Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 201214 yıl comment_108100 ımax başka gitmeyin yoklukta çekiyoz ama olmuyor... Cümleyi siz anladınız mı ? imax'tan başkasına gitmeyin, ne yokluklarla çekiyoruz ama olmuyor lütfen gidin ? imax'tan başkasına gitmeyin, varlık da yokluk çekiyorsunuz ? imax'tan başkasına gitmeyin çekiyoruz ama olmuyor; olmadı bu film babacım ? Hangisi acaba Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 201214 yıl comment_108135 Cümleyi siz anladınız mı ? imax'tan başkasına gitmeyin, ne yokluklarla çekiyoruz ama olmuyor lütfen gidin ? imax'tan başkasına gitmeyin, varlık da yokluk çekiyorsunuz ? imax'tan başkasına gitmeyin çekiyoruz ama olmuyor; olmadı bu film babacım ? Hangisi acaba Hiçbiri.. Meali; IMAX'ten başkasına gitmeyin, biz diğerlerini, yoklukta (IMAX olmayınca) çekiyoruz ama yine de onun yerini tutmuyor... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 201214 yıl comment_108136 Hiçbiri.. Meali; IMAX'ten başkasına gitmeyin, biz diğerlerini, yoklukta (IMAX olmayınca) çekiyoruz ama yine de onun yerini tutmuyor... Ne çekiyor ki tevfik bey ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 201214 yıl comment_108139 Ne çekiyor ki tevfik bey ? çekmek burada katlanmak manasında kullanılmış. Cümle içerisinde kullanacak olursak; Yakup'u da bir şekilde çekiyoruz işte, ne yapalım, kaderimizde bu da varmış. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 201214 yıl comment_108143 çekmek burada katlanmak manasında kullanılmış. Cümle içerisinde kullanacak olursak; Yakup'u da bir şekilde çekiyoruz işte, ne yapalım, kaderimizde bu da varmış. ımax başka gitmeyin yoklukta çekiyoz ama olmuyor... Ben bulaşmayayım , siz kafanıza göre anlaşın Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 201214 yıl comment_108150 Ben bulaşmayayım , siz kafanıza göre anlaşın Hayırlısı hep... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 201214 yıl Yazar comment_108166 Hiçbiri.. Meali; IMAX'ten başkasına gitmeyin, biz diğerlerini, yoklukta (IMAX olmayınca) çekiyoruz ama yine de onun yerini tutmuyor... Adam yaaaa...adam...demekki anlaşılıyor çıkıyordum yola hızlı yazdım sorun yok... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 201214 yıl Yazar comment_108621 tüylerim diken diken oldu yaaaaaaaaa..... http://www.youtube.com/watch?v=Nx6OnDbPN2E Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 201214 yıl comment_108669 tüylerim diken diken oldu yaaaaaaaaa..... "Sadece barışçı değil, militan bir barışçıyım. Barış için savaşmaya hazırım." A. Einstein Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 201214 yıl Yazar comment_108842 TOPRAĞIN ÇOCUKLARI bide or...pu cocukları vardı ama tutmadı nedense o filim garip işler bunlar.... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın