Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

F3- Servisinize Yazılımınızı Güncelletin Ücretsiz..

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

F3 Style Plus 1.6 Sedan Benzin

Arkadaşlar daha önceden aracım için rolantide stop etme ve bayırda kalkarken motorun bayılması kalkamaması kısaca motorun gücü ile ilgili sorunlar yaşadığım olmuştu.

Serviste yeni çıkan yazılımı yüklettim "Ücretsizdir" Artık Ne stop etme nede bayırda kalkma gibi sorun yok ve motor gücünde hissedilebilir bir değişim var, gaza dokununca araç yerinden fırlıyor.

• Yanıt 183
  • Görüntüleme 48,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

İşin mutfak kısmını size anlatayım. Masaya oturup yemeği lüP ediyorsunuz ama o öğün nasıl pişiyor?   Öncelikle servisin elinde kabiliyetli bir IDS cihazı olması lazım.  http://www.motorcraftservice

• Sizin aracınız tdci, ilk mesaj ti-vct Bence sizin durmunuz alışmamaktan kaynaklı gibi...bir 15 gün daha isiyor sanki

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Ne varsa o güncellenir...Liste halinde size birşey verilmez..Bu ayrıntıları normalde bizim konuşmamız bile tuhaf, servise güvenin onlar sizin gördüğünüzün katını görüyor

Yanıtlama zamanı:

Geçmiş olsun, adınıza sevindim, ancak yeni yazılım olmadığını iddia eden servisler de oluyor maalesef.

Motor ile ilgili pek çok sorunun işletim sisteminden kaynaklandığını defaten yazdık zaten, örnekle teyid iyi oldu.

Yanıtlama zamanı:

Merhaba

F 2,5 larda güncelleme olayı varmı ?

Yanıtlama zamanı:

Merhaba

F 2,5 larda güncelleme olayı varmı ?

Eski kasalar nispeten olgun ve sorunları hallolmuş araçlar, güncelleme sıklığı daha düşüktür, ama ıvır-zıvır eklemeler mutlaka vardır.

Yine de bu güncelleme yaptırman gerektiği anlamına gelmez.

Zaten periyodik bakımlarda zorunlu güncelleme varsa yüklüyorlar...

Yanıtlama zamanı:

aracın yazılımının güncel olup olmadığını kontrol edebilceğimiz bir yer varmı acaba?

Yanıtlama zamanı:

aracın yazılımının güncel olup olmadığını kontrol edebilceğimiz bir yer varmı acaba?

Yakınlarda yaptırmadıysanız %90 vardır (2011 üretimse özellikle)

En sağlıklı kontrol Servis :) Yine de kontrol edebiliriz (şase no yollayın bana -özel mesaj)

Yanıtlama zamanı:

F3 Style Plus 1.6 Sedan Benzin

Arkadaşlar daha önceden aracım için rolantide stop etme ve bayırda kalkarken motorun bayılması kalkamaması kısaca motorun gücü ile ilgili sorunlar yaşadığım olmuştu.

Serviste yeni çıkan yazılımı yüklettim "Ücretsizdir" Artık Ne stop etme nede bayırda kalkma gibi sorun yok ve motor gücünde hissedilebilir bir değişim var, gaza dokununca araç yerinden fırlıyor.

ben de aracımı alalı 15 gün oldu dikkatimi çeken 2 husus var.. 1. hiç araç stop ettirmeyen biri olaraktan bu aracı aldığımdan beri 5-6 kez aracı stop ettirdim. diğer bir hususta yolda yavaşladığımda örneğin yumuşak bir tümsekten geçtikten sonra 2. viteste devam etmek istediğimde araç çok cansız ve ağır kalıyor, illa 1.vitese almamı istiyor, bunlar normalm olağan durumlarmıdır? bende gidip yazılım yükletmelimiyim... saygılar

Yanıtlama zamanı:

ben de aracımı alalı 15 gün oldu dikkatimi çeken 2 husus var.. 1. hiç araç stop ettirmeyen biri olaraktan bu aracı aldığımdan beri 5-6 kez aracı stop ettirdim. diğer bir hususta yolda yavaşladığımda örneğin yumuşak bir tümsekten geçtikten sonra 2. viteste devam etmek istediğimde araç çok cansız ve ağır kalıyor, illa 1.vitese almamı istiyor, bunlar normalm olağan durumlarmıdır? bende gidip yazılım yükletmelimiyim... saygılar

Sizin aracınız tdci, ilk mesaj ti-vct

Bence sizin durmunuz alışmamaktan kaynaklı gibi...bir 15 gün daha isiyor sanki :P

Yanıtlama zamanı:

Sabah başka bir iş için servisteydim yeni güncelleme varmı dedim yok öyle bir güncelleme sadece mevcut güncellemeleri resetleyip tekrar kuruyoruz dediler

Yanıtlama zamanı:

bu güncelleme ler dizel ve benzinli olarak ayriliyormu ben aracaımı 7 ay önce almiştım dizel titanium sizce bunun için bir güncelleme varmıdır

Yanıtlama zamanı:

bu güncelleme ler dizel ve benzinli olarak ayriliyormu ben aracaımı 7 ay önce almiştım dizel titanium sizce bunun için bir güncelleme varmıdır

Efe, vardır muhtemelen..Sürekli olacaktırda :) yeni motor sayılır hepsi :) zamanla oturur.

Yanıtlama zamanı:

Efe, vardır muhtemelen..Sürekli olacaktırda :) yeni motor sayılır hepsi :) zamanla oturur.

doğru söylüyorsunuz servisle biraz içli dışlı olmak lazım
Yanıtlama zamanı:

ecoboost'ta varmı böyle problemler ?

Sence?

Var mı senden problem...?

Ben şimdilik rahatım, dilimi ısırayım!

Aslında ETIS internet sayfasına girip kayıt olup, şasi numarasından detaylara ulaşmak mümkün.

Söz gelimi 1.6 EB için de bazı program güncellemeleri var, ama bizde servislere ulaştı mı ya da içeriği nedir bilmiyorum...

etis.jpg

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.