Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 201115 yıl comment_17471 2. dünya savaşı uçakları Bi aralar çok araştırma yaptım 2. dünya savaşı hakkında. Kafayı bozmuştum Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 201115 yıl Yazar comment_17472 sen mi ben mi...acıba......bütün savaş filmleri..resitali vardır dvd koleksiyonumda.......ki...........hele pearl harbour baskını evdeki sistem ve salonun içinde dolaşan ucak sesleri...bazen kafanı egersin okadar diyom usta... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 201115 yıl comment_17482 bende belgeseller var abi genelde. Adolf Hitlerle ilgili çoğunluğu Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 201115 yıl comment_17522 Ogün bir ara ben de Hitler i çok okur - izlerdim.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 201115 yıl comment_17525 Aramızdaki SS ruhu canlanıyor HEIL HITLER!! Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 201115 yıl Yazar comment_17526 en azından bugünkü teknolojik bir çok buluş ki arabalarda rusyada donan radyatörsüz icadı.magirus markası v.b...birçok yenilik bu savaş sırasında cıkmıştır...güzel bir söz vardı sanırım "birgün gelecek öldürmediğim heryahudi için benden nefret edeceksiniz "gibi dogrusunu bilen varsa düzeltebilir... donan askerler için elektrikli battaniyenin temeli ünformalar...acılınca kendiliginden ısınan konserveler...insansız ucak..v.b.. Ağustos 5, 201115 yıl madmax5 tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 201115 yıl comment_17535 O cümle sanırım "bundan 500 sene sonra bile insanlık benden nefret edecek ama.." gibi bir başlangıca sahipti.. Ayrıca saydıklarının dışında zihin okuma teknolojisi ve radara yakalanmayan uçak gibi projelerde de epey yol almıştı.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 201115 yıl Yazar comment_17537 Gün gelecek, öldürmediğim her yahudi için bana küfredeceksiniz! buymuş tolgacım...gerçeği... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın