Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Film Fragmanları...

Featured Replies

• Yanıt 405
  • Görüntüleme 46,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Nisan'da sinemalar da

• Ogün Özemre
    Ogün Özemre

Fetih 1453den bir rekor daha 17 milyon dolar bütçeli film, vizyona girdikten sonra ilk 5 günde 84 gazete sayfası kadar yer kapladı. 5 günlük haberin sütunsantim hesabıyla reklam eşdeğeri 5 m

• Ogün Özemre
    Ogün Özemre

Estağfurullah abicim konu senin Filmi henüz izleyemedim abicim yoğunluktan dolayı. Buketle beraber gidicez en yakın zamanda Ondan dolayı eleştiriye bir yorum getiremeyeceğim. Eleştiride

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

he x-men first class mutlaka seyredilecek.........cine bonusmu........afm mi....real 3 d mi........imax 3 d mi acaba birkez daha tekrarlıyalım.....

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

öneriniz nedir...efendim ona gidelim....hangover cok merak ediyom cinde geciyor galiba...şişkoyu özledim....yarın seyrederim mutlaka.....

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

yarın yarın izliycem hangoveri.....bufün hall pass izledim gırgır filim ama evli ciftlerin sıkılıp birhafta kendilerine izin vermesini anlatıyor...gırgır bölümler var ama sen eglenirmisin bilmem daha cok rockerroller için yapıllmış gibi geldi....azgın ama ev kuzusu........:)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

oyyyyyyy kıyamam onlara bende o filmdeki kıza....şanslı masa..............izle istersen big chiefff...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

bak burası bu kız.......

Yanıtlama zamanı:

ve bugün hınçal ulucun film hakkında yazdıkları daha dogrusu yazamadıkları 21.05.2011 sabah gazetresinden alıntı......bazılarına birşey ifade ediyordur umarım...

Küçük Beyaz Yalanlar / Little White Lies / Les Petits Mouchoirs filminin son jeneriği de bitip ışıklar yandığı zaman yerimden kalkamadım uzun süre.. "Ben bu filmi yazmam.. Yazamam" dedim kendi kendime.. 24 saat yazamadım da.. Öyle çarptı beni..

Yaşam.. Arkadaşlık.. Dostluk.. Sevgi.. Aşk.. İlişkiler.. Yalanlar..

Yani "İnsan" böyle mi anlatılır?..

Yalanlar.. Yalanlar.. Yalanlar..

En sevdiklerimize söylediklerimiz..

Kendimize söylediklerimiz.. İnanmasak da, inanır gibi yaptıklarımız..

Küçük yalanlar.. Masum yalanlar.. Durumu idare etmek, kimseyi üzmemek için söylediğimiz yalanlar.. "Beyaz" yalanlar..

..Ve final.. Tam bir "Gerçek anı" finali..

..Ve de "Gerçek anı"nda bu yalanların hepsinin, hem de nasıl bir tokat gibi suratımızda patlaması.. Bizi darmadağın etmesi.. Ama "Gerçek anı" ne kadar gerçek?.

O da bir başka yalan mı yoksa?..

*** 2011 yılında izlediğim en güzel, en çarpıcı film.. 2 saat 34 dakika nasıl geldi, nasıl geçti anlamadım bile.

Harika oyunculuk.. Harika çekimler.. Harika müzik ve harika anlatım.

Denedim bakın.. Olmadı.. Yazamadım filmi işte.. En iyisi siz gidin, kendiniz görün.. Ama mutlak görün.. Bu filmi hepinizin görmesi gerek.. Çünkü içinizde hepiniz varsınız.. Hepimiz varız.. Şu veya bu şekilde, ucundan, ya da kulağından, yalanlarımızdan kurtulup, gerçeklerle yüzleşebildiğimiz ölçüde hepimiz varız..

Okumayı bırakın..

Gidin, görün..

Hayatımda git gide azalan ve izlediğimde özenmeme neden insani ilişkiler varsa izlemeyeyim daha iyi.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

büyük kayıp bence.......

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.