Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Bizimde Bir Focus'umuz Olmalı Mı ?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

sıfır km 1.6 benzinli focus sedan almayı planlıyoruz çok kararsız kaldım forumdaki okuduklarımdan dolayı yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

• Yanıt 49
  • Görüntüleme 7,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Otomatik klimaya güler geçerdim, ve fakat Focus'taki mükemmel kumanda ediyor, habımı ısıtıp, kendimi soğutabiliyorum, ve hiç ayara gerek kalmadan ısıyı bayağı iyi sabitliyor. Çalıştırma düğmesine gü

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Sıfır, 1.0 Ecoboost satışa çıkıyor bu ay, ondan alın aynı güç biraz daha iyi performans ve az tüketim & az vergi. Hayırlı olsun

• Ümit Vaysaloğlu
    Ümit Vaysaloğlu

Lpg ye gerek yok eğer 1,0 ecoboost alırsan emin ol. kaba tabirle bir hesap yapacak olursak sakin kullanımda bu motor 5-6 lt civarı yakacaktır. Bu da km de max olarak 30 krş eder ki emin çok değil. V

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

abi biz lpg taktırmayı planlıyoruz lpgde nasıl bu araç

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

1.6 için sıkıntı çıkarır mı bide hangi donanım paketini almalıyız

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

aydınlatın abi beni lütfen artık bi focusta bizim olsun yarım saat sonra tan otoya gitcem açıkmıdır bugün fiyatta konuşcaz kararı vercez bugün

Yanıtlama zamanı:

Donanım tabiiki alabileceğiniz en üst donanım yani titanium alırsanız güzel olur olmazsa ve ellerinde varsa style plus donanımda çok güzel.

Bugün açık olduğunu sanmıyorum telefon edin gitmeden, bu sıcakta yormayın kendinizi boşuna.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

titanium ve style plus donanımlı olan araçların son fiyatları nedir abi bilgin var mı

Yanıtlama zamanı:

Lpg ye gerek yok eğer 1,0 ecoboost alırsan emin ol.

kaba tabirle bir hesap yapacak olursak sakin kullanımda bu motor 5-6 lt civarı yakacaktır. Bu da km de max olarak 30 krş eder ki emin çok değil. Ve sıfır km aldığın Focus'a lpg taktırıp garanti kapsamı dışı bırakacaksın.

Ayrıca lpgli araçlarda ilk çalıştırma ve motor uygun çalışma ısısına ulaşıncaya kadar benzin ile çalışacağından yakacağı yakıt ta hemen hemen buna yakın ya da aynı olacaktır. Bence 1.0 Ecoboost alın.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

görüşemedik abi gittik galeriye bayan bagajın nasıl açılacağını bilmiyor showroomdaki arabada akü yok adam akıllı fiyat veremedi bayan çıktım geldim bende. bagaj konusu aklımda kaldı birde titanium x paketsiz satılmayacakmış

Yanıtlama zamanı:

görüşemedik abi gittik galeriye bayan bagajın nasıl açılacağını bilmiyor showroomdaki arabada akü yok adam akıllı fiyat veremedi bayan çıktım geldim bende. bagaj konusu aklımda kaldı birde titanium x paketsiz satılmayacakmış

Cümleni anlamadım desem yalan olmaz :)

Akü yokken bagaj açılmaz çünkü elektrikli..

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.