Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 201214 yıl comment_93383 F3 Style Plus 1.6 Sedan Benzin Arkadaşlar daha önceden aracım için rolantide stop etme ve bayırda kalkarken motorun bayılması kalkamaması kısaca motorun gücü ile ilgili sorunlar yaşadığım olmuştu. Serviste yeni çıkan yazılımı yüklettim "Ücretsizdir" Artık Ne stop etme nede bayırda kalkma gibi sorun yok ve motor gücünde hissedilebilir bir değişim var, gaza dokununca araç yerinden fırlıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 201214 yıl comment_93386 Geçmiş olsun, adınıza sevindim, ancak yeni yazılım olmadığını iddia eden servisler de oluyor maalesef. Motor ile ilgili pek çok sorunun işletim sisteminden kaynaklandığını defaten yazdık zaten, örnekle teyid iyi oldu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 201214 yıl comment_93391 Merhaba F 2,5 larda güncelleme olayı varmı ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 201214 yıl comment_93402 Merhaba F 2,5 larda güncelleme olayı varmı ? Eski kasalar nispeten olgun ve sorunları hallolmuş araçlar, güncelleme sıklığı daha düşüktür, ama ıvır-zıvır eklemeler mutlaka vardır. Yine de bu güncelleme yaptırman gerektiği anlamına gelmez. Zaten periyodik bakımlarda zorunlu güncelleme varsa yüklüyorlar... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 201214 yıl comment_93447 Selçuk bey'de bu şekilde geri bildirim yapmıştı. Durumdan muzdarip olanlar var olduğu için şimdilik bu iki başlığı birleştirmiyorum ilerde birleşecektir. Teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 201214 yıl comment_93467 aracın yazılımının güncel olup olmadığını kontrol edebilceğimiz bir yer varmı acaba? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 201214 yıl comment_93468 aracın yazılımının güncel olup olmadığını kontrol edebilceğimiz bir yer varmı acaba? Yakınlarda yaptırmadıysanız %90 vardır (2011 üretimse özellikle) En sağlıklı kontrol Servis Yine de kontrol edebiliriz (şase no yollayın bana -özel mesaj) Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 201214 yıl comment_93471 F3 Style Plus 1.6 Sedan Benzin Arkadaşlar daha önceden aracım için rolantide stop etme ve bayırda kalkarken motorun bayılması kalkamaması kısaca motorun gücü ile ilgili sorunlar yaşadığım olmuştu. Serviste yeni çıkan yazılımı yüklettim "Ücretsizdir" Artık Ne stop etme nede bayırda kalkma gibi sorun yok ve motor gücünde hissedilebilir bir değişim var, gaza dokununca araç yerinden fırlıyor. ben de aracımı alalı 15 gün oldu dikkatimi çeken 2 husus var.. 1. hiç araç stop ettirmeyen biri olaraktan bu aracı aldığımdan beri 5-6 kez aracı stop ettirdim. diğer bir hususta yolda yavaşladığımda örneğin yumuşak bir tümsekten geçtikten sonra 2. viteste devam etmek istediğimde araç çok cansız ve ağır kalıyor, illa 1.vitese almamı istiyor, bunlar normalm olağan durumlarmıdır? bende gidip yazılım yükletmelimiyim... saygılar Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 201214 yıl comment_93474 ben de aracımı alalı 15 gün oldu dikkatimi çeken 2 husus var.. 1. hiç araç stop ettirmeyen biri olaraktan bu aracı aldığımdan beri 5-6 kez aracı stop ettirdim. diğer bir hususta yolda yavaşladığımda örneğin yumuşak bir tümsekten geçtikten sonra 2. viteste devam etmek istediğimde araç çok cansız ve ağır kalıyor, illa 1.vitese almamı istiyor, bunlar normalm olağan durumlarmıdır? bende gidip yazılım yükletmelimiyim... saygılar Sizin aracınız tdci, ilk mesaj ti-vct Bence sizin durmunuz alışmamaktan kaynaklı gibi...bir 15 gün daha isiyor sanki Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 201214 yıl comment_93479 Sabah başka bir iş için servisteydim yeni güncelleme varmı dedim yok öyle bir güncelleme sadece mevcut güncellemeleri resetleyip tekrar kuruyoruz dediler Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 201214 yıl comment_93482 bu güncelleme ler dizel ve benzinli olarak ayriliyormu ben aracaımı 7 ay önce almiştım dizel titanium sizce bunun için bir güncelleme varmıdır Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 201214 yıl comment_93484 bu güncelleme ler dizel ve benzinli olarak ayriliyormu ben aracaımı 7 ay önce almiştım dizel titanium sizce bunun için bir güncelleme varmıdır Efe, vardır muhtemelen..Sürekli olacaktırda yeni motor sayılır hepsi zamanla oturur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 201214 yıl comment_93486 Efe, vardır muhtemelen..Sürekli olacaktırda yeni motor sayılır hepsi zamanla oturur. doğru söylüyorsunuz servisle biraz içli dışlı olmak lazım Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 201214 yıl comment_93501 ecoboost'ta varmı böyle problemler ? Sence? Var mı senden problem...? Ben şimdilik rahatım, dilimi ısırayım! Aslında ETIS internet sayfasına girip kayıt olup, şasi numarasından detaylara ulaşmak mümkün. Söz gelimi 1.6 EB için de bazı program güncellemeleri var, ama bizde servislere ulaştı mı ya da içeriği nedir bilmiyorum... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın