Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Ya bugün çok yakın bir akrabam uzun zamandır bana satmadığı (kimseye satmayacaktı sözüm ona) dükkanını başkasına satmış moralim bozuk, ben pek şaşırmadım ama çevrede fena yankı yaptı, dayanamayıp ayıplayanlar bile oldu. O yüzden bu film bana hitap etmez bu gece. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Ya bugün çok yakın bir akrabam uzun zamandır bana satmadığı (kimseye satmayacaktı sözüm ona) dükkanını başkasına satmış moralim bozuk, ben pek şaşırmadım ama çevrede fena yankı yaptı, dayanamayıp ayıplayanlar bile oldu. O yüzden bu film bana hitap etmez bu gece. Belki de paraya ihtiyacı vardı sana kıyamadı fazla paraya vermeye ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Çok iyimsersin datlum benim Varlıklı epey kendisi, ama çok hasettir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Çok iyimsersin datlum benim Varlıklı epey kendisi, ama çok hasettir. Napim sen mutlu ol diye Seni üzdüyse o da üzülür bir gün, boşver abicim..daha iyisi rastlayacaktır önüne bence Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Zaten feci mutsuz bir kişilik olduğu için bizim aile yapımızı kıskanıyorlar karı-koca, hem belli ediyorlar hem de dile getirdiler. Yazık böyle insanlara aslında.. Neyse. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Zaten feci mutsuz bir kişilik olduğu için bizim aile yapımızı kıskanıyorlar karı-koca, hem belli ediyorlar hem de dile getirdiler. Yazık böyle insanlara aslında.. Neyse. Hayırlısı olmuş o zaman..boşver paşam gel yemek yiyek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Şimdi yemek tasviyesi isteyecek idim Bekar olsam var ya atmıyorum çıkar gelird......de saat de 2 ye gelmiş atmış olmayayım! Az daha erken olsaydı gelirdim çünkü Astra nın navigasyonu çok iyi, arabanın konforu da çok iyi, Edirne yolu üzerinden gelirdim o yolu çok seviyorum aahh ah şimdi Çanakkale ve boğaz püfür püfürdür üstelik!! Neyse az zamanda çok hayaller kurdum gece gece Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Bu geceki istihkakım budur: "The Tunnel" ,yeni bir gerilim filmi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Şimdi yemek tasviyesi isteyecek idim Bekar olsam var ya atmıyorum çıkar gelird......de saat de 2 ye gelmiş atmış olmayayım! Az daha erken olsaydı gelirdim çünkü Astra nın navigasyonu çok iyi, arabanın konforu da çok iyi, Edirne yolu üzerinden gelirdim o yolu çok seviyorum aahh ah şimdi Çanakkale ve boğaz püfür püfürdür üstelik!! Neyse az zamanda çok hayaller kurdum gece gece vuuuu GEL GEL ev hazır bu arada şimdi trafikde yok tam gelmelik vakitdir tunnel i bende mi izlesem :S Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Bizim evle Çanakkale arası kesin virajlar dışındaki yerler bu saatlerde uyku yapabilir ama Çanakkale serin ve ışıl ışıldır.. Kısa bir vapur seyahati ve deniz kokusu doping yapar, Eceabat a geçtikten sonra bomboş yollar ve denizkıyısını takip eden tatlı virajlar (hatırlayınız: benden kaçmaya çalışıp parçalanan Golf) eşliğinde keyifli bir yolculuk olurdu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 :D Hangi arabalar geldi geçti kayboldu göz önünden Saymakla bitmezz... Filmi indirmeye başladım ama uykum var benim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 O zaman treni kaçırma derim Sn. Bionic. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2011 O zaman treni kaçırma derim Sn. Bionic. İvet Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2011 Ya bugün çok yakın bir akrabam uzun zamandır bana satmadığı (kimseye satmayacaktı sözüm ona) dükkanını başkasına satmış moralim bozuk, ben pek şaşırmadım ama çevrede fena yankı yaptı, dayanamayıp ayıplayanlar bile oldu. O yüzden bu film bana hitap etmez bu gece. Boşver kardeşim, sende o alan adamdan alırsın belki dükkanı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2011 Boşver kardeşim, sende o alan adamdan alırsın belki dükkanı Yok yahu o kadar para da etmez orası Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap