Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 201214 yıl comment_99857 Az önce Opetten aldım. Eve en yakın opet sanayi çıkışında sürekli lpg cilerin geldiği bir yer pek ısınamadım.Sanırım Total ile devam edicem Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 201214 yıl comment_99862 Az önce Opetten aldım. Eve en yakın opet sanayi çıkışında sürekli lpg cilerin geldiği bir yer pek ısınamadım.Sanırım Total ile devam edicem Nasıl takıntılı olunur ? Boyle (up) Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 201214 yıl comment_99869 Ne takıntısı yahu; 10 senedir aynı benzinlikten ve pompadan alıyorum ben, pat diye değiştiremiyor insan. Kipa Total iyidir ben ordan alıcam. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 201214 yıl comment_99870 Ne takıntısı yahu; 10 senedir aynı benzinlikten ve pompadan alıyorum ben, pat diye değiştiremiyor insan. Kipa Total iyidir ben ordan alıcam. Biliyorum orayı Baktım da su petrolde hem LPG satılıyor oraya gitmeyeyim artık Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 201214 yıl comment_99874 Babam cmaxe yıllarca opetten aldı, adliyenin ordaki ve karabağlar-gaziemirdeki 2 taraftakinde de memnundu sanıyorum sadece ağaçlıyoldakinden memnun değildi. Artık kimde kampanya varsa ordan alıyor, en son POdan pek memnun kalmamış uzun süre puntoyada benzini opetten aldım istasyonlar aynı. Ancak ankara eskişehir yolu opetten memnun kalmayınca shelle(bilkent) geçtim, izmirdede iyi olduğunu bildiğim sheller izmirspor ve enriko alibertinin çaprazında anayoldaki, bugun ilk mazotumuda ordan aldım bence yakıt güvence olayı hikaye zaten bir çok firma yakıt kaynaklı sorunları karşılıyor. Son olarak dayım, benzinide mazotuda totalden alıyor. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın