılamada görev yapan hâkim, aynı işte görev alamaz. ancak olayla alakası olmayıpta olayı biliyosa tanık olabilir
  3. cem bey biliyorum fazla oldu sorularım kusura bakmayın ama herzaman herşeyin en iyisini yapmaya titizlikle özen gösterdiğim için bu kadar çok soru oldu sağolun.. emir bey size de teşekkür ederim
  4. haklısınız emir bey ancak. benim düşündüğüm konu üzerindeki 43 ah 390 a akü yerine 55,60,72 ah lık aküler takıldığı zaman bi sorun olmaz mı?
  5. anladım ozan bey teşekkurler. cem bey sanayide araştırma yaptım sizin bahsettiğiniz Mutlu LBS2-55B 55A 420AH yok bunun yerine mutlu 60 amperlık aku var dedıler. aracın uzerındekı akü ise 43ah 390a. peki 43ah olan orjınal akunun yerıne 55ah yada 60 ah takmada sakınca olmaz mı? ve sizin dedıgınız 55 yerıne 60 takılırsa sorun olur mu?
  6. cevaplarınız için çok teşekkür ederim. bukadar sormamın sebebi küçük bi ilçede görev yapmam nedeniyleydi. burada donanımlı bir usta elektrikçi vs vs yok. enazından sizlerden doğru bilgiyi alarak sanayiye gideyimki deyim yerindeyse kandırılmayım sanayiciler tarafından. tekrar teşekkürler
  7. cem bey ve ozan bey son olarak şunuda soyleyim pazar günü aracı takviye ile çalıştırdım 20 dakika felanda arabayı çalışır vaziyette bıraktım sonra stop ettim. stop ettikten 15 dakika sonra araca bindim ve marşa bastım hiç bişey olmamış gibi sorunsuz çalıştı. 10 dakika çalıştırdım tekrar kapattım. 2 gün sonunda çalıştırayım dedim akü bomboş. yani durduğu yerde bitmiş gibi. bunuda değerlendirirseniz sevinirim.
  8. teşekkür ederim ozan bey. kontağa bağlı değil çünkü kontağı kapattığım halde şarj aleti çalışmaya devam ediyor.
  9. bilgileriniz için çok teşekkür ederim cem bey çok sağolun.. aracım şuan çalışmadığından dolayı takviye kablosu ile başka bi aracın aküsünü benım araca bağlayarak çalıştıracaz. benım aracınkı 43 ah peki karşı aracınkı 55 ah yada 60 ah olursa bi sorun olurmu?
  10. anladım çok sağolun. akünün gösterge ışığına bakıyorum yeşil yanıyor yani sorun yokmuş gibi. demekki yeşil ışık yanması aküde sorun olmadığı anlamına gelmıyor? ikinci husus ise aracın aküsünün üstünde 43 AH 390 A yazıyor. yanı bunun aynısından mı alayım yoksa tavsıye edeceğiniz ford focus için bi akü var mı?
  11. yok cem bey garanti kapsamıyor. peki 3 yılda akü ömrünü tamamlar mı yoksa arabada başka bir arıza mı vardır aküyü bitiren?
  12. aracım focu 1.6 comfort hb 2011 model benzin/lpg'li. 2 gün önce çakmaklığa takılan telefon şarj aletini 5 saat kadar takılı durumda unuttum araba park halindeyken. araca bindiğimde marşa bastım sadece tırr tırrr diye ses geldi ama teyp farlar vs vs çalşıyordu. sonra başka bi arabadan takviye kablosu ıle takvıye yaptım araba çalıştı ve eve geldım park ettım. şimdi ise yıne araba tırr tırr dıye ses geldı ve çalışmadı. bununla ilgili bilgi verebilirmisiniz?
  13. değerli bilgileriniz için teşekkürlerimi sunuyorum cem bey. aracı yenı aldım 50 bin kmde. arabanın nezaman servise girdiğini ve ne gibi bakımları yapıldığını bilmıyorum. bu yuzden de memleketıme gıttıgım vakıt servise gireceğim. serviste arabaya hangi bakımların yapılmasını tavsiye edersınız bana?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.