Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 201115 yıl Yazar comment_4619 Filmler harika,teşekkürler madmax sende öle........... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 201115 yıl comment_4664 Ellerine sağlık abicim Yarın eşimin doğum günü, o güne uygun bi film tavsiyen varmı ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 201115 yıl comment_4666 Ellerine sağlık abicim Yarın eşimin doğum günü, o güne uygun bi film tavsiyen varmı ? Yemeğe çıkın Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 201115 yıl comment_4668 Yemeğe çıkın Yav o zaten olucak da bu akşam yada yarın izlemek için Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 201115 yıl comment_4671 Ne bilim boşver filmi ya Yemekden sonra film gitmez Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 201115 yıl comment_4679 Bu akşam izleriz canım bizde Tamam Madmax hani yap bakalım bir kıyak ben ikna edemedim Tür ne olacak ? Süreci hızlandıralım Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 201115 yıl comment_4681 Eşim tür olarak korku filmlerine bayılır. Gerilim bile kesmez onu o derece Ama bu seferlik istisna olsun, güzel bir aşk filmi olabilir. Bi türk filmi vardı adını getiremedim, yeni çıkanlardan. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 201115 yıl Yazar comment_4689 günaydın bir düşünelim....eşinin bu özel gününde birlikte geçirmeniz yarında anneler günü double bir kutlama yapmalı....... aşk tedadüfleri sever var ama henüz nete düşmedi... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 201115 yıl Yazar comment_4690 sitelerde the rite ayin diye bir film var şeytan çıkarma ve inançı sorgulama üzerine en son onu izlemiştim bir dene bakalım...duygusal arıyalım birazda.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 201115 yıl Yazar comment_4691 duygusal olarak ta en son izlediğim bağlanmak yok orijinal adı... no strings attached ikincisi hayatım yalan just go with ve en son tavsiyemmmmmmmm aşk sarhoşu yada orijinal adı love and other drugs bidene daha Başımıza Gelenler ~ Life as We Know It (2010) güzel dene derim.........http://www.sinemadaf...-film-izle.html burdan bi göz at derim ben olsam güzel bir şiir koyardım içine yada şiirden bir parça etkili olsun şöle Rüzgar Yürekli Kadim Çocuklar; gibi falan...hadi yusuf yap bişiler... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 201115 yıl comment_4695 Adını getiremediğim film aşk tesadüfleri sever evet Ayinide geçenler eşim özellikle istedi. Fragmanını görmüş Öneriler için sağol abicim teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 201115 yıl Yazar comment_5265 http://www.youtube.com/watch?v=1ma9b2Q1j3U sıkı film...sıkı hatun... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın