Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Bizimde Bir Focus'umuz Olmalı Mı ?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

donanım olarak hangisini seçmeliyiz sence titanium mu style mi

• Yanıt 49
  • Görüntüleme 7,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Otomatik klimaya güler geçerdim, ve fakat Focus'taki mükemmel kumanda ediyor, habımı ısıtıp, kendimi soğutabiliyorum, ve hiç ayara gerek kalmadan ısıyı bayağı iyi sabitliyor. Çalıştırma düğmesine gü

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Sıfır, 1.0 Ecoboost satışa çıkıyor bu ay, ondan alın aynı güç biraz daha iyi performans ve az tüketim & az vergi. Hayırlı olsun

• Ümit Vaysaloğlu
    Ümit Vaysaloğlu

Lpg ye gerek yok eğer 1,0 ecoboost alırsan emin ol. kaba tabirle bir hesap yapacak olursak sakin kullanımda bu motor 5-6 lt civarı yakacaktır. Bu da km de max olarak 30 krş eder ki emin çok değil. V

Yanıtlama zamanı:

Utkucum öncelikle sizin vereceğiniz ücret ve gereksinim önemli..Style alacaksanız eğer biran önce davranın çünkü artık ithal edilmeyecek bu donanım..

Detay ;

Benim şahsi fikrim Titanium.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

50.000 e kadar verebiliriz abi otomatik klima olsun isitiyoruz

Yanıtlama zamanı:

50.000 e kadar verebiliriz abi otomatik klima olsun isitiyoruz

O zaman düşünmeden Titanium, hayırlı olsun

Otomatik şart değilse 1.0 EB almanızda fayda var ileriye yönelik yatırım olur :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

inceledim.. belirttiğim gibi yanlış bilgilendirildiğim için style donanımlı olanı almayı düşündüm

Yanıtlama zamanı:

Utku tamamen karar verdiğinde ( donanım v.b.) paylaş ona göre ya yönlendirelim yada senin için fiyat alalım....Ama mutlaka ne almak istediğinden emin ol yada olun...sonra aklın diyerinde kalmasın bu çok can sıkıcı olur..........

Yanıtlama zamanı:

Otomatik vites gibi bir şanzıman almayı düşünmüyorsan (gibisi neyse) kesinlikle biraz daha bekle ve 1.0 ecoboost al. Donanım olarak ta titanium al. Diğer opsiyonel paketlerden de içinde park sensörü olanı al. Başka hiç bir şey almana gerek yok. Mis gibi araban olu. Her ihtiyacına her türlü karşılık verir. Donanım olarak zengin, motor olarak yılın motoru ödülünü almış yepyeni bir son teknoloji bir motora sahip bir araban olur. Eskidi artık demen için çookça beklenmen gerekir. :yeah:

Yanıtlama zamanı:

görüşemedik abi gittik galeriye bayan bagajın nasıl açılacağını bilmiyor showroomdaki arabada akü yok adam akıllı fiyat veremedi bayan çıktım geldim bende. bagaj konusu aklımda kaldı birde titanium x paketsiz satılmayacakmış

yanlış anlaşılma olmus sanırım

titanıum x siz satılmayacak diye birşey yok

trend-x siz satılmayacak

gelen araçlarda artık style yada plus yok

sadece trend-x ve tıtanıum olacak

Yanıtlama zamanı:

x paket almayacaksan iki donanım arasında çok büyük bi fark olmuyor style pp ile Titanium arasında çok bi fark yom bana göre dijital klima ve ön spor koltuk farkı var benim bildiğim düz 1.6 motorlarda ecoo motor alırsan bide start-stop var bende baya bi baktım daha almadım ama kısmetse 1 haftaya kadar alacağım style pp almaya karar verdim tabi burdaki bayi elindeki siyah olanı satmazsa...
Yanıtlama zamanı:

x paket almayacaksan iki donanım arasında çok büyük bi fark olmuyor style pp ile Titanium arasında çok bi fark yom bana göre dijital klima ve ön spor koltuk farkı var benim bildiğim düz 1.6 motorlarda ecoo motor alırsan bide start-stop var bende baya bi baktım daha almadım ama kısmetse 1 haftaya kadar alacağım style pp almaya karar verdim tabi burdaki bayi elindeki siyah olanı satmazsa...

Biraz daha bakmalısın aradaki farkları görmek için :yeah: koltuk ve klima'dan ibaret değiller :yeah:

Yanıtlama zamanı:

Biraz daha bakmalısın aradaki farkları görmek için :yeah: koltuk ve klima'dan ibaret değiller :yeah:

ya ben baktım baktım bi o farkı gördüm acaba gözlükler puslu gösteriyor bu aralar :P belki eksik gördüm :D
Yanıtlama zamanı:

ya ben baktım baktım bi o farkı gördüm acaba gözlükler puslu gösteriyor bu aralar :P belki eksik gördüm :D

• Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar (Style plus'da var)
  • Deri kaplı direksiyon simidi & vites topuzu
  • Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu
  • Sürücü ve ön yolcu koltuğunda ayarlanabilir bel desteği
  • Ön koltuk kol dayanağı ve kapaklı eşya saklama bölmesi
  • "Ford Power" Anahtarsız Çalıştırma Sistemi
  • Çift Bölgeli İklim Kontrollü Otomatik Klima
  • Led iç ortam aydınlatması
  • Yan perde hava yastıkları (Style plus'da var)
  • Yokuş Kalkış Desteği (HLA)

birde lüks tavan kaplaması mevcut.

Artısı ise (Düz Yeni Titanium'dan)

Aktif Şehiriçi Güvenlik Sistemi,

Otomatik Park Sistemi,

Isıtmalı Ön Cam

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.