Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Film Fragmanları...

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
  • Yanıt 405
  • Görüntüleme 46,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Nisan'da sinemalar da

• Ogün Özemre
    Ogün Özemre

Fetih 1453den bir rekor daha 17 milyon dolar bütçeli film, vizyona girdikten sonra ilk 5 günde 84 gazete sayfası kadar yer kapladı. 5 günlük haberin sütunsantim hesabıyla reklam eşdeğeri 5 m

• Ogün Özemre
    Ogün Özemre

Estağfurullah abicim konu senin Filmi henüz izleyemedim abicim yoğunluktan dolayı. Buketle beraber gidicez en yakın zamanda Ondan dolayı eleştiriye bir yorum getiremeyeceğim. Eleştiride

Yanıtlama zamanı:

Baskın / The Raid

486406_421441544568228_1114899199_n.jpg

http://youtu.be/uWlmhMSnVdM

Sahneler çok sert,

Soner Yaz tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

The bourne legacy ,bunu merakla bekliyorum :)

Soner Yaz tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

videoları göremiyorum soner film ismi yazarsan iletide kritik yapabiliriz...

Yanıtlama zamanı:

Unutmuşum isim yazmayı :)

Baskın / The Raid

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

evet...bir kısmını online seyrettim aslında küçük bütçeli bir film 1.200.000 tahmini bütçeli sanırım özel bir timin suç çetelerinin konuşlandığı bir apartmana baskınını anlatıyor ve ekibin yanlız bırakılması sonucu hayatta kalma mücadelesini blurayripi yeni düştü torrente altyazı çıkmadı indirip bende seyretmek istiyorum güzel acımasız dövüş sahneleri var evet...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

evet o şimdiki moda eski tutmuş filmlerin yeni kadro yeni efektlerle çevrimi...Total recall da öyle Arnold oynamıştı sharren stone ile...Ankarada seyretmiştim akünde sanırım haftaya colin farrell jessica biel olanı geliyor fragman iyi gözüküyor...

Yanıtlama zamanı:

Sahneler çok acımasız dediğin gibi, kanım dondu :)

haftasonu Batman'e gideceğim

Yanıtlama zamanı:

Jason Bourne olmadan yapılan bir Bourne serisi, enteresan, gerçi Legacy diyor doğal olarak olmaması lazım ama ne bileyim? İlk 3 kitabın yazarı öldüğünden, Legacy başka birine yazdırıldı, biraz sipariş üzerine yani.. pek beğenilmemişti. İnşallah filmi güzel olmuştur.

Yanıtlama zamanı:

Sahneler çok acımasız dediğin gibi, kanım dondu :)

haftasonu Batman'e gideceğim

Geçen hafta gidecektim Batman'e. IMAX salonda yer yoktu.. hatta hafta sonu baktığımda bugüne kadar, izlenebilecek uzaklıktaki tüm koltuklar doluydu. millet ön koltuklardan alıyor.. izlemek mümkün değil. çünkü IMAX perdesi normal bir perdenin 2 katı filan.... bakalım ne zaman kısmet olur.. IMAX'ten çıkmadan izlemem lazım..

Yanıtlama zamanı:

Ben atlantis'e gidiyorum, Koltukları çok rahat hemde sakin oluyor, ferah bir ortam

Yanıtlama zamanı:

Ben atlantis'e gidiyorum, Koltukları çok rahat hemde sakin oluyor, ferah bir ortam

hiç gitmedim atlantis'e.. ya aslında sakin olsun diye Gordion'a gidecektik ama IMAX olsun diye taktım bi kere. :muha:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

ımax başka gitmeyin yoklukta çekiyoz ama olmuyor...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.